Přejít na obsah

Proč nosíte hodinky?

Doporučené příspěvky

Odesláno
Napište mi prosím proč vlastně nosíte hodinky. Mě by to zajímalo, protože osobně jsem hodinky už neměl tak 6-7 let na ruce. A vůbec mi to nechybí. Čas mám na mobilu, v autě, v televizi, všude jsou hodiny... A navíc vědět furt přesně kolik je hodin je depresivní, páč má pak člověk pocit že ten čas moc letí.

Abych mohl být na tomto foru :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
Napište mi prosím proč vlastně nosíte hodinky. Mě by to zajímalo, protože osobně jsem hodinky už neměl tak 6-7 let na ruce. A vůbec mi to nechybí. Čas mám na mobilu, v autě, v televizi, všude jsou hodiny... A navíc vědět furt přesně kolik je hodin je depresivní, páč má pak člověk pocit že ten čas moc letí.

Proč nosíš mobil a jezdíš v autě? :D

PS: vlastně to nechci vědět, jen jsem položil stejně stupidní otázku.

Upraveno uživatelem VS
Odesláno
No, tak přiznejte se, kdo další si koupil kvalitní a drahé hodinky jen proto aby ukázal, že na to má? :D :D

asi tak ... nikdo v mém okolí (rodina, přátelé, kolegové) se v tom neorientují a netuší ani zlomek sumy, kterou jsem postupně nacpal do hodinek .. takže na honění ega je nemám .... proto si třeba nikdy nekoupím breitlingy (nic proti hodinkám ani proti jejich majitelům, jen mi nesedí image značky) - no flame :crying_anim02:

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
Proč nosíš mobil a jezdíš v autě? :D

PS: vlastně to nechci vědět, jen jsem položil stejně stupidní otázku.

To snad ne... srovnávat hodinky s autem :D

Návštěvník Tada
Odesláno

No, myslím si, že spousta lidí tady utratí třeba i za jedny hodinky to, co spousta jiných lidí za auto. Třeba takový Šakalix nestál o moc víc, než moje Chrono II :D

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
1) abych věděl, jaké je datum a den v týdnu

2) pro vnitřní pocit (jako pánský šperk)

3) pro reprezentaci

druhý a třetí důvod chápu a souhlasím. V budoucnu si je na reprezentaci třeba taky koupím

Odesláno
1) abych věděl, jaké je datum a den v týdnu

2) pro vnitřní pocit (jako pánský šperk)

3) pro reprezentaci

safi díky na tebe je spolehnutí, na každou otázku dokážeš podat seriózní a nekonfliktní odpověď :smile_anim:

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
No, myslím si, že spousta lidí tady utratí třeba i za jedny hodinky to, co spousta jiných lidí za auto. Třeba takový Šakalix nestál o moc víc, než moje Chrono II :D

Myslím si že zdejší uživatelé netuší kdo/co je šakalix...

Odesláno
druhý a třetí důvod chápu a souhlasím. V budoucnu si je na reprezentaci třeba taky koupím

Už si nááášššš, vše co mášáššš... :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

To je jen dobře, že to netuší... A na reprezentaci bys je měl koupit už teď, na LTR 09 bys bez nich v Monacu vypadal v kasínu no... Dost nepatřičně :)

Odesláno
Já hodinky už pomalu nenosím, začínám jezdit na kole!

:clap:

Tak to si dej teda pozor :smile_anim: bajky i silničky dokážou být ještě horší mánie než hodinky :smile_anim:

a časem beztak zjistíš, že potřebuješ tréninky uploadovat do compu, a skončíš u nějakých vymakaných polarů = vlastně zpátky u hodinek :smile_anim:

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno

Pánové já jsem nekonfliktní člověk, nerad bych aby tady z toho vznikl nějaký flame.

Třeba právě teď mě Tada pozval ma Váš sraz v Praze... Myslíte že bych se tam mohl vydat?

Odesláno
safi díky na tebe je spolehnutí, na každou otázku dokážeš podat seriózní a nekonfliktní odpověď :smile_anim:

občas už také ne, dnes mě dokáže rozčílit více věci, než dříve :-)

Odesláno

Když jsem dal svoje první automaty na opravu a prakticky jsem neměl jiné trochu rozumné hodinky, které jsem si mohl vzít k obleku, tak to byl docela pro mne velký problém. Denně cca 2-3 jednání, na každé byl domluven přibližný čas setkání, ale neměl jsem odvahu vytáhnout mobil, abych se podíval, kolik je hodin, abych už případně pomalu a slušně začal vyklízet pole, abych byl včas na další schůzce. Na hodinky může člověk mrknout aniž by nějak budil pozornost u protistrany. Navíc v dnešní bláznivě uspěchané době stále nevím kolikátého je. Takže bez náramkových hodinek ani ránu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...