Jeronimo Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna před 3 minutami, eloga napsal: Sans Alco? To se dá pít? Nebudu lhát, nedá. Nealko pivo je k pivu chuťově mnohem blíž než je tomu u vína. Alkohol dává chuťovým pohárkům asi něco co nahradit jen tak nepůjde. Nebo jsem ještě netrefil nějaké co by mi opravdu chutnalo.
eloga Odesláno 29. dubna Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna Harwey - Zemské víno, i když je to Pálava - víš co to je? Jeronimo - Ok, myslel jsem si to, ale máš obdiv...
petr_cha Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Ze nekdo setril, za registraci... videl jsem to zjednodusene oznaceni zemske vino i u dobrych mensich vinaru primo z te oblasti...
Irwinek Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Přiřadil bych to chuťově do té kategorie, co se v ní nachází to nealko víno Zas na druhou stranu - někdo to asi kupuje, jinak by se to nedělalo.
Zdenek1307 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Dnes jsem po pivní předehře přešel na vínko k večeři. Opět jsem skončil u argentinského Malbecu z Mendozy. Poprvé jsem to pil snad před čtyřmi lety, je to opravdu výborné. Vlastně to pije celý stůl a všichni jsou spokojeni.
tommi_d Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Dnes Pesecká leánka suchá od Víno Sabo... Nenápadné vinárstvo z Vrbového ktoré stojí za to preskúmať...
eloga Odesláno 8. května Autor Nahlásit Odesláno 8. května V 29. 4. 2025 v 20:42, Harwey napsal: Eloga, ano viem. No dobrá.
Irwinek Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Dostalo se ke mě tohle, o víkendu zkusím, ale mám obavu, že to budu muset vylít - způsob skladování neznámý
Irwinek Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května V 21. 5. 2025 v 18:59, ZJ napsal: nic nevylívej,když to nepude,dá se svařit No, to je teda rada Tak po otevření zjištěno lahvování 2011, a kupodivu bylo asi skladováno správně , ale ta doba je na tenhle druh už přecijen moc, nebo mělo v sudu zůstat déle víno je těžší, i na baryka výrazný posun k portskému s příjemným dozvukem vanilky na jazyku. Krásný závěr víkendu 1
Jeronimo Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Na rozjezd Dornfelder. Po včerejším nealko vínu a abstinenci 5 měsíců a 21 dnů to vzdávám. Loni 5 měsíců, příští rok přidám zase o něco víc. 1
Jeronimo Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 3 hodinami, Beet napsal: Pěkný suchý únor jsi dal. Skoro. Od Silvestra 2024 až do včerejška. 1
Prochy68 Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června V 21. 6. 2025 v 11:00, Jeronimo napsal: Skoro. Od Silvestra 2024 až do včerejška. Když vidím ten sklípek (předpokládám že jen část), tak to máš do konce roku co dělat
Jeronimo Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června před 1 minutou, Prochy68 napsal: Když vidím ten sklípek (předpokládám že jen část), tak to máš do konce roku co dělat ..... Zatím přemýšlím, že budu pokračovat v nealku. Moc mi ten Dornfelder nechutnal. Včera pivko a taky nic moc. Nebo mám rozežranou hubu. 1
Prochy68 Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Před hodinou, Jeronimo napsal: ..... Zatím přemýšlím, že budu pokračovat v nealku. Moc mi ten Dornfelder nechutnal. Včera pivko a taky nic moc. Nebo mám rozežranou hubu. To vypadá, že sis tou abstinenci uhnal nějaky nechutenstvi 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se