Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To já jsem taky :)

dal jsem nabídku a budu informovat o vývoji, pokud jí prodávající akceptuje, tak podle toho cenu pro vás snížím.  OK všichni?

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Za mě vše ok. Dej pak vědět kam peníze poslat. Akorát já můžu poslat až v neděli večer, bo jsem bez PC a na mobilu mi to nejde. Nebo leda jestli máš Revolut, tak to bych mohl hned.

Odesláno

Ahojte,

tak máme s Taliánem domluvenou cenu 90E, takže snižuji celkovou cenu za 1 lžičku se vším všudy na rovných 600Kč.

Číslo účtu zašlu každému v SZ.

Odesláno

Ještě bych se s dovolením zeptal na ty lžičky. Respektive jak jsem zjistil, tak je to běžně neprodejný dárkový, reklamní předmět. Dostal je někdo z místních někdy oficiálně a od prodejce k hodinkám? Nebo aspoň víte o někom takovém. Případně jestli k tomu máte nějaké zajímavé informace, tak napište. 

Odesláno

Díky pánové za spolupráci,

vaše platby se již sbíhají na účtu, takže jsem lžičky zaplatil a zatím se budeme těšit, co a kdy nám dorazí 🥄🥄🥄🥄🥄🥄😀

Odesláno

Doufám, že to klapne, abych měl důvod si ke lžičce pořídit i ten hrneček od Matouše.

Největší strach mám bohužel z naší pošty.

Ono už před tou slavnou reorganizací to stálo za pendrek, ale jak je vidět, tak každý nový ředitel hledá další nové dno.

Odesláno

Žádnej výběr tam nebyl. Bylo psáno, že to posílá taliánskou poštou, takže to převezme česká pošta. Musíme jim dát důvěru.

Odesláno

Kdyby to někoho zajímalo, tak zde jsem dostal číslo zásilky.

Poste Italiane: RC278437939IT

Mě se nepodařilo na stránkách pošty najít, kam to zadat, aby to ukázalo stav. Kdyžtak dejte vědět

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...