Jerryl Odesláno 11. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Zasvěcení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 V 8. 11. 2023 v 21:23, indian2023 napsal: https://shop.rucearucicky.cz/hrnek-a-rucicky-250/ jo peknej docela, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Jenom pro info, o víkendu jsem každému z vás připravil obálku s překvapením a co nejdříve odešlu. Zatím ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Slovy našeho bývalého pana prezidenta: Odesráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Díky tobě. Posílal si obyč psaní, nebo doporučené? Jen jestli to čekat švihnuté ve schránce, nebo čekat papír, že si to mám vyzvednout na poštovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Doporučeně kvůli dokladu a pojištění, kdyby něco selhalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Lugano doručeno, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Interlaken také právě dorazil, děkuji ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Zurich doma. Je trošku menší než jsem myslel, ale vypadá o 300% líp než na fotce. Děkuji za tuto akci. PS: Dostanu ji až od Ježíška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Vzhledem k tomu, že jsem to posílal včera v 19 h, tak pokud to tak půjde dál, tak se asi budu muset jít omluvit do Jindřišské ulice na hlavní poštu, za moje původní nehezké připomínky na jejich adresu. Taky bych jí malinko zvětšil, ale jinak je moc pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Světlá chvilka.... A pravděpodobně si trefil nějakou zásadnější pobočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 (upraveno) Mě dorazila včera a až budu zase v kanclu tak pošlu fotku i s hrnkem od Matouše, děkuji za akci Upraveno 15. listopadu 2023 uživatelem OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 (upraveno) Super ! Už zbývá pouze Lucerne a budeme kompletní. Je to skoro jako přezdívky v seriálu Papírový dům ( La casa de papel ), kde měli hlavní protagonisté také jména podle měst. Ode dneška mi říkejte Zermatt Pokud byste náhodou chtěli pět ódy na mojí osobu, jako ocenění mého přinosu celé akci, tak vám poděkuji a nesměle vás nasměruji do sekce “hodnocení” pro budoucí generace: Upraveno 15. listopadu 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 A je to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Taky už mám komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 to jsem nějak prokaučoval..asi není možnost se k tomu ještě dostat co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Možnost je nějaká vždycky, ale... V ČR je jich malinko a když už tak většinou za nesmyslnou cenu. Leda zkusit hlídat. Druhá možnost je ebay, kde jich je dost a ceny už lepší, ale zase řešíš zahraničí a v poměru ceny lžičky drahou dopravu. Proto zde vznikla skupina šesti lidí a o dopravu jsme se šábli. Takže ideálně najít dalších pět lidí, což si myslím nemůsí být zase takový problém a jít do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 @tenge zrovna máš jednu v prodeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 17. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 V životě jsem tady lžičku nepotkal a teď, když jsme uskutečnili tu monstr mezinárodní nákupní akci, tak se najednou roztrhl pytel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se