Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pozdravujem. Mám taký problém ...

... jedná sa o tieto hodinky Puma ...

swap_white.jpg

Je k ním dodávaná sada dvoch kožených remienkov v bielej a čiernej farbe.

Kamarátka moc čiernu nemusí a ten biely je už vcelku ošúchaný a tak ma poprosila či neviem kde sa to dá kúpiť ...

Problém je v tom, že sa jedná o remienok z jediného kusu materiálu a na hodinky sa len tzv. "navlieka" ..

... znázornené na obrázku...

swapinstructions.jpg

Moje pátranie sa skončilo neúspechom, ale myslím, že sú tu ľudia, ktorý majú väčší prehľad... Neviete niekto o niečom?

Aspoň podobnom... biele, kožené, vcelku, o šírke 33mm ... ten nadpis PUMA tam samozrejme byť nemusí...

Ďakujem vopred za každú radu... S pozdravom TomasM ...

PS: nie som si úplne istý či som to vložil do správnej sekcie...popr. sa ospravedlňujem.

Upraveno uživatelem TomasM
Odesláno

Neviem ze ci tie hodinky vobec pocitaju s tym ze vydrzia dlhsie nez ten dodavany remienok..... pokial puma nedodava rezervny (bez hodiniek) tak jedine co mi pri 33mm napada je nechat si remen usit.... ak teda na tych hodinkach tolko trva.

Ja by som sa osobne vydal cestou nakupu novych hodiniek.

Odesláno (upraveno)
Neviem ze ci tie hodinky vobec pocitaju s tym ze vydrzia dlhsie nez ten dodavany remienok..... pokial puma nedodava rezervny (bez hodiniek) tak jedine co mi pri 33mm napada je nechat si remen usit.... ak teda na tych hodinkach tolko trva.

Ja by som sa osobne vydal cestou nakupu novych hodiniek.

... no kvalita nieje podstatná ... boli kúpené len pre dizajn ktorý sa jej páči .. kvalita, cena, alebo strojček a pod. nie je podstatný .. :worried_anim: ... na pumu som pozeral.. to bolo hneď prvé čo ma napadlo ... ale bohužiaľ ... a ísť do tých istých hodiniek druhý krát mi príde za cenu 70 libier len pre remienok trocha šialené... :sad01_anim:

... nejaká idea? ... inak .. kde sa to šije?

Nebo NATO strap ve svetle barve.

... máš nejaký konkrétny odkaz?... nejako nemám predstavu "wo co go"?

Upraveno uživatelem TomasM
Odesláno (upraveno)
... nejaká idea? ... inak .. kde sa to šije?

... máš nejaký konkrétny odkaz?... nejako nemám predstavu "wo co go"?

Řemen na míru ti ušije místní člen s nickem simon, ale taky bude něco stát.

Google.com říká, že NATO strap je toto ;)

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno
. a ísť do tých istých hodiniek druhý krát mi príde za cenu 70 libier len pre remienok trocha šialené... :sad01_anim:

Když si ho necháš ušít, tak o moc levnější nebude :(

Bohužel tohle je problém hodně módních značek, že náhradní díly se prakticky nenabízejí. Ono se není čemu divit. Je ti líto dát cca dva tisíce za nové hodinky kvůli řemínku a přitom ten bude na hodinkách možná to nejdražší :D.

Ale jinak přeju hodně štěstí, ať se to povede :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...