Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 5. 7. 2025 v 22:22, johny357 napsal:

Pouzivam stejny motorkarsky boty na skutru i motorkach :)

Co jsou zač? Jsem na první pohled myslel, že jsou to RW :D od Falco jsem myslím viděl podobné.

Odesláno

Já už se od Red Wings na motorku odklonil. Podrážka je moc měkká a při různých dojezdech na křižovatky a podobně mám tendenci s nima šolichat o asfalt. Za sezónu podrážky zralé na výměnu. Nehledě na "patinku" od řazení na levé botě. Cca před měsícem jsem si koupil mototenisky od Rebelhorn a jsou docela fajn. Výztuhy v místě, kde se řadí, CE certifikace, dostatečně tvrdý spodek. Spokojenost.

• Dát hlas 1
Odesláno

Zdar borci, taky mám kožené vyšší tenisky Rebelhorn a spokojenost. Sice zatím lítám na Xmaxovi, ale i na "velkou" moto jsou OK.

Odesláno (upraveno)

Ja mam Revit a Sidi, jezdim s nima na vsem. Revit navic perforovany, super vetraj. Kdyz sprchne, zase uschnou. Jezdim s nima i vicedenni tripy na masinach, proste pohodli.

Mam jeste dvoje vysoky motorkarsky boty, ale na tech jsou pavuciny v garazi.

RW beru jen na mesto jako doplnek k obleceni, takze vlastne docela casto. Co se tyce podrazky moc toe, tak ano, na krizovatkach si davam majzla a patinu uz maj vsude, takze ta od saltrpaky je v poho :)

123370.jpg

I000120-insider_black.jpeg

Upraveno uživatelem johny357
  • po 2 týdnech...
Odesláno

BABETA IŠLI DO SVETA !! Pred dvadsiatimipiatimi rokmi som jazdil po BA na Babete asi 10 r. potom sa Babeta dostala k bratovy a posledných 10 rokou odpočívali v garáži . Tak sme ich opláchli a dali inzerat a ešte ten deň boli preč - predané dal som moc dobru cenu .... ! / došiel pánko s Pasaton a odstrojené sup do kufru a išli do SVETA /

BABATA 2 b Rimi 210vv.jpg

BABEtA 1 a 74826vv.jpg

BABIMG_5925.JPG

Odesláno

Min vikend sem se uplnou nahodou pripletl k tyhle akci, kdyz sme v noci na motorkach hledali nejakej kemp a skoncili v Brehy. Vecer Green Day revival a od rana kvileni tehle pekelnych stroju. 

Pristi rok uz tam asi skocim planovane :)

1200.thumb.jpeg.94b66ec5b9937182a5cff4b44a160b88.jpeg

• Like 1
  • Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...