Spongebob Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Dneska to bylo super a myslím že zítra se taky neovládnu 1
kuncák7 Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Dnes asi poslední delší vyjížďka - Hazmburk- Louny- Panenský Tynec-Peruc. Chtěl jsem víc, ale pohled na kopce nevěsti nic dobrýho. Skvělej relax. 2 1
miklo Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Věřím, že ještě pár hezkých dní nás čeká. PHA, Slapy a spodem přes Jílové a Dolní Břežany zpět.
Spongebob Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října (upraveno) Já ke konci léta zjistil, že by se nějaká ta kožená bunda asi fakt hodila. Jak jsem zajel na silnice v lese tak mi riflovka fakt nestačila . Nějakou dobu jsem vybíral, pak i zkoušel na prodejně a vítěz je: Rebelhorn Hunter 2 ve variantě černá hovězí kůže. Dost jsem řešil velikost (jestli M nebo L) a nakonec jdu do L. https://www.motozem.cz/kozena-bunda-na-motorku-rebelhorn-hunter-ii-cerna/?aVariantValueId[]=14878&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax%3A PLA smart&utm_id=18142657802&gad_source=1&gad_campaignid=17339657674&gbraid=0AAAAADrYUhTdx04TbtBtxTpAakpObCOkE&gclid=Cj0KCQjw0Y3HBhCxARIsAN7931XnZnprtdIEAXnRu3V13_aBcLzADY4fzJtxJNHCJrkQGU4YB6lPZXwaAgLAEALw_wcB Upraveno 6. října uživatelem Spongebob 1
Dez123 Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října Ta je parádní, já v létě kupoval o něco levnější Dainese Razon 2 a je super.
šíma Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Já už svého 44 let starého mazlíka zazimoval, další jízdu vidím tak cca na konec dubna. 8 3
fijo Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října asi jsem nejak zaspal dobu, ale od kolegy jsme se dnes dovedel, ze za vsechny moje helmy s tmavym hledim (80%) muzu dostat pokutu... a dokonce i za to, ze mam pri jizde pootevrene hledi tohle jsem teda vazne netusil a prijde mi to fakt zvlