Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Už si nááášššš, vše co mášáššš... Říkám jen možnááááá Když jsem dal svoje první automaty na opravu a prakticky jsem neměl jiné trochu rozumné hodinky, které jsem si mohl vzít k obleku, tak to byl docela pro mne velký problém. Denně cca 2-3 jednání, na každé byl domluven přibližný čas setkání, ale neměl jsem odvahu vytáhnout mobil, abych se podíval, kolik je hodin, abych už případně pomalu a slušně začal vyklízet pole, abych byl včas na další schůzce. Na hodinky může člověk mrknout aniž by nějak budil pozornost u protistrany. Navíc v dnešní bláznivě uspěchané době stále nevím kolikátého je. Takže bez náramkových hodinek ani ránu. Jestli ze mě jednou bude nějaký úspěšný manager, tak si na hodinky budu muset taky zvyknout no...
Duke650 Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 občas už také ne, dnes mě dokáže rozčílit více věci, než dříve :-) hele seš džentlas, to si neodpářeš, takový Marek Eben tohoto fóra a zaplaťpánbu že tě máme Říkám jen možnááááá Jestli ze mě jednou bude nějaký úspěšný manager, tak si na hodinky budu muset taky zvyknout no... jo táák ty seš studující budoucí pracující inteligence, tak to joooo to chápu v tom věku jsem taky měl jiné hobby...
Gorg Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 hele seš džentlas, to si neodpářeš, takový Marek Eben tohoto fóra a zaplaťpánbu že tě máme Tak Safi je ve skutecnosti Marek Eben? Tak Safi...teda Marku...Stardance tradicne zase super... ...a na plovarnu konecne nekoho pres hodinky sakrble.....
Muffik Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 No nevím, jestli z tohohle vlákna vykoukne něco smysluplného. Podle mě buď v sobě člověk chuť nosit hodinky má (třeba já) nebo nemá (třeba moje žena) a v tom případě jsou argumenty protistrany stejně zbytečné. Asi něco jako s vírou.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 jo táák ty seš studující budoucí pracující inteligence, tak to joooo to chápu v tom věku jsem taky měl jiné hobby... No jo... študent jako Tada.
Duke650 Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 No nevím, jestli z tohohle vlákna vykoukne něco smysluplného. .... joo, královsky se u toho bavím ... lemtám whisku, natahuju hodinky a těším se na další co dorazí příští týden No jo... študent jako Tada. no to teda neee tada je jistě mnohem lepčejší student, páč všude chodí včas a dobře rytmicky sladěný s energií všehomíra, páč jeho kroky řídí mistr valjoux
Gorg Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 No jo... študent jako Tada. Mno jestli se vydas na sraz, jsem si jistej, ze uvidis spoustu krasnejch hodinek... ... a vubec bych se nedivil, ze velmi rychle pochopis, proc je tihle lidi nosej
Badys Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Počkej, já nejsem žádný úspěšný manager, spíše jsem byl vždy více technikem, bohužel ale už roky se potkávám s lidmi, kteří jsou majiteli firem, ve volnu hrají golf atd... já jsem na postu řadového referenta, jen řeším problematiku u které jsou rádi ředitelé a majitelé.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Mno jestli se vydas na sraz, jsem si jistej, ze uvidis spoustu krasnejch hodinek... ... a vubec bych se nedivil, ze velmi rychle pochopis, proc je tihle lidi nosej Nevím jestli tam přijdu, Tada mě bude muset přemluvit. Ale možná bych byl zpestření toho hodinkového dýchánku
Drummer Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Já mám hodinky jenom na machrování. Vždycky nějaké koupím a když zjistím, že si toho stejně nikdo nevšimne, tak je prodám a koupím dražší.
safi Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Tak Safi je ve skutecnosti Marek Eben? Tak Safi...teda Marku...Stardance tradicne zase super... ...a na plovarnu konecne nekoho pres hodinky sakrble..... Kdepak taneční..rodiče mě tam přihlásili, ale já tehdy jako puberťák jsem se bezdůvodu zasekl a nešel tam:-) Manželka má v plánu kurzy Salsy a tomu se už nevyhnu. BTW..Salsu jsem přede dvěma lety zkoušel. Kurzu se zúčastnilo 20 studentů a měli jsme dva instruktory. Jeden se věnoval 19 studentům a druhý....mě..tak jsem to po třetí lekci zabalil....
