martinbor Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 U nás v práci se nesmí fotit Tak jedna tajná fotka. Omluva za kvalitu (mobil), omluva za hodinky, moje definitivní dnes HODr.Kubson dal na poštu! HODr. = Horologinae Doctor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 (upraveno) New X-Bob napsal: U nás v práci se nesmí fotit Tak jedna tajná fotka. Omluva za kvalitu (mobil), omluva za hodinky, moje definitivní dnes HODr.Kubson dal na poštu! HODr. = Horologinae Doctor co to je za praci ze se nesmi fotit? to martin: si schvalne dam pozor az se bude hlasit kapitan, jestli neuslysim tvoje jmeno. letam casto Upraveno 15. ledna 2009 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 to martinbor: Tady má někdo ale sakra zajímavé pracovní prostředí, to se potom fotí samo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 New X-Bob napsal: U nás v práci se nesmí fotit Tak jedna tajná fotka. Omluva za kvalitu (mobil), Hehehehehe. Čekal jsem, jestli se tu Tvůj příspěvek objeví :-D Citovat omluva za hodinky, moje definitivní dnes HODr.Kubson dal na poštu! HODr. = Horologinae Doctor 1. Nic jako definitivní hodinky neexistuje, jsi tu dost dlouho na to, abys to věděl. 2. Co že jsi to koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 (upraveno) No jo, neodolal jsem Pro jistotu jsem zhasnul a vypnul monitor. 1) existuje. Jsou to ty, co o nich prohlásím, že jsou definitivní. Pravdou je, jak říkal Miloš Zeman, že jenom idiot nemění své názory 2) no to, co Kubson prodává přece. Zítra sem dám fotky obou Upraveno 15. ledna 2009 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 New X-Bob napsal: No jo, neodolal jsem Pro jistotu jsem zhasnul a vypnul monitor. 1) existuje. Jsou to ty, co o nich prohlásím, že jsou definitivní. Pravdou je, jak říkal Miloš Zeman, že jenom idiot nemění své názory 2) no to, co Kubson prodává přece. Zítra sem dám fotky obou Ty na chronomagu končíš? Jinak bys nemohl vyslovit takový blábol,jako "definitivní hodinky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 SAS napsal: Millisi - Dobrou chuť!! Já teď jen přemýšlím co si udělám k večeři. Pozná někdo moje hodinky?? Kurňa ty mě s těma vintagema vyloženě provokuješ! :-) Že si na tebe taky jedny pořídím!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 lib napsal: SENNA po renovaci? Ne, je to Eterna c. 852, poválečná produkce. To jfidler: njn, chytily mě za srdce starý hodinky, dneska už vlastně nic jinýho nenosím. Jen si nějaké pořiď, je to krásný pocit mít na ruce léty ověřenou kvalitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 To je nuda, všichni fotí jen monitor a bordel na stole. Vyfoťte, co vyrábíte a hodinky k tomu. Nebo tady už všichni jenom obchodují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 přidám ještě jednu ještěrkovitou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 911 napsal: to martin: si schvalne dam pozor az se bude hlasit kapitan, jestli neuslysim tvoje jmeno. letam casto A teď si představ, že jde na přistání a na displeji má místo letových přístrojů puštěný Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 VS napsal: To je nuda, všichni fotí jen monitor a bordel na stole. Vyfoťte, co vyrábíte a hodinky k tomu. Nebo tady už všichni jenom obchodují? V tom mým bordelu na stole uvidíš dva železniční modely a ty mě živí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 16. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 falkkon napsal: V tom mým bordelu na stole uvidíš dva železniční modely a ty mě živí. Jak Tě živí železniční modely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 budo napsal: Jak Tě živí železniční modely? tipnul bych si ze je vyrobi a pak proda. VS napsal: A teď si představ, že jde na přistání a na displeji má místo letových přístrojů puštěný Chronomag. no budiz, hlavne aby nemel chut se do tech budiku koukat a stelovat. jako aby byly presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 911 napsal: tipnul bych si ze je vyrobi a pak proda. Nebo má myčku na modely vagónů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 neco z meho pracoviste. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 16. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 lolohh napsal: Nebo má myčku na modely vagónů jasný, tak teď už to chápu :-) jestli meje i angličáky, vylezu si pro nějaný na půdu a uděláme byznys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 911 napsal: to martin: si schvalne dam pozor az se bude hlasit kapitan, jestli neuslysim tvoje jmeno. letam casto Musím tě zklamat,ale mé jméno stoprocentně neuslyšíš ! Za prvé můj nick je pouze literální postava a za druhé pracuji jako letecký mechanik...Takže jestli někdy přesto uslyšíš z intercomu kapitána jménem "martinbor",tak jsem se z chronomagu zbláznil a ukradl letadlo....tak se začni modlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2009 Tak jedna ještěrkofka mobilem od nás: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se