P_P Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Rád bych si dal také ke každému příspěvku dole seznam hodinek (no tedy zatím jen jedny). Nikde jsem ale volbu pro toto (něco jako podpis v mailu) nenašel. Předpokládám, že to tam pokaždé nepíšete ručně ? Než by pročetl návod (a možná stejně nenašel), nemůže mi někdo v pár bodech popsat jak na to. Díky.
spiderer Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Kliknes na "Moje nastaveni" > "Uprava podpisu" a tam se vyradis
P_P Odesláno 11. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Díky za pomoc. Trochu mě zmátlo, že když jsem klikl na svůj podpis a dostal se do profilu, tak menu Moje nastavení bylo tučně, tedy jsem předpokládal, že jsem v této volbě a mám vše dostupné. Chtělo to jeden klik. Holt, nemá se předpokládat.
ivan_989 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 (upraveno) Pardon Upraveno 11. března 2013 uživatelem ivan_989
VS Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Naštěstí to jde vypnout, tak to nevidím. Donutil mě k tomu kdysi jeden člen, u kterého jsem musel po každém jednoslovném příspěvku odrolovat 2 stránky obrázků a "duchaplných myšlenek" A nijak mi to nechybí.
Josef01 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 No někdy mě to celkem vadí, když tam má někdo půl stránky banerů a textů, protože to šíleně otravuje při čtení příspěvků. Seznam hodinek, či malý řádkový text, nic proti, ale to co se tady občas v podpisech objeví je humus.
atomicsteve Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Možná by stálo za to omezit rozsah a formu, seznam ať si dotyčný dá třeba na profil...
jacob Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 (upraveno) Možná by stálo za to omezit rozsah a formu ...Zobrazování jde skrýt :-). EDIT: VS to již uvedl. Omlouvám se. Upraveno 12. března 2013 uživatelem jacob
atomicsteve Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Ale to se mi zase nechce, jen bych se přimlouval pro omezení počtu znaků nebo velikost písma atp.
Josef01 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Zobrazování jde skrýt :-). Hledal jsem a nenašel, jde to i v nové verzi fora?
Horhe Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 (upraveno) Hledal jsem a nenašel, jde to i v nové verzi fora?Rozbal si vpravo nahoře vedle jména nabídku, vyber Ignorovaní uživatelé, a pak tam máš checkbox u Ignorovat všechny podpisy při čtení témat a soukromých zpráv Edit: Případně si můžeš nás s podpisama naházet do blacklistu a zakázat jenom podpisy.. Upraveno 14. března 2013 uživatelem Horhe
Josef01 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 (upraveno) Díky moc za pomoc! Edit: tak jsem to nastavil a paráda, je to bez dlouhých podpisů mnohem čitelnější. Upraveno 15. března 2013 uživatelem Josef01
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se