Dantechno Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 Nevím ale mě se docela líbí....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 Díky za recenzi, Číňani už mají koukám docela našlápnuto. Kdyby se ještě vyhnuli "chronometru", sápali by se pomalu někam směrem ke Steinhartu a spol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 Díky za recenzi, Číňani už mají koukám docela našlápnuto. Kdyby se ještě vyhnuli "chronometru", sápali by se pomalu někam směrem ke Steinhartu a spol. Myslíš třeba takto?? http://cgi.ebay.com/New-mens-47mm-Free-Shi...93%3A1|294%3A50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 Myslíš třeba takto?? http://cgi.ebay.com/New-mens-47mm-Free-Shi...93%3A1|294%3A50 Třeba tak, akorát tu rybičku na korunce si mohli u pilotek odpustit, holt to asi musejí v Číně nějak zazdít pokaždé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 No nebýt ty Parnisy čína, ale třeba něco německého tak do 15tis... Tak proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 No mne se libi jiz dlouho ale nejak nemohu skousnout tu podobnost s IWC prestoze maji ty subdialy o 90° jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 ... Hodinky mají dva vertikálně umístěné subciferníky. Horní zobrazuje rezervu nátahu, spodní je pak mimostředná vteřinovka. Velkým překvapením byla rezerva nátahu. Ciferník zobrazuje rezervu pouze 40 hodin, ale při plném natažení (gril) hodinky šlapaly 48,5 hodiny. Sledoval jsem vždy po deseti hodinách kam se ručka posune a kupodivu, ukazovala naprosto přesně. ... Mohl bys prosím podrobněji popsat, co ukazovala ručička rezervy nátahu, když stpnice je do 40, ale skutečná hodnota 48,5? V tomto případě si nedokážu představit, co znamená, že ukazovala "přesně". Je to např. tak, že v rozmezí 48,5 až 40 ukazovala 40 a potom už správnou hodnotu? Nebo naopak když se dostala na nulu, tak hodinky ještě 8,5 hodiny šly? Mimochodem, tyhle hodinky se mi dost líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Nebo naopak když se dostala na nulu, tak hodinky ještě 8,5 hodiny šly? Je to tak jak pises, na 40 se ukazatel rezervy zastavil, nehnul se ani pri dotahovani korunkou, naopak u nuly sla rucka ukazatele jeste nize pod nulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacoppo Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Parnis A006 Seagull Automatic 43 mm bez korunky 14 mm výška 22 mm pásek (půjde hned nový, tohle je děs) Tak mám jedny odedneška doma. Zatím velmi pozitivní zkušenosti, od rána od 9.00 kdy byly rozbaleny a ručně nataženy udělaly jen +3 sekundy, myslím, že do +8 za den vejdou... Pouzdro masivní ocel, bez označení serie - jednoznačně masovka. Uvnitř automat čínské produkce (Seagull), obyčejný, na kochání moc není. Ciferník - umělá hmota, 12 a 6 (ukouslý subciferníky) jsou natištěný, ostatní jsou nandaný přes "nožičky" (u 11 trochu vidět) do dírek, tedy asi ne přilepený. Modření se zde nekoná, ona modrá je nejspíš lak nebo přímo umělá hmota s podivným leskem. Strašný je ovšem materiál pásku - nevím, či je to kůže, ale smrdí, nedá se pořádně ohnout... jediný plus má za počet dírek, nemusel sem žádnou přidělávat. Začátek asi nevypadá moc dobře, ovšem teď příde můj malý testík. Hodinky jsem vzal na procházku do práce a s psíkem. Práce - vzhledem k tomu, že největší "značka" tam je fake Breitling a Maister Anker (z Quelle), sklidily velké ovace a velmi se líbily... Holt státní správa... Psík - přežily kousnutí i několik nárazů (mam menší telátko), sklíčko i vlastní pouzdro bez škrábance... Což je důvud, proč jsem je hlavně kupoval. Finální hodnocení - z mé strany velmi pozitivní výsledek u hodinek s pořizovací cenou do 1500 Kč. Určitě vemu nejméně jeden model pro taťku an volný čas a kolegovi do práce, všechny nafotím a postnu sem pokud bude zájem... Osobní hodnocení 6/10 - hodinky 1/10 pásek + zatím odolnost + vzhled + automat za slušno ucenu + přesnost - modření - pásek A na tyhle mám teď zálusk pro taťku a na závěr poděkování moderátorovi "Baker" za doporučení (edit - poděkování) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 jj, určitě udělej další foto a zkušenosti po nějaké době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacoppo Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 jj, určitě udělej další foto a zkušenosti po nějaké době No přidám aktuální zkušenost. Dříve jsem zapomněl připomenout, že korunka de velmi ztuha vysunout a při seřízování jsem si pomáhal švýcarákem... Nu teď jsem se s nimi omylem vykoupal. Přežily a idyž byly asi minutku na dně 30cm hlubokýho lavoru tikaj vesele dál. Další malé plus pro ně. Typ A008 je již objednán:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Typ A008 je již objednán:o) Jsem pomerne zvedavy na tu datumovku, jeste jsem nevidel cinske hodinky, ktere by ji nemely zapadlou hluboko pod cifernikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacoppo Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Jsem pomerne zvedavy na tu datumovku, jeste jsem nevidel cinske hodinky, ktere by ji nemely zapadlou hluboko pod cifernikem. Přinejhorším tu je hned za rohem 75 letý hodinář což je pro mne tak trochu záruka kvality a trpělivosti co by to přinejhorším opravil, pokud by to bylo možne... Sem na ně též zvědavý, sou pro taťku na běžný nošení kolem domu a na chatu. Zatím má odemne Luminox 3402 a ty potřebujou trošku poopravit... Zatím si pohrávám s heretickou myšlenkou, že na ty A006 narvu kvalitní řemen (že by Di-Modell nebo Hirsch?) a budu je nosit do práce... A Poljotky si nechám spís na porady dokud mi konečně nedorazej mé objednané a očekávané vysněné hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Jacoppo, kupuješ je na Ebay nebo někde jinde?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacoppo Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Jacoppo, kupuješ je na Ebay nebo někde jinde?? ano na ebay - jméno prodejce je na té fotografii nově objednaných hodinek. Velmi slušny jednání, idyž anglicky moc neumí, a rychlé odeslání. Přišly mi do 6 pracovních dnů. Ještě doplním, hodinky mají hacking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Jsem pomerne zvedavy na tu datumovku, jeste jsem nevidel cinske hodinky, ktere by ji nemely zapadlou hluboko pod cifernikem. Podle fotky jí mají zjevně také v "šachtě". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacoppo Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Táákže, dneska totálně odešla barva z pásku, je hnusně šedej, budu ho měnit.Navíc se můj názor na přesnost poupravil - dodnes jdou dopředu o 8 sekund... měřeno podle internetovych hodin i radiobudiku... Na to kolik stály sou hodně přesný, pokud to porovnám se svými Poljoty, který udělají cca +20 sec týdně... A celkově se nosej hodně pohodlně, jen škoda že automatickej nátah je trošku hlučnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Jedny Parnisy mi dorazily, o vikendu udelam nejaky fotky a sepisu par dojmu, zatim jen uvod, objednany 43mm dorazily 46mm, od te doby prodejce nereagoval Remen byl naprosto prisernej = naprosto nejvetsi slabina hodinek, takze jsem ho u simona rovnou odriznul a vyhodil a cekal na novej, kterej uz je nastesti doma. Pouzdro opticky vapda vyborne, ale hrany ostry vic nez na svycarsky kudle mi uplne ok neprisly, tak v miste styku s remenem na nozkach bylo potreba je trosku doslova vypilovat - nyni OK.. Presnost jsem nemeril, ani merit nebudu, za cca 18 stovek vcetne posty mi prijdou jako solidni cina s vybornym pomerem cena/vykon/kvalita i kdyz vice ukaze cas.. asi je budu par dni nosit at je o cem psat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacoppo Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Jedny Parnisy mi dorazily, o vikendu udelam nejaky fotky a sepisu par dojmu, zatim jen uvod, objednany 43mm dorazily 46mm, od te doby prodejce nereagoval Remen byl naprosto prisernej = naprosto nejvetsi slabina hodinek, takze jsem ho u simona rovnou odriznul a vyhodil a cekal na novej, kterej uz je nastesti doma. Pouzdro opticky vapda vyborne, ale hrany ostry vic nez na svycarsky kudle mi uplne ok neprisly, tak v miste styku s remenem na nozkach bylo potreba je trosku doslova vypilovat - nyni OK.. Presnost jsem nemeril, ani merit nebudu, za cca 18 stovek vcetne posty mi prijdou jako solidni cina s vybornym pomerem cena/vykon/kvalita i kdyz vice ukaze cas.. asi je budu par dni nosit at je o cem psat Můžes prosím říct prodejce abych se ho vyvaroval? U mě sou naštěstí hrany kulatý a 43mm je opravdu 43mm... Pásek je strašnej asi u všech. Jedny už mám odešlý z Číny, druhý dneska koupený (ty černý pro kolegu a to samý v bílym pro taťku) - nafotím jak dorazej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Jacoppo - mam je od prodejce "145799wsl", to ze poslal jiny mu nezazlivam, to se stat muze, to ze tyden nenapsal omluvu nebo navrh reseni uz by se asi stavat nemelo, porad premyslim jestli mu dam negativni feedback nebo to poresim jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.