Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zatím dva snímky ze školy..

Mám dilema, jestli dát příspěvek do "Pochlubte se novými přírůstky" nebo rovnou napsat nějakou obsáhlejší recenzi, případně natočit video mých nových miláčků, na který se těším jako malej už pěknou dobu a pořád se mi daří to před vámi tajit :-D

post-1684-1259270038.jpg

post-1684-1259270043.jpg

post-1684-1259270038.jpg

post-1684-1259270043.jpg

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno

911 nadherna prace :speak_cool:

PX, NYSE nebo nejaka jina burza? Obchodujete sam pro sebe nebo pro nejaky fond?

Vim ze offtop ale opravdu zajimave.

Odesláno

Tak jsem prošel celé toto vlákno a docela mi udivilo, že tu není žádný inženýr pracující v prostředí silného magnetického pole s Milgaussama B)

• po 3 týdnech...
Odesláno

imi_1970.JPG

Kamarád Petr na výpravě "The Fourth Almahata Sitta Expedition" v Súdánu. Ukazuje na právě nalezený meteorit. Na ruce Tissot Quadrato.

Odesláno
  volfda napsal:
Tak jsem prošel celé toto vlákno a docela mi udivilo, že tu není žádný inženýr pracující v prostředí silného magnetického pole s Milgaussama B)

ja prosim pracoval ve firme vyrabejici tvrde ferity (cili magnety)... v te dobe jsem ovsem o existenci milgausu nic netusil... takze tehdy jsem povetsinou nosil tyhleAlpha Saphir od Jacques Lemans. uz to je davno :-)

IMG_4038-med.jpg

Odesláno (upraveno)

IMG_0187.jpg

IMG_4158.jpg

IMG_0515.jpg

....musim sa priznat ze raz za cas (ha,ha :) ) sa zastavim pocas prace na nejakom-tom 'watch-forum'.

Ale prisaham - vidiet ze je tam otvoreny aj Outlook. :)

Upraveno uživatelem WatchFan1
Odesláno

Koukam, ze Monstra si sve misto najdou vsude a u kazdeho, bez ohledu na to jakou tridou jezdi nebo lita.

Mas u me velke plus :thumbsup_anim:

Odesláno

Joooó, tak to by bylo docela zajímavý, hodinky u mě v pracovně ....a v pozadí

předmět mých prac. povinností.. To bych asi dostal ban, nebo bych byl za kdovíco..

Odesláno
  Jimjim napsal:

předmět mých prac. povinností.. To bych asi dostal ban, nebo bych byl za kdovíco..

gynekolog?

Návštěvník Tada
Odesláno
  Jimjim napsal:

Inseminátor? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...