Přejít na obsah

Proč nosíte hodinky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já nosím hodinky protože jsem líný. Líný hledat nějaký jiný zdroj informace = času - ptát se lidí, popř. jim hledět na zápěstí, pátrat po věžích kostelů, lovit někde mobil, startovat notebook, odhadovat čas z polohy slunce.... Prostě mrknu na ruku a vím...

Odesláno
Osobne s quartzem problem nemam, ale musi tam za ty prachy neco byt, nosim napr. Citizen AS2020, solarni napajeni, radiem rizene.

Armani, boss, apod. si hrajou na drahe hodinky jen diky logu natistenem na ciferniku, ale uvnitr je vetsinou plastovy strojek za 2 dolary.

ale to ja vim co je uvnitr. proto mi moc nesedi ten duvod jako doplnek, protoze my tu hledame vice nez jen design. jen na to sem chtel upozornit. :)

Odesláno
Mam to taky tak. Jednou jsem je z neznameho duvodu zapomel doma a vracel jsem se 12 km zpatky, to uz je slusna uchylka. Pro mobil bych se nevracel. :D

Mám to stejně jako Baker, pro hodinky jsem se vždycky vrátil odkudkoli, jen jednou, když jsem zaspal, jsem si to uvědomil až u Olomouce a den stál za nic... :thumbsdown_anim:

za to mobil nebo doklady včetně peněženky jsem neřešil... hodinky potřebuji je mít na ruce, uklidňuje mě to, dává mi to pocit řádu, v autě nemám na displayi nikdy hodiny, ale teploměr

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
odhadovat čas z polohy slunce....

Tento způsob je nejvíc dobrodružný a v létě pro základní orientaci postačující... Slunce nahoře, čas jíst, slunce dole, čas večeřet, slunce není-tma-čas jít spát :D :D :D

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Já se bez hodinek vždycky cítím skoro jak nahý :D

Hammer_Time: Na Lyric Tour jsme jeli podle mapy kreslené rukou o přestávce na školní lavici celých 2700Km a trefili, takže odhadovat čas dle polohy slunce mě ani tobě nebude dělat problém :D

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno
mě stačí ta ID karta kterou musíme viditělně nosit. Ne a ne ji sladit s košilí a kravatou.... :suicide_anim: Takhle mi úplně kazí styl

OT proč ji nenosíš u pasu. Na "vytahovacím provázku"? To rolo cvaknuté za poutko kalhot. :) To u vás nesmíte?

Odesláno
kdyz jsou teda hodinky pro vetsinu zvas jen doplnek, tak proc tak opovrhujete znackamai jako je armani, boss, atd. myslim, ze jde o vic nez jen design, to bychom mohli nosit kvarcky.

Ševče drž se svého kopyta. Proto mám foťák od výrobce foťáků a ne ledniček, proto mám hodinky od výrobce hodinek a ne spoďárů. :D

Odesláno
ale to ja vim co je uvnitr. proto mi moc nesedi ten duvod jako doplnek, protoze my tu hledame vice nez jen design. jen na to sem chtel upozornit. :)

Me jde o design v prvni rade, v druhe o pocit z hodinek - kvalita, znacka, "vyjimecnost" (masovka za 100 USD v podobe Diesel, Armani a Boss mi prilis unikatni neprijde) - strojek v Q Bondovkach se bude pohybovat v radech stokorun, ale vezmu si je radsi nez retrogradni Armani s mechanickym strojem.. Nejake Armani, Diesel atd uz jsem mel v drivejsich dobach, bohuzel kupovane v CR za nekolikanasobek zahranicni ceny ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno
mě stačí ta ID karta kterou musíme viditělně nosit. Ne a ne ji sladit s košilí a kravatou.... :suicide_anim: Takhle mi úplně kazí styl

Jakou máš barvu?

