Axel Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2023 Něco tak nevkusnýho si může dát na ruku jen vožralej Rus.. Solidní bizár
Bert Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 Tak za 9999 se na Aukru neprodaly. Myslím, že se strojkem Poljot (patrně) bych jejich cenu viděl okolo 5000. Samozřejmě kupcem musí být ožralej rusák.
Gustaf Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2023 (upraveno) Dovolím se pripichnout na tohle vlákno. Tchán na mě vybalil tyto hodinky. Daroval mu je strejda. Jsou funkční, značku neznám, jen co jsem si teď vygooglil. Můžete někdo poradit s hodnotou? Asi by je prodal. Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. prosince 2023 uživatelem Gustaf
Frantik Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2023 Nic nevim, ale ten strojek je boží
Harwey Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2023 Elgin https://www.mikrolisk.de/show.php?site=280
Gustaf Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2023 Ještě nějakej fotky....co znamená to 14k gold filled? @Frantik jj, ten strojek je super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommasini Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2023 Gold filled je potažení tenkou vrstvou zlata. Ale podle me narozdíl od pozlacení, je toho docíleno mechanickou cestou.
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2023 @Gustaf Výborný hodinky do komba k Ballu (pokud je ještě máš). Elgin je, nebo respektive byla, výborná americká značka, která produkovala hodinky dost vysoké kvality. Mimo jiné samozřejmě i vojenské. Vysypat na rychlo pět amerických hodinářských značek s tradicí, tak Elgin mezi Hamilton, Waltham, Ball a Bulovu jistě patří. Úplně bych se jich nezbavoval Nebo... když už, tak použít tu krásnou strojovnu a nechat předělat na náramkovénáramkové - i to by bylo možné řešení. Pár takových zde na fóru koluje.
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2023 (upraveno) Krucinál... Už jen pohled na technické řešení mikro regulace prostě stojí za to Běda ti, jestli je uvidím na Aukru, nech si je (nebo aspoň ten strojek si nech) Upraveno 25. prosince 2023 uživatelem DarylVanHorne
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2023 Ještě mi tam v tom seznamu neomluvitelně chybí Benrus, to se omlouvám. Ale stojím si za tím, že Elgin byly skvělé hodinky s dlouhou historií a zajímavými modely a rozhodně bych se jich nezbavoval, pokud bych nemusel. A už mlčím
Gustaf Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2023 @DarylVanHorne díky moc za odpověď a za názor... určitě se jich zbavovat nebudu. Jestliže je tchán nebude chtít, tak si je nechám. Osobně se mi taky moc líbí. Ten strojek je boží. Bally už nemám ani jedny. Teď jen Spirity Zulu time a na cestě ješte jedny hodinky do komba...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2023 před 3 minutami, Gustaf napsal: @DarylVanHorne díky moc za odpověď a za názor... určitě se jich zbavovat nebudu. Jestliže je tchán nebude chtít, tak si je nechám. Osobně se mi taky moc líbí. Ten strojek je boží. Bally už nemám ani jedny. Teď jen Spirity Zulu time a na cestě ješte jedny hodinky do komba... Škoda, právě k těm Ballum by sedly Osobní názor - pouzdro nic moc, ale strojek je fakt moc hezkej
Gustaf Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2023 před 7 minutami, DarylVanHorne napsal: Škoda, právě k těm Ballum by sedly Osobní názor - pouzdro nic moc, ale strojek je fakt moc hezkej Hlavně mě překvapilo, že jdou fakt přesně....po takový době.... Njn, Bally už dělají radost jinde.
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2023 Tak už to tady na fóru chodí, ale tahle strojovna je prostě super Tyhle nepouštěj, pokud se k tobě dostanou
DarylVanHorne Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2023 (upraveno) Gratuluji k nádhernému vánočnímu dárku Můžeš začít budovat americkou kolekci. Elgin, Waltham, Benrus, Hamilton, Ball (sorry ).... Upraveno 26. prosince 2023 uživatelem DarylVanHorne
Gustaf Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2023 No jelikož jsem teď 2 koule pustil, tak si dám zatím pauzu. Ale Hamiky mě teď nějaký lákají... tak kdo ví
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se