Frostie Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 SAM by Grovana se shitrondou 515, která, světe div se, i lícuje na indexy. Za 2 kkč obyčejná slušná hodinka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Dnes se přidám ke kolegovi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Před hodinou, Dushakx napsal: Dnes se přidám ke kolegovi to je paradni kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Nie na ruke ale v ruke ! ale rad spomínam na ne ..... od známeho ROLF E. ktorého zastupoval pre SK v predaji Encyclopedia Britannica , som dostal r. 2012 hodinky Salvator DALi. Moje už nemám , ale toto sú dcérine .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Dneska jsem vyvětral tyhle Atlantic, letos jim bude 15 let ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Ja dnes takto . Vraj nejaké ´90 roky ... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Konečně venčím definitivní. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna tyhle hodinky mám už nějakou dobu a moc je nenosím, i když se mi od začátku líbily... a dycky, když je dám na ruku, tak si řeknu, že jsou to povedené hodinky navíc vteřinovka tiká vyšší frekvencí... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna jj, ten vzhled je celkem povedený. Ručka má jemnější chod, neb mají meca-quartz strojek. A prý i safírové sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Dnes po celý den 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Už začínám znova kupovat hodinky, který jsem kdysi měl, například tyto mám potřetí Asi stárnu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Kdeže "stárnu". Tomu se říká: "poznávat skutečné hodnoty, získávat nadhled popřípadě vhled do specifické problematiky, optimalizovat portfolio na základě předchozích indviduálních zkušeností, personalizovat produktový koš, sofistikovaně oddělovat zrno od plev opakováním metody pokus omyl odvíjející se dle zkušenostních kritérií nakupujícího..." atd. atd. Takže bych doporučoval výrazy týkající se "stárnutí" zaměnit za výrazy typu "poznávání, dozrávání, zmoudření...". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 17. 1. 2025 v 11:05, jendazhor napsal: Kdeže "stárnu". Tomu se říká: "poznávat skutečné hodnoty, získávat nadhled popřípadě vhled do specifické problematiky, optimalizovat portfolio na základě předchozích indviduálních zkušeností, personalizovat produktový koš, sofistikovaně oddělovat zrno od plev opakováním metody pokus omyl odvíjející se dle zkušenostních kritérií nakupujícího..." atd. atd. Takže bych doporučoval výrazy týkající se "stárnutí" zaměnit za výrazy typu "poznávání, dozrávání, zmoudření...". Jo takhle, tak počkej: V rámci poznávání skutečných hodnot, optimalizace portfolia, dozrávání a zmoudření se ke mně znovu dostávají hodinky, kterého jsem již kdysi vlastnil a z mladické nerozvážnosti prodal. Dnešní vycházkový setup: hodinky mám potřetí, nůž podruhé 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna V 14. 1. 2025 v 20:01, jendazhor napsal: jj, ten vzhled je celkem povedený. Ručka má jemnější chod, neb mají meca-quartz strojek. A prý i safírové sklíčko. hodinky působí celkově velmi solidním dojmem, jsou takové jakoby kompaktně sevřené až těžké, sklo je určitě safír... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryk66 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Seiko Chronog. alarm cca z r. 1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna V 22. 1. 2025 v 7:05, Michallcz napsal: Tady ty Timex pandy jsou fakt dobrý čoveče co je to za referenci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna TW2W10300 Za ten peníz jsou to moc hezké hodinky. Do konce života mi pravděpodobně nevydrží, ale jako bezúdržbovky jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se