MíraMíra Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 před 26 minutami, Gustaf napsal: Tak jsem udělal rychloakci a pořídil jedny z wishlistu. Teď ještě ty Tudory nějaký a budu na chvíli spokojenej... Gratulace, bylo to napínavý a závěr za mě super! Nekoukaný, krásný hodinky a u mě máš plus za originální volbu mimo hlavní proud. Ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 @Gustaf Čumim jako blázen, taková paráda! Jsem je na živo neviděl, ale to zpracování je asi hustý? P.s. A můžeš prodat ty kopírky Breitlingu, teď jsou k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 @Pivas díky... první dojmy jsou úplně super @Micey krásný, ostrý, výborně zpracovaný, pro mě neokoukany. To stříbrné rámování čísel, ruček, loga a hvězd je při určitém úhlu famózní a dělá to hodinky krásně čitelné. Což jsou samozřejmě i bez toho. Jj, úplné si říkají o jebu o futra snad je toho ušetřím @Spongebob @bacil.357 @MíraMíra díky @DarylVanHorne ve všech bodech mas naprostou pravdu... díky. Fotky určitě přidám @Toblin na první pohled opravdu parádní hodinky, ty detaily jsou boží. A jak píšeš...Alpiny už jsou bohužel v inzerci, ale s tím už jsem počítal, že to tak dopadne, když jsem tyhle kupoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Jedná rychlá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Ty jsou Nedelaji ke i bez GMT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Zulu time ne, ale klasické Spirity jsou bez GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Vlákno sleduji co vybereš a teď u ranní kávy koukám oni Longines,já myslel že chceš OWG a ty zatím měníš jenom šatník. Jinak hodinky pěkný,ať dělají radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 @Aleš 75 no zůstanou dvoje, nejspíš....To OWG bylo míněný jako mít jedny lepší a druhý nějaký tooly. Jenže jsme nevydržel čekat než se rozhodnu jaký Tudory vzít (a hlavně čekat, až prodám zelený Ball). Takže jsme vzal ty druhé, po kterých jsem dlouho toužil....a jsem rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Já si to myslel že to tak budeš mít nastavený přesně jak píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Nooo... plánoval jsem to úplně opačně. Se to nějak zvrtlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Gusto ja dufam, ze Tudory kupis tak ci tak!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 11 minutami, Harwey napsal: Gusto ja dufam, ze Tudory kupis tak ci tak!:) No je to v plánu....jen teď už vůbec nevím jaký jestli Burgundy, což by se teď barevně nabízelo nebo úplně bez lunety se stříbrným cifrem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Urcite potapky, bezlunetove sa nam nepacia:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Dobře no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 A stejne jsou jen dvoje malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 No....jak se to vezme. Nemám úplně tolik příležitostí kam hodinky střídat. Nejsem oblekovej typ, v práci zůstávají sundaný a dvoje univerzály jsou pak super a stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Owg je blbost alw ak to chces skusit tak smelo do toho Ja by som ti odporucil tiez BB54 alebo BB58. Na tu velkost zapastia aku si pisal by oboje sadli dobre. A ak to s tym OWG myslis vazne, tak zvol skor hodinky ktore su mensie ako vacsie. Lebo tie vacsie ti v urcitych situaciach budu prekazat a zacnes sa rozhliadat po niecom inom Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Úplně OWG zůstat určitě nechci.... něco na střídačku to chce, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 V 30. 10. 2023 v 20:11, Gustaf napsal: Jedná rychlá... Vybral jsi dobře, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 3 minutami, M-72 napsal: Vybral jsi dobře, gratuluji Díky....jsou skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se