Adamus132 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 (upraveno) V poslední době mě hodinky nějak přestaly brát a stal jsem se tzv. OWG. Určil jsem si, že budu OWG do té doby, kdy neseženu už nějaké pořádnější hodinky ve vyšší cenové hladině ( zhruba tak 30-50 tisíc a výš). Před pár dny se ve mně probudila jiskra a chytil mě předvánoční chronobundus. Rozhodl jsem se, že bych si tedy nějaké hodinky pořídil. Mám pár adeptů, ale nechci rozhodnutí uspěchat, jako dříve. Aktuálně nosím Lorier Neptune III. Své požadavky zkusím popsat níže. hodinky vhodné na každodenní nošení, s tím je spjatá i univerzálnost hodinek preferuji datum ideálně bych je bral na tahu jednodušší design, žádné limitované edice apod. (zjistil jsem, že mě netradiční nebo výrazné barvy a edice hodinek omrzí mnohem rychleji než třeba černá se zlatou) nebráním se společenským a leteckým hodinkám, ale asi preferuji potápěčské, kvůli lunetě cena ideálně okolo 30-40 tisíc Kč, pokud by se mi něco extra zalíbilo tak možná i těch 50k Co si myslíte o aktuálním výběru? Jaké hodinky byste si vybrali vy? Zatím mám jsem vybral tyto kousky: Upraveno 4. prosince 2023 uživatelem Adamus132 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 4. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Ještě dodám, že ty Nomos jsou za mě zpracováním a kvalitou naprosto luxusní. Jen bych je chtěl s proskleným dýnkem a čekací doba je na ně 6 měsíců, což úplně nedává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Za mě Longines Hydroconquest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Máš tam Nomos, takže nevadí ne-úplně-mainstream. Za mě bych určitě kouknul na Christopher Ward, myslím, že cena x výkon bezkonkurenční. Na každodenní nošení buď potápěčské Trident, má-li být luneta, nebo Sealander, což jsou parádní nekomplikované GADA. Pokud chceš něco "vintage", tak Aquitaine. A určitě mrkni na Twelve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 4. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 1 hodinou, Pozorovatel napsal: Za mě Longines Hydroconquest Ty se mi moc nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Ja jsem si vybral univerzaly pro denni noseni u Alpiny. Mrkni na kolekci Alpiner 4 Automatic. Maji vetsi i mensi. Ruzne barvy cifru (zeleny, modry, sedy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 A co ty spirity? Jsou lehce pres budget, ale je to pekny kousek. A nebo me napada, ze tu jeste nezaznelo Mido - Ocean star, nevypada uplne zle. Pripadne Tag Heuer formula 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 4. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 1 hodinou, paya01 napsal: Máš tam Nomos, takže nevadí ne-úplně-mainstream. Za mě bych určitě kouknul na Christopher Ward, myslím, že cena x výkon bezkonkurenční. Na každodenní nošení buď potápěčské Trident, má-li být luneta, nebo Sealander, což jsou parádní nekomplikované GADA. Pokud chceš něco "vintage", tak Aquitaine. A určitě mrkni na Twelve... Kouknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Pak bych si dovolil navrhnout Seiko Prospex SPB315J1 https://www.chronoshop.cz/seiko-prospex-spb315j1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 V téhle cenové relaci a při pohledu na obrovské rozdíly v tvém předvýběru jsou skutečně mraky možností. Za mě teda tipy, o kterých bych uvazoval já. Jsem dost konzerva, takže já bych pátral určitě v mainstreamu: potápky - Tag Heuer Aquaracer, Rado Captain Cook, pilotky - Oris ProPilot každodenky - Tag Heuer Carrera, Ball Marvelight, Seiko King Seiko, Rado Holden Horse společenské - Junghans Meister Chronoscope, Longines Silver Arrow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Pokud preferuješ potápky na kovovém náramku, navrhuji EDOX Skydiver Neptunian Grande Reserve 80801-3NM-NIN. Cena je kolem 46 000 Kč u A D. Jinak 300m WR, rezerva nátahu 68 hodin, safírové sklo, keramická luneta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 před 4 hodinami, dragys27 napsal: Pokud preferuješ potápky na kovovém náramku, navrhuji EDOX Skydiver Neptunian Grande Reserve 80801-3NM-NIN. Cena je kolem 46 000 Kč u A D. Jinak 300m WR, rezerva nátahu 68 hodin, safírové sklo, keramická luneta... Tak ty sou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 5. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 před 8 hodinami, dragys27 napsal: Pokud preferuješ potápky na kovovém náramku, navrhuji EDOX Skydiver Neptunian Grande Reserve 80801-3NM-NIN. Cena je kolem 46 000 Kč u A D. Jinak 300m WR, rezerva nátahu 68 hodin, safírové sklo, keramická luneta... Jakou mají velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 5. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 V 4. 12. 2023 v 16:45, Pozorovatel napsal: Pak bych si dovolil navrhnout Seiko Prospex SPB315J1 https://www.chronoshop.cz/seiko-prospex-spb315j1 Ty nejsou špatné, ale Želvy jsem už měl, takže bych podobný asi nebral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 5. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 V 4. 12. 2023 v 17:12, Chronopetr napsal: V téhle cenové relaci a při pohledu na obrovské rozdíly v tvém předvýběru jsou skutečně mraky možností. Za mě teda tipy, o kterých bych uvazoval já. Jsem dost konzerva, takže já bych pátral určitě v mainstreamu: potápky - Tag Heuer Aquaracer, Rado Captain Cook, pilotky - Oris ProPilot každodenky - Tag Heuer Carrera, Ball Marvelight, Seiko King Seiko, Rado Holden Horse společenské - Junghans Meister Chronoscope, Longines Silver Arrow Silver Arrowy mě docela zaujaly. A Rada taky zkouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 (upraveno) před 16 minutami, Adamus132 napsal: Jakou mají velikost? 2 vteřiny na googlu Upraveno 5. prosince 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 5. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 před 12 minutami, Gustaf napsal: 2 vteřiny na googlu Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olin001 Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Dám par fotek co mě osobně zaujalo v této cenovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olin001 Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 13. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 No řekl bych, že asi zůstanu u těch Sinnů. Stále mě to k nim táhne a mají svoje kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se