LudvikVanBetoven Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 https://zlinsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/slavicin-zlin-krimi-kradez-luxusni-hodinky-cestovani-policie-cizinec-vysetrovani.html?utm_medium=referral&utm_campaign=social_redirection&utm_source=facebook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Vzhledem k následující citaci a ceně hodinek (654000) to je spíše do tématu Humor ..... Jakmile si cizinec hodinky vyzvedl, uložil je do cestovního kufru a ten umístil do zavazadlového prostoru vozidla. Zastavili se ještě na nákup v jednom z obchodních center v Praze. „Hodinky nechal v kufru auta. Po cestě z Prahy měl ještě jednu zastávku na čerpací stanici. Ve vozidle zůstal řidič a majitel hodinek si šel koupit občerstvení,“ pokračovala Kozumplíková. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Záhada no, mě pobavilo ilustrační foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Já myslím, že je dal jen do špatného hrníčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 No jo, jsou ruzny zahady. Treba jak se @Bertovi z tech zvyraznenych (podtrzenych) slov staly aktivni odkazy. Pokud to teda nemela byt nejaka podprahova komercni nabidka nebo tak neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 CtrlC a CtrlV z článku. Odkazy se přenesly s kopií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 A já blbec na to i klikal a hledal skrytou pointu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Promiň .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Tvl, Ludvo, ze mas potrebu na kazdu kradez zalozit nove vlakno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 To je pre tych zlodejov.... Aby vedeli, kde sa uz nemusia unuvat. Maju to tu ako na tacke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Nikde jsem nenašel, jaká značka to byla, nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se