Juraj11 Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 omlouvám se za kvalitu-foceno mobilem
Martz Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Taky přihodím jednu z pracoviště...
PepaSFI Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 nějaký ty ozubený kolečka :-) Doufám že ten obrázek projde, nějak mi to blbne.
Potkan Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) Zatím dva snímky ze školy..Mám dilema, jestli dát příspěvek do "Pochlubte se novými přírůstky" nebo rovnou napsat nějakou obsáhlejší recenzi, případně natočit video mých nových miláčků, na který se těším jako malej už pěknou dobu a pořád se mi daří to před vámi tajit :-D Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem Topkan
Sov Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 911 nadherna prace PX, NYSE nebo nejaka jina burza? Obchodujete sam pro sebe nebo pro nejaky fond? Vim ze offtop ale opravdu zajimave.
Messiah Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 (upraveno) něco z mý "kanceláře" Upraveno 2. prosince 2009 uživatelem Messiah
volfda Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Tak jsem prošel celé toto vlákno a docela mi udivilo, že tu není žádný inženýr pracující v prostředí silného magnetického pole s Milgaussama
Elvenking Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Kamarád Petr na výpravě "The Fourth Almahata Sitta Expedition" v Súdánu. Ukazuje na právě nalezený meteorit. Na ruce Tissot Quadrato.
little_w Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 volfda napsal: Tak jsem prošel celé toto vlákno a docela mi udivilo, že tu není žádný inženýr pracující v prostředí silného magnetického pole s Milgaussama ja prosim pracoval ve firme vyrabejici tvrde ferity (cili magnety)... v te dobe jsem ovsem o existenci milgausu nic netusil... takze tehdy jsem povetsinou nosil tyhleAlpha Saphir od Jacques Lemans. uz to je davno :-)
WatchFan1 Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) ....musim sa priznat ze raz za cas (ha,ha ) sa zastavim pocas prace na nejakom-tom 'watch-forum'. Ale prisaham - vidiet ze je tam otvoreny aj Outlook. Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem WatchFan1
cody Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Koukam, ze Monstra si sve misto najdou vsude a u kazdeho, bez ohledu na to jakou tridou jezdi nebo lita. Mas u me velke plus
DAveDOG Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Foceno v našem papamobilu (lok. řady 799) .
Jimjim Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Joooó, tak to by bylo docela zajímavý, hodinky u mě v pracovně ....a v pozadí předmět mých prac. povinností.. To bych asi dostal ban, nebo bych byl za kdovíco..
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Jimjim napsal: Joooó, tak to by bylo docela zajímavý, hodinky u mě v pracovně ....a v pozadí předmět mých prac. povinností.. To bych asi dostal ban, nebo bych byl za kdovíco.. gynekolog?
Návštěvník Tada Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Jimjim napsal: Joooó, tak to by bylo docela zajímavý, hodinky u mě v pracovně ....a v pozadí předmět mých prac. povinností.. To bych asi dostal ban, nebo bych byl za kdovíco.. Inseminátor?
Jimjim Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Kibi, Ty jsi chytrý jako opíca. Jes, jsou to orgg malé pánve a ještě další zajímavosti z anatomie.....
Gilius Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 YPO? napsal: hele to je pěkný jééé...tydle mrchy dělali u nás v Jihlavě,v JLS....... jsem je tam chodil vočumovat(chvilku jsem u ČD makal).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se