Přejít na obsah

Jaké quartz hodinky máte dnes na ruce?

kaktusář

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 223
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tyhle hodinky mám už nějakou dobu a moc je nenosím, i když se mi od začátku líbily... a dycky, když je dám na ruku, tak si řeknu, že jsou to povedené hodinky :) navíc vteřinovka tiká vyšší frekvencí...

image.thumb.png.c4de67d4b05354c1b112b9a7efc785dc.png

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdeže "stárnu".
Tomu se říká: "poznávat skutečné hodnoty, získávat nadhled popřípadě vhled do specifické problematiky, optimalizovat portfolio na základě předchozích indviduálních zkušeností, personalizovat produktový koš, sofistikovaně oddělovat zrno od plev opakováním metody pokus omyl odvíjející se dle zkušenostních kritérií nakupujícího..." atd. atd.
Takže bych doporučoval výrazy týkající se "stárnutí" zaměnit za výrazy typu "poznávání, dozrávání, zmoudření...".
🙂

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 17. 1. 2025 v 11:05, jendazhor napsal:

Kdeže "stárnu".
Tomu se říká: "poznávat skutečné hodnoty, získávat nadhled popřípadě vhled do specifické problematiky, optimalizovat portfolio na základě předchozích indviduálních zkušeností, personalizovat produktový koš, sofistikovaně oddělovat zrno od plev opakováním metody pokus omyl odvíjející se dle zkušenostních kritérií nakupujícího..." atd. atd.
Takže bych doporučoval výrazy týkající se "stárnutí" zaměnit za výrazy typu "poznávání, dozrávání, zmoudření...".
🙂

Jo takhle, tak počkej:

V rámci poznávání skutečných hodnot, optimalizace portfolia, dozrávání a zmoudření se ke mně znovu dostávají hodinky, kterého jsem již kdysi vlastnil a z mladické nerozvážnosti prodal.

Dnešní vycházkový setup: hodinky mám potřetí, nůž podruhé :D

IMG_2019.thumb.jpeg.fb13847fba805a7822c826a73371d739.jpeg

• Like 1
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři

V 14. 1. 2025 v 20:01, jendazhor napsal:

jj, ten vzhled je celkem povedený. Ručka má jemnější chod, neb mají meca-quartz strojek. A prý i safírové sklíčko.

hodinky působí celkově velmi solidním dojmem, jsou takové jakoby kompaktně sevřené až těžké, sklo je určitě safír...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...