bacil.357 Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 před 1 hodinou, horskjan napsal: Jsem si říkal, na mých sedí tohle jubi bezvadně... Tak hlavně že vyřešeno To dýnko ze SARB017 bych nezatracoval. Já s ním na hodinkách naměřil cca o 1 mm méně, ale jak je to plné dýnko ploché, tak na mojí ruce sedí o hodně lépe než to origo prosklené... Ale jo, když už jsem si to dýnko pořídil, tak ho tam časem nechám dát. Až pojedu okolo nějakého seriózního hodinářství. Zatím nechám sednout strojek. 1
špelda66 Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna před 58 minutami, kolky87 napsal: Tak ktoré sú naj? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ještě by to chtělo nějaký red alpinist 1 1
Arthur N. Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Chronopetr Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna V 4. 1. 2026 v 12:46, kolky87 napsal: Tak ktoré sú naj? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak jinak než SARB017! Ale jinak můj názor je, že u řady Alpinist se snad nedá šlápnout vedle a to včetně dalších reinterpretací. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Arthur N. Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bacil.357 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února (upraveno) Připraveny na transplantaci. Jen není zatím jasné, co bude dál s dárcem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února uživatelem bacil.357 3 1 1
Lukyn77 Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února "jéé ty jsou hezký ... a můžu si šáhnout ?" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Jiří Sedlák Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února V 1. 2. 2026 v 13:07, bacil.357 napsal: Připraveny na transplantaci. Jen není zatím jasné, co bude dál s dárcem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dárci něco je?
bacil.357 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 22 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Dárci něco je? Dárce jsem na podzim pořídil, kvůli plnému dýnku. Po odebrání bude dárce nabídnut případným zájemcům.
špelda66 Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února (upraveno) Já bych raději nechal doma ty SARB017. Upraveno 7. února uživatelem špelda66
bacil.357 Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Jako jo, SARB jakože legenda. Ale pro mě je ta zelená s tmavě zlatou hůř čitelná. Navíc mi zelený cifry nic neříkají. Tak když je bude někdo chtít na náhradní díly nebo si dokoupí nové prosklené dýnko........
Arthur N. Odesláno neděle v 09:11 Nahlásit Odesláno neděle v 09:11 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
bacil.357 Odesláno úterý v 13:37 Nahlásit Odesláno úterý v 13:37 Právě jsem se vrátil z ... Koscomu. Transplantace proběhla úspěšně. Navíc si odnáším tah (kovový náramek) na Dacany. Se to pěkně sešlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
bacil.357 Odesláno středa v 06:43 Nahlásit Odesláno středa v 06:43 To plné dýnko je na ruce fakt znát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno středa v 13:28 Nahlásit Odesláno středa v 13:28 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se