Odesláno (upraveno)
Me jde o design v prvni rade, v druhe o pocit z hodinek - kvalita, znacka, "vyjimecnost" (masovka za 100 USD v podobe Diesel, Armani a Boss mi prilis unikatni neprijde) - strojek v Q Bondovkach se bude pohybovat v radech stokorun, ale vezmu si je radsi nez retrogradni Armani s mechanickym strojem.. Nejake Armani, Diesel atd uz jsem mel v drivejsich dobach, bohuzel kupovane v CR za nekolikanasobek zahranicni ceny ;)

Zrovna bondovky používají quartz s termokompenzací, alespoň některé modely :-) takže zase až tak úplně levný nebude. BTW ...nevšimli jste si, že Armani (Emporio..nebo něco takového) dělá hodinky s čínskými mechanickými kalibry? cena cca 10-15 tisíc :thumbsup_anim:

Jakou máš barvu?

Bílo červenou. Bohužel růžové karty nedělají...ach jo...

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
Zrovna bondovky používají quartz s termokompenzací, alespoň některé modely :-) takže zase až tak úplně levný nebude.

Na ofrei stoji ta "ETA 255.461" 89 USD ;) Takze par set to je, mozna novejsi bondovsky quartzky pouzivaji neco lepsiho, ale to nevim, tak dalece jsem to nezkoumal, me vyhovovaly "prave" bondovky (dle ref cisla) ;)

Odesláno
1) abych věděl, jaké je datum a den v týdnu

2) pro vnitřní pocit (jako pánský šperk)

3) pro reprezentaci

Ja ich mám tiež na to, aby som vedel aký je dátum a deň v týždni.

Odesláno (upraveno)
Napište mi prosím proč vlastně nosíte hodinky. Mě by to zajímalo, protože osobně jsem hodinky už neměl tak 6-7 let na ruce. A vůbec mi to nechybí. Čas mám na mobilu, v autě, v televizi, všude jsou hodiny... A navíc vědět furt přesně kolik je hodin je depresivní, páč má pak člověk pocit že ten čas moc letí.

Když jsem byl hodně malý (asi 3 nebo 4), tak jsem dostal na hraní budík. Nějak jsem se dostal ke kladívku a do budíku se podíval :crying_anim02: . A od té doby mi hodinky tak nějak provázejí životem. Bohužel žádný supr kousek nevlastním, ale to se snad časem zlepší :thumbsup_anim: .

Když chci vědět kolik je hodin, tak se prostě kouknu na zápěstí, i když mi na stole leží mobil a koukam do monitoru.

edit: oprava překlepů :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Ruda
Odesláno

taky se dívám na hodinky ikdyž nějaké visí třeba hned vedle na zdi. Dokonce i v autě kde mám krásně čitelné analogové hodiny, dokonce jsou mechanické s elektromagnetickým nátahem. Je to taková jakási samozřejmá jistota, když se budou civilizace hroutit a zeměkoule se překotí tak hodinky na ruce budou tikat dál.

Odesláno

OK. asi budu za hovado, ale hodinky, krom toho, ze me obcas zajima, kolik je hodin, nosim jednak proto, ze se mi libi - fakt jo, koukam na ne trebas minutu a stejne nevim, kolik je hodin, jen se kocham, a druhak proto, aby bylo videt, ze na to mam. ze proste mam na ruce brajtle, omegy.. nerikam, ze je to buhvi co, na druhou stranu, v mezich miry jsem spokojenej.. myslete si trebas, ze jsem snob, nebo kolotocar, nebo ja nevim co, ale je to tak. jsem exhibicionista s narcistnimi sklony, proto bych nesel na svah v nesladenym kompletu, proto bych si nevzal cernej pasek k hnedym botam, proto asi taky mam vic bot nez spousta mych kamaradek...

Odesláno
hodinky, krom toho, ze me obcas zajima, kolik je hodin, nosim jednak proto, ze se mi libi - fakt jo, koukam na ne trebas minutu a stejne nevim, kolik je hodin, jen se kocham

Tohle mam stejne. Treba chci podivat, kolik je hodin, vejram na hodinky, pak si je schovam pod rukav a musim se podivat znovu, protoze jsem se nepodival na cas, ale jen se kochal hodinkami...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...