volekto Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Jsem na to stejně. Kouknu se kolik je hodin a za minutu už si to nenapamatuji. Velmi špatně se cítím, když si hodinky náhodou zapomenu doma. Jsem celý nesvůj, protože mi chybí nějaké drobné závaží na ruce.
skalis Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 volekto napsal: Velmi špatně se cítím, když si hodinky náhodou zapomenu doma. Tohle resim tak, ze vetsinou mam dvoje. Jedny na ruce a druhe v brasne jako zalozni (mno...obcas i troje). Mam je i pro pripad, ze by treba jedny mely nejaky problem (napr. starsi primky). Asi jsem se fakt uz zblaznil...
TB298 Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Hammer_Time napsal: Napište mi prosím proč vlastně nosíte hodinky. Mě by to zajímalo, protože osobně jsem hodinky už neměl tak 6-7 let na ruce. A vůbec mi to nechybí. Čas mám na mobilu, v autě, v televizi, všude jsou hodiny... A navíc vědět furt přesně kolik je hodin je depresivní, páč má pak člověk pocit že ten čas moc letí. Hm, a proč ne. Vítej v partě uchyláků, co nosí na ruce hodinky. Ještě s něčím potřebuješ pomoc? Řekni
Dingo Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Hammer_Time napsal: Napište mi prosím proč vlastně nosíte hodinky. Mě by to zajímalo, protože osobně jsem hodinky už neměl tak 6-7 let na ruce. A vůbec mi to nechybí. Čas mám na mobilu, v autě, v televizi, všude jsou hodiny... A navíc vědět furt přesně kolik je hodin je depresivní, páč má pak člověk pocit že ten čas moc letí. Sice 2 dny poté, ale odpovím rád a poctivě. Ze zvyku. Nejsem žádný mladík a když jsem kdysi začal dojíždět z vesnice do školy, musel jsem mít hodinky, abych stíhal autobusy. To nebylo žádné vožení autem s rodiči do sousední ulice do školky, do školy jako dnes. Do jakékoliv školy jsem dojížděl, až jsem se projezdil k titulu ing. A žádné mobily, auta, čas všude kam se podíváš. Už je to hodně let, ale je to opravdu železný zvyk a když si náhodou zapomenu ráno hodinky vzít, jsem jako bez ruky, celý den nervózní, roztěkaný, atd. Je to součást mých věcí a vždycky bude. Doklady, peněženka, hodinky....
New X-Bob Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 (upraveno) Důležitost hodinek vystihuje v souladu s mým přesvědčením i jedna "scénka" z mých oblíbených starších detektivek s kpt.Exnerem , kdy po nějakém "seznámení se" s půvabnou slečnou, po vinárně etc. : ...stál u otevřeného okna, oblečen pouze v hodinkách a sledoval noční město.... tak nějak to je i pro mě. Jediná další neživá věc, se kterou tak asi v budoucnu můžu být pevně spoután (krom snubního prstenu) bude jedině kardiostimulátor Upraveno 20. ledna 2009 uživatelem New X-Bob
bandicoot Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Hodinky jsou moje součást. Vždycky pro mě byly klíčovým "oděvem". Možná je to tím, že jsem chodil 5 let na ruskou základku a tam jsme s klukama porovnávali Komandirskije s digoškama se sedmi melodiema. Hodinky, DžejmsBond a placatý kalkulačky, to bylo naše věčné téma. Když se bavím o jakémkoliv časovém údaji (kolik je hodin, začne to za 15 minut, sejdeme se zítra, porada je za týden...), vždycky koukám na svoje hodinky. Koukám na ně i jen tak, pro radost aniž bych si všímal, kolik že je to hodin. Nemohl bych bez nich vyjít ven, v průběhu dne je i střídám, např. samuraje nosím i doma, sundavám je jen na rodinné chvilky s dětmi, intimní chvilky s manželkou a na noc.
kuko Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Obaja stáli pri okne,on oblečený len v hodinkách a ona odetá do dvoch kvapiek voňavky...
