Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád bych si dal také ke každému příspěvku dole seznam hodinek (no tedy zatím jen jedny).

Nikde jsem ale volbu pro toto (něco jako podpis v mailu) nenašel. Předpokládám, že to tam pokaždé nepíšete ručně ?

Než by pročetl návod (a možná stejně nenašel), nemůže mi někdo v pár bodech popsat jak na to.

Díky.

Odesláno

Díky za pomoc.

Trochu mě zmátlo, že když jsem klikl na svůj podpis a dostal se do profilu, tak menu Moje nastavení bylo tučně, tedy jsem předpokládal, že jsem v této volbě a mám vše dostupné.

Chtělo to jeden klik.

Holt, nemá se předpokládat.

• Po letech...
Odesláno

Naštěstí to jde vypnout, tak to nevidím. Donutil mě k tomu kdysi jeden člen, u kterého jsem musel po každém jednoslovném příspěvku odrolovat 2 stránky obrázků a "duchaplných myšlenek" :) A nijak mi to nechybí.

Odesláno

No někdy mě to celkem vadí, když tam má někdo půl stránky banerů a textů, protože to šíleně otravuje při čtení příspěvků. Seznam hodinek, či malý řádkový text, nic proti, ale to co se tady občas v podpisech objeví je humus.

Odesláno (upraveno)

Hledal jsem a nenašel, jde to i v nové verzi fora?

Rozbal si vpravo nahoře vedle jména nabídku, vyber Ignorovaní uživatelé, a pak tam máš checkbox u  Ignorovat všechny podpisy při čtení témat a soukromých zpráv

Edit: Případně si můžeš nás s podpisama naházet do blacklistu a zakázat jenom podpisy..

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno (upraveno)

Díky moc za pomoc!

Edit: tak jsem to nastavil a paráda, je to bez dlouhých podpisů mnohem čitelnější.

Upraveno uživatelem Josef01

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...