Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 minutami, eloga napsal:

Sans Alco? 🧐 To se dá pít? 🥂

Nebudu lhát, nedá. Nealko pivo je k pivu chuťově mnohem blíž než je tomu u vína. Alkohol dává chuťovým pohárkům asi něco co nahradit jen tak nepůjde. Nebo jsem ještě netrefil nějaké co by mi opravdu chutnalo. 

Odesláno

Harwey - Zemské víno, i když je to Pálava - víš co to je?

Jeronimo - Ok, myslel jsem si to, ale máš obdiv... 👍

Odesláno

Dnes jsem po pivní předehře přešel na vínko k večeři. Opět jsem skončil u argentinského Malbecu z Mendozy. Poprvé jsem to pil snad před čtyřmi lety, je to opravdu výborné. Vlastně to pije celý stůl a všichni jsou spokojeni.

20250506_194623.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno
V 21. 5. 2025 v 18:59, ZJ napsal:

nic nevylívej,když to nepude,dá se svařit 🙂

No, to je teda rada 😞

Tak po otevření zjištěno lahvování 2011, a kupodivu bylo asi skladováno správně , ale ta doba je na tenhle druh už přecijen moc, nebo mělo v sudu zůstat déle  🙂 víno je těžší, i na baryka výrazný posun k portskému s příjemným dozvukem vanilky na jazyku. Krásný závěr víkendu 🙂

• Dát hlas 1
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Na rozjezd Dornfelder. Po včerejším nealko vínu a abstinenci 5 měsíců a 21 dnů to vzdávám. Loni 5 měsíců, příští rok přidám zase o něco víc. 

IMG_20250620_195847.jpg

• Like 1
Odesláno
V 21. 6. 2025 v 11:00, Jeronimo napsal:

:D Skoro. Od Silvestra 2024 až do včerejška. 

Když vidím ten sklípek (předpokládám že jen část), tak to máš do konce roku co dělat 😀

Odesláno
před 1 minutou, Prochy68 napsal:

Když vidím ten sklípek (předpokládám že jen část), tak to máš do konce roku co dělat 😀

..... Zatím přemýšlím, že budu pokračovat v nealku. Moc mi ten Dornfelder nechutnal. Včera pivko a taky nic moc. :D Nebo mám rozežranou hubu. 

• Like 1
Odesláno
Před hodinou, Jeronimo napsal:

..... Zatím přemýšlím, že budu pokračovat v nealku. Moc mi ten Dornfelder nechutnal. Včera pivko a taky nic moc. :D Nebo mám rozežranou hubu. 

To vypadá, že sis tou abstinenci uhnal nějaky nechutenstvi 😀

• Haha 1
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...