Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Boys, koncem dubna budu týden v Norsku na Lofotách. Máme v plánu s princeznou omrknout vesničky a spojit to s nějakou lehkou turistikou. Potřeboval bych doporučit nějaké gatě. Tipuji ideál s nějakou nepromokavou membránou a kombinovat to s dobrýma "štramplema". Cenově asi do 5K. Nebráním se ani dražším, předpokládám, že mi vydrží dlouho:-) 

Jinak bundu si chci vzít La Sportiva Quake s Primaloftem, co tady kdysi doporučoval Afri. Je boží. Když se člověk trochu hýbe, tak podrží i v teplotách dost pod 0. 

Díky za tipy.

Odesláno

Kalhoty s membránou se používají jako převlekové, natáhneš je na sebe v případě nepříznivého počasí. Vynikající zkušenost je s tímto https://www.tilak.cz/cs/ultralight-paclite. Jinak v nich chodit nechceš.

Pokud bych měl doporučit kalhoty tak Direct Alpine Patrol, nezničitelné legendární kalhoty, nebo model Cascade ten mi sedí ještě o malinko lépe, má více strečových dílů.

Odesláno

Přestože mám membránovky Pinguin z Gelanotsu, tak jsem vloni pořídil převlekovky od Montane - kalhoty i bundu. Vždycky je čas převlekovky natáhnout v případě zhoršení počasí, než být celý den v membránových kalhotách. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...