Ruda Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 volekto napsal: Jsem na to stejně. Kouknu se kolik je hodin a za minutu už si to nenapamatuji. Velmi špatně se cítím, když si hodinky náhodou zapomenu doma. Jsem celý nesvůj, protože mi chybí nějaké drobné závaží na ruce. Pod tohle se taky podepíšu
ctenar Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Hammer_Time napsal: Napište mi prosím proč vlastně nosíte hodinky. Mě by to zajímalo, protože osobně jsem hodinky už neměl tak 6-7 let na ruce. A vůbec mi to nechybí. Čas mám na mobilu, v autě, v televizi, všude jsou hodiny... A navíc vědět furt přesně kolik je hodin je depresivní, páč má pak člověk pocit že ten čas moc letí. Pokusím se po třech dnech shrnout odpovědi do úplného základu: protože se nám líbí a máme je svým způsobem rádi. P.S. pokud Hammer_Time čteš i tento příspěvek, jsi nakažen.........
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 ctenar napsal: P.S. pokud Hammer_Time čteš i tento příspěvek, jsi nakažen......... V tom případě jsem nakažen
anton Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Hammer_Time napsal: Napište mi prosím proč vlastně nosíte hodinky. Mě by to zajímalo, protože osobně jsem hodinky už neměl tak 6-7 let na ruce. A vůbec mi to nechybí. Čas mám na mobilu, v autě, v televizi, všude jsou hodiny... A navíc vědět furt přesně kolik je hodin je depresivní, páč má pak člověk pocit že ten čas moc letí. Mít to tak jako Hammer Time... vědět kolik je hodin už není opravdu ten zásadní důvod. Ale připravit se o pocit, že nosím něco tak dokonalého jako jsou mechanické hodinky? Proto je nosím.
JPS Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Nosil jsem hodinky od 1. tř ZŠ až do nedávna. Pak mi v těch posledních došla baterka a já už ji nevyměnil páč jsem tehdy žil v Anglii a byl jsem línej jet do města pro baterku. Tehdy mě stačil ten mobil... No a asi před 3 měsíci jsem narazil na vojenské pilotky Longines MVS. Konec, finito, jsem ztracen... po 6 letech bez hodinek mi najednou začalo "něco" na ruce hrozně moc chybět...
XXXfazerXXX Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Hammer_Time napsal: V tom případě jsem nakažen Furt lepsi jak kapavka
kejklik Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 bandicoot napsal: Když se bavím o jakémkoliv časovém údaji (kolik je hodin, začne to za 15 minut, sejdeme se zítra, porada je za týden...), vždycky koukám na svoje hodinky. Koukám na ně i jen tak, pro radost aniž bych si všímal, kolik že je to hodin. Nemohl bych bez nich vyjít ven, v průběhu dne je i střídám. Podepisuji
Z. Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Furt lepsi jak kapavka No, to asi jo. I když kapavka je prý dnes (narozdíl od chronománie) dobře léčitelná...
lomo135 Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 ctenar napsal: Pokusím se po třech dnech shrnout odpovědi do úplného základu: protože se nám líbí a máme je svým způsobem rádi. Já omylem přečetl: protože se nám líbí a máme se svým způsobem rádi. A ono to sice zní narcisistně, ale asi to tak bude blíž pravdě než to původní.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Tak jsem na dnešním Pražském srazu poznal... A dokonce jsem si našel jedny hodinky, které by se mi líbili.
honny Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 bandicoot napsal: Když se bavím o jakémkoliv časovém údaji (kolik je hodin, začne to za 15 minut, sejdeme se zítra, porada je za týden...), vždycky koukám na svoje hodinky. Taky a trochu mě to děsí. "Včera?" a kouknu na hodinky. To nemůže být normální...
Návštěvník Tada Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 kibi napsal: jake? Já to na něj prásknu - Panerai
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Panerai Radiomir Black Seal...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se