Markoo Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 caftee!! V prvom rade, som tu novy a chcel by som vas poprosit o nejake odborne nazory! Povedal som si ze po skuskach is dam darcek - konecne kvalitne hodinky! tak som trochu googlil a vyslo mi z toho toto : http://www.ehodinky.sk/index.php?pr=2&idPr=3457 tak by som chcel pocut vase nazory! ďakujem zatial a tesim sa na diskusiu ! (:
Gilius Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 za ty peníze si kup nějaké G-Shocky.......to je to nejlepší(spolu s ABC hodinkama),co Casio nabízí......i G-čka jsou solar,Atomic atd.....
Markoo Odesláno 17. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 za ty peníze si kup nějaké G-Shocky.......to je to nejlepší(spolu s ABC hodinkama),co Casio nabízí......i G-čka jsou solar,Atomic atd..... hmm...a ake by si poradil?? ...g-shocky sa mi zdaju priliz velkee a gíčové...v com su vlastne lepsie ako hentie? aa ako su natom hentie casio-a co sa tyka kvality?
Gilius Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 hmm...a ake by si poradil?? ...g-shocky sa mi zdaju priliz velkee a gíčové...v com su vlastne lepsie ako hentie? aa ako su natom hentie casio-a co sa tyka kvality? tak si projeď digitální sekci tady na Chronomagu. Tyhle jsou velké taky.....kvalitativně nebudou špatné,ale G-čka jsou jsou prakticky nezničitelné. Víc muziky za ty peníze.
Martin J Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) tak si projeď digitální sekci tady na Chronomagu. Tyhle jsou velké taky.....kvalitativně nebudou špatné,ale G-čka jsou jsou prakticky nezničitelné. Víc muziky za ty peníze. Tak, tak, Gečka sú Géčka. Sám mám dvoje ZATIAL )))) Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem Martin J
Radimk Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Za mě ne, měl sem je na ruce a šly nazpět. dej na rady a kup ( když už teda digi od Casio) G-čka To je jiná kategorie
Martin J Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Za mě ne, měl sem je na ruce a šly nazpět. dej na rady a kup ( když už teda digi od Casio) G-čka To je jiná kategorie Skús si pozrieť AWG-100 - Funkcii síce moc nemajú ( len základ) ale majú štandartnú G-SHOCK odolnosť a NIE sú moc veľké.
Markoo Odesláno 18. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 Za mě ne, měl sem je na ruce a šly nazpět. dej na rady a kup ( když už teda digi od Casio) G-čka To je jiná kategorie ako mohli neist spravne ked su radiom riadene??...cital som tvoj prispevok v kategorii digitalne hodiny a hovoris ze si nebol spokojny s materialo...ale tieto su celoocelove,nemohlo by to byt o inom ?? nemozem si pomoct ale Gćka sa mi strasne nepsacia..okrem toho nesom kaskader ze by som potrebowal mat obrnene hodnky na ruke..ale neviem..
Adam99 Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 ako mohli neist spravne ked su radiom riadene??...cital som tvoj prispevok v kategorii digitalne hodiny a hovoris ze si nebol spokojny s materialo...ale tieto su celoocelove,nemohlo by to byt o inom ?? nemozem si pomoct ale Gćka sa mi strasne nepsacia..okrem toho nesom kaskader ze by som potrebowal mat obrnene hodnky na ruke..ale neviem.. Slovy šly nazpět myslí autor to, že šly pryč z ruky, né jejich přesnost
Markoo Odesláno 18. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 takto vam poviem...ja tie peniaze za tie hodiny dam...chcem aby mi aspon 4 roky vydrzali, tak nebudem spekulovat okolo -+500korun...ide len o to ci daju vsetko co slubuju a ci budem spokojny...copoviete? (: (:
Milil Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 (upraveno) ...ale tieto su celoocelove, ... Pozor na to, model WV M120DE-7 není v žádném případě celoocelový. Je to kombinace ocel-plast a většina pouzdra je plastová. Upraveno 18. ledna 2009 uživatelem Milil
t2 Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 takto vam poviem...ja tie peniaze za tie hodiny dam...chcem aby mi aspon 4 roky vydrzali, tak nebudem spekulovat okolo -+500korun...ide len o to ci daju vsetko co slubuju a ci budem spokojny...copoviete? (: (: Géčka na 4 roky? To spíš na 4 životy...
Markoo Odesláno 18. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 este by som chcel vedet co to znamena "plne automatické EL podsvietenie" ..ono to svieti hned jak sa zotnie ,alebo treba stlacit tlacitko ? (:
Markoo Odesláno 18. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 Géčka na 4 roky? To spíš na 4 životy... nemyslel som Gčka ...myslel som tie na ktore mam link v prvom prispevku...o toto mi ide...ja ich nepotrebujem na 4 zivoty,mne stacia uplne na 4 roky.
Martin J Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 este by som chcel vedet co to znamena "plne automatické EL podsvietenie" ..ono to svieti hned jak sa zotnie ,alebo treba stlacit tlacitko ? (: To znamená, že hodinky sa automaticky rozsvietia po natočení k tvári. (v tme)
Markoo Odesláno 18. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 To znamená, že hodinky sa automaticky rozsvietia po natočení k tvári. (v tme) urcite?...bo na tej stranke popisuju v parametroch tu funkciu zvlast a zvlast auto. el podsvietenie. teda netreba ani stlacat to tlacitkoo? najdu sa este nazory na : http://www.ehodinky.sk/index.php?pr=2&idPr=3457 ??
Martin J Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 urcite?...bo na tej stranke popisuju v parametroch tu funkciu zvlast a zvlast auto. el podsvietenie. teda netreba ani stlacat to tlacitkoo? najdu sa este nazory na : http://www.ehodinky.sk/index.php?pr=2&idPr=3457 ?? Skús poslať SZ na Giliusa - on má v CASIO slušný prehľad
Milil Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 urcite?...bo na tej stranke popisuju v parametroch tu funkciu zvlast a zvlast auto. el podsvietenie. teda netreba ani stlacat to tlacitkoo? najdu sa este nazory na : http://www.ehodinky.sk/index.php?pr=2&idPr=3457 ?? Auto Illuminator rozsvěcí displej při náklonu hodinek k obličeji. Je to funkce která se zapne/vypne tlačítkem. Full Auto Illuminator je vylepšenej v tom, že nemusíš mačkat to tlačítko, ale zapíná/vypíná se to dle okolního osvětlení.
cali Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 je to super funkcia mam to a paci sa mi.... jednak to setri baterku a nerozsvecuje sa ked je svetka dost a tiez je to natolko intelignetne ze ked s tym mavas hore dolu tak to same pochopi ze asi nejde o odcitanie casu ale proste len otacas rukou a prestane sa rozsvecovat. viem ze v minulosti si na to ludia stazovali ze bud to svietilo furt alebo naopak sa to nerozsvecovalo ked malo (jeden znamy mal Gcka este v case ked to u nas bola horuca novinka a toto bola jedna z veci ktore im vycital)... ale v tychto modernejsich to funguje uspokojivo (aspon teda ja som s tym spokojny) samozrejme da sa to uplne vypnut
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se