johny357 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Tohle sem nedavno potkal na Kacerove. Ma lepsi zimni tunning nez ja
Dez123 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července V 5. 7. 2025 v 22:22, johny357 napsal: Pouzivam stejny motorkarsky boty na skutru i motorkach Co jsou zač? Jsem na první pohled myslel, že jsou to RW od Falco jsem myslím viděl podobné.
johny357 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 18 hodinami, Dez123 napsal: Co jsou zač? Jsem na první pohled myslel, že jsou to RW od Falco jsem myslím viděl podobné. Jsou to RW
Waya03 Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Jistěže RW Moc Toe 8875. Nicméně potřebuju to trochu střídat a v poště mi zrovna letí tyhle TCX Street. 1 1
organic Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Já už se od Red Wings na motorku odklonil. Podrážka je moc měkká a při různých dojezdech na křižovatky a podobně mám tendenci s nima šolichat o asfalt. Za sezónu podrážky zralé na výměnu. Nehledě na "patinku" od řazení na levé botě. Cca před měsícem jsem si koupil mototenisky od Rebelhorn a jsou docela fajn. Výztuhy v místě, kde se řadí, CE certifikace, dostatečně tvrdý spodek. Spokojenost. 1
Ynlive Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Zdar borci, taky mám kožené vyšší tenisky Rebelhorn a spokojenost. Sice zatím lítám na Xmaxovi, ale i na "velkou" moto jsou OK.
johny357 Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července (upraveno) Ja mam Revit a Sidi, jezdim s nima na vsem. Revit navic perforovany, super vetraj. Kdyz sprchne, zase uschnou. Jezdim s nima i vicedenni tripy na masinach, proste pohodli. Mam jeste dvoje vysoky motorkarsky boty, ale na tech jsou pavuciny v garazi. RW beru jen na mesto jako doplnek k obleceni, takze vlastne docela casto. Co se tyce podrazky moc toe, tak ano, na krizovatkach si davam majzla a patinu uz maj vsude, takze ta od saltrpaky je v poho Upraveno 22. července uživatelem johny357
Waya03 Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Taxem na chatě s Daxem. První cesta samozřejmě míří na Blata, aneb “Kubata dal hlavu za blata”. 1
Spongebob Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Tak jsem do toho teda skočil Vespa 125ie Gts Super, najeto 22k rok 2009. 4 1
fijo Odesláno pátek v 17:20 Nahlásit Odesláno pátek v 17:20 cestovani mopedem je bozi, nemecko na tri dny top... pristi tejden alpy 1 3
peter48 Odesláno neděle v 08:17 Nahlásit Odesláno neděle v 08:17 BABETA IŠLI DO SVETA !! Pred dvadsiatimipiatimi rokmi som jazdil po BA na Babete asi 10 r. potom sa Babeta dostala k bratovy a posledných 10 rokou odpočívali v garáži . Tak sme ich opláchli a dali inzerat a ešte ten deň boli preč - predané dal som moc dobru cenu .... ! / došiel pánko s Pasaton a odstrojené sup do kufru a išli do SVETA /
johny357 Odesláno neděle v 08:58 Nahlásit Odesláno neděle v 08:58 Min vikend sem se uplnou nahodou pripletl k tyhle akci, kdyz sme v noci na motorkach hledali nejakej kemp a skoncili v Brehy. Vecer Green Day revival a od rana kvileni tehle pekelnych stroju. Pristi rok uz tam asi skocim planovane 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se