romanm Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Do hodinek jsem dozrál,přijde mi přirozené nosit kvalitní hodinky...Na druhou nerozumím např. tuningu,z mého pohledu ztrata času a peněz,ale že bych chodil na nějaké tuning forum a ptal se k čemu je to dobrý,to ne..
Gorg Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Do hodinek jsem dozrál,přijde mi přirozené nosit kvalitní hodinky...Na druhou nerozumím např. tuningu,z mého pohledu ztrata času a peněz,ale že bych chodil na nějaké tuning forum a ptal se k čemu je to dobrý,to ne.. Mno svatá pravda...
lib Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 To snad ne... srovnávat hodinky s autem To máš pravdu. Auto je jen prostředek umožňující dopravit se z místa na místo. Jsou ale auta, a nemusí být super drahá nebo nějak jedinečná, a hned ta doprava začne chutnat tak nějak jinak. Ne jen jako otravná přeprava, spíš jako zábava a příjemně strávený čas ....... Tak takto podobně to někdo má s hodinkami.
safi Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) Říkám jen možnááááá Jestli ze mě jednou bude nějaký úspěšný manager, tak si na hodinky budu muset taky zvyknout no... Člověk nemusí být manažer, aby byl hodinky "společenskou" nutností. Jakmile jsi na nějaké senior pozici (případně ve styku se zákazníky), nějaké slušné hodinky se vždy hodí..nebo alespoň se tak dá doma zdůvodnit nutnost jejich nákupu (stejně jako kvalitních bot a obleku). Není to nezbytné, ale je to příjemný doplňek. Ono mnohdy je to tak, že ti kolegové, kteří mají největší know-how, jsou ze staré školy a v práci chodí v sandálech a ošuntělých kalhotech:-) Je fakt, že u nás v IT v ČSA má z cca 40-ti lidí, se kterými přijdu běžně do styku, slušné hodinky jen jeden kolega (člen föra). U pár zaměstnanců, kteří u společnosti pracují 20-30 let jsem zaznamenal Primky. Pan prezident Lašák má Breitlingy, tuším že Navitimer Když pokukuju v kantýně po zápěstích, tak ze slušných hodinek vidím nejčastěji Fortisy (tak jednou za týden) Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem ¨safi
lib Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 .....Jakmile jsi na nějaké senior pozici....... Já vždycky myslel, že senior pozice je v Domově důchodců. To pak jsou asi nejlepší pilotky pro snadný odečet času unaveným okem.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 To máš pravdu. Auto je jen prostředek umožňující dopravit se z místa na místo. Jsou ale auta, a nemusí být super drahá nebo nějak jedinečná, a hned ta doprava začne chutnat tak nějak jinak. Ne jen jako otravná přeprava, spíš jako zábava a příjemně strávený čas ....... Tak takto podobně to někdo má s hodinkami. Auta to je moje Do hodinek teprve musím dospět
safi Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Já vždycky myslel, že senior pozice je v Domově důchodců. To pak jsou asi nejlepší pilotky pro snadný odečet času unaveným okem. Ono se tomu dneska tak říká a v každé firmě to znamená trošku něco jiného. Obecně by to mělo znamenat, že už máš pár let zkušeností
VS Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Auta to je moje Do hodinek teprve musím dospět No vidíš, že jsi na to přišel. A někdo zas řekne to samé o hodinkách a nějaké auto je mu ukradené
xlaque Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Pretože som sa zamiloval do tych maličkych koliečok, čo sa mi potvrdilo, ked som rozobral jedny mechaniky a uvedomil si, aka technika to bola v časoch, ked sa o počitačoch nikomu ani nesnivalo Otazka na autora: koľko maš rokov ? Lebo moja generacia sa k tomu stavia podobne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se