epominos Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2024 V 30. 10. 2024 v 20:58, D.J. napsal: Spokojenost? Také jsem měl zálusk, když byly na jednom eshopu v akci nedávno.
D.J. Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2024 (upraveno) před 8 minutami, epominos napsal: Spokojenost? Také jsem měl zálusk, když byly na jednom eshopu v akci nedávno. Jsou na zivo naprosto fantasticke. Co do dizajnu a zpracovani nemam co vytknout. Jen bily reminek se asi bude spinit (mam je chvili a mam 16 hodinek, takze jsem je mel parkrat a jsou to pro mne "letni hodinky" k tricku..). A integrovany novy remen je jen v originale a je pekne mastny. A Selita SW200 je myslim skvely strojek, takze ani tady by zadny problem byt nemel.. a presne - na jistem shopu byly za cca polovinu doporuc.ceny, takze u mne trvalo rozhodovani jen chvilku. Paradni je, kdyz natahujes rucne, vidis krasne jak se pero stahuje a vidis, kdyz uz prestat Upraveno 3. listopadu 2024 uživatelem D.J. Oprava sledu 1
epominos Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2024 před 12 hodinami, D.J. napsal: Jsou na zivo naprosto fantasticke. Co do dizajnu a zpracovani nemam co vytknout. Jen bily reminek se asi bude spinit (mam je chvili a mam 16 hodinek, takze jsem je mel parkrat a jsou to pro mne "letni hodinky" k tricku..). A integrovany novy remen je jen v originale a je pekne mastny. A Selita SW200 je myslim skvely strojek, takze ani tady by zadny problem byt nemel.. a presne - na jistem shopu byly za cca polovinu doporuc.ceny, takze u mne trvalo rozhodovani jen chvilku. Paradni je, kdyz natahujes rucne, vidis krasne jak se pero stahuje a vidis, kdyz uz prestat Já měl zálusk na ty černé a teď, když to čtu, nevím jestli odolat byla správná volba. Každopádně jsou moc hezké, ať ti dobře a dlouze slouží.
D.J. Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2024 před 1 hodinou, epominos napsal: Já měl zálusk na ty černé a teď, když to čtu, nevím jestli odolat byla správná volba. Každopádně jsou moc hezké, ať ti dobře a dlouze slouží. Dik! Treba se akce bude opakovat.. Fakt jsou za ty penize super.
D.J. Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2024 V 24. 1. 2024 v 9:08, zeed8 napsal: Zda se mi to, nebo je ten cifr šejdrem?
D.J. Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2024 V 25. 1. 2024 v 11:24, zeed8 napsal: Ty jo! Ty by se mi libily jen asi ne ten modrej remen. I kdyz k ty kosili jde
Vorel Odesláno 23. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2024 Moje drahá polovička chtěla něco modrého vodotěsného v quartzu. Dnes na SEWu objevila tento kousek. Hned si ho odnesla
vtxx Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2024 (upraveno) Upraveno 26. listopadu 2024 uživatelem vtxx
AlfGS Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna V 25. 1. 2024 v 11:24, zeed8 napsal: Vypadaji dost dobre,presne podle meho gusta. Co je to za typ prosim???
Zdenek1307 Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března před 21 minutami, Gustaf napsal: No tak sláva Jsou super!
Gustaf Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března před 17 minutami, Zdenek1307 napsal: No tak sláva Jsou super! Jj, jsou... od čtvrtka dělají radost teď ještě vybrat něco k nim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se