MartinJe Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Sice kus železa. Ale nedostižný poměr výkon/cena. Baterka drží třetí rok. Do lesa, na ryby. Kdyby se poškodily, tak žádná velká škoda. Moře přežily bez problémů. 1
Spongebob Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června (upraveno) Tak jsem konečně nabažil své choutky po něčem na rýžáku...a navíc jsem tím smázl i panda chrono Dnes poprve na ruce. Upraveno 10. června uživatelem Spongebob 4 1
obrbobr Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června V 3. 6. 2025 v 15:15, misso napsal: parádní hodinky, ale nejsou Ti velký?
misso Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června (upraveno) před 40 minutami, obrbobr napsal: parádní hodinky, ale nejsou Ti velký? U mně je to pocitově na hraně a fotka je hodně zblízka a zkresluje. Navíc dobrý tvar pouzdra zespodu, takže neodstává a taky lehký titan, což hodně pomůže. Z dálky to vypadá na pohodu. Tady jsou stejně velké modré v kovu pro srovnání, jak to vypadá, když je ruka trochu dál. Upraveno 16. června uživatelem misso
obrbobr Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 2 hodinami, misso napsal: U mně je to pocitově na hraně a fotka je hodně zblízka a zkresluje. Navíc dobrý tvar pouzdra zespodu, takže neodstává a taky lehký titan, což hodně pomůže. Z dálky to vypadá na pohodu. Tady jsou stejně velké modré v kovu pro srovnání, jak to vypadá, když je ruka trochu dál. Jo, tyhle vypadaj na ruce lépe. Podle fotky, kdy jsou vedle sebe, bych řekl, že ty modrý jsou menší. A ano, máš pravdu, že ten tvar také pomůže - jakoby tu ruku "obejmou" - to mě zaujalo.
milomac Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června "Stařenky" , před týdnem jim bylo 16 roků ... 1
misso Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Teďákovo video jak fungují Astrony se strojkem 5X53 (např. ty černé na fotce výš), plus historie k tomu
Radek124 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Přiznám se že právě tohle video poměrně drahých a sofistikovaných quartzek mě definitivně vyhecovalo k letnímu vyzkoušení UHF s 16Hz krokem od konkurenčního Citizenu/Bulova, kde pohled na vteřinovku pajdající jak chromý kos podle plaňkového plotu opravdu nehrozí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se