Přejít na obsah

Jaké Edox máme dnes na ruce????

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 8 minutami, epominos napsal:

Spokojenost? Také jsem měl zálusk, když byly na jednom eshopu v akci nedávno.

Jsou na zivo naprosto fantasticke. Co do dizajnu a zpracovani nemam co vytknout. Jen bily reminek se asi bude spinit (mam je chvili a mam 16 hodinek, takze jsem je mel parkrat a jsou to pro mne "letni hodinky" k tricku..). A integrovany novy remen je jen v originale a je pekne mastny. A Selita SW200 je myslim skvely strojek, takze ani tady by zadny problem byt nemel.. a presne - na jistem shopu byly za cca polovinu doporuc.ceny, takze u mne trvalo rozhodovani jen chvilku.

Paradni je, kdyz natahujes rucne, vidis krasne jak se pero stahuje a vidis, kdyz uz prestat😁

Upraveno uživatelem D.J.
Oprava sledu
  • Like 1
Odesláno
před 12 hodinami, D.J. napsal:

Jsou na zivo naprosto fantasticke. Co do dizajnu a zpracovani nemam co vytknout. Jen bily reminek se asi bude spinit (mam je chvili a mam 16 hodinek, takze jsem je mel parkrat a jsou to pro mne "letni hodinky" k tricku..). A integrovany novy remen je jen v originale a je pekne mastny. A Selita SW200 je myslim skvely strojek, takze ani tady by zadny problem byt nemel.. a presne - na jistem shopu byly za cca polovinu doporuc.ceny, takze u mne trvalo rozhodovani jen chvilku.

Paradni je, kdyz natahujes rucne, vidis krasne jak se pero stahuje a vidis, kdyz uz prestat😁

Já měl zálusk na ty černé a teď, když to čtu, nevím jestli odolat byla správná volba. 😂

Každopádně jsou moc hezké, ať ti dobře a dlouze slouží.

Odesláno
před 1 hodinou, epominos napsal:

Já měl zálusk na ty černé a teď, když to čtu, nevím jestli odolat byla správná volba. 😂

Každopádně jsou moc hezké, ať ti dobře a dlouze slouží.

Dik! Treba se akce bude opakovat..😉

Fakt jsou za ty penize super.

Odesláno
V 25. 1. 2024 v 11:24, zeed8 napsal:

image.thumb.jpeg.a5fedefaa3e2f11a4074d685eac58391.jpeg

Ty jo! Ty by se mi libily👍 jen asi ne ten modrej remen. I kdyz k ty kosili jde😉

• po 3 týdnech...
Odesláno

Moje drahá polovička chtěla něco modrého vodotěsného v quartzu. Dnes na SEWu objevila tento kousek. Hned si ho odnesla 😃

20241123_170831.jpg

• po měsíci...
Odesláno
V 25. 1. 2024 v 11:24, zeed8 napsal:

image.thumb.jpeg.a5fedefaa3e2f11a4074d685eac58391.jpeg

Vypadaji dost dobre,presne podle meho gusta.

Co je to za typ prosim???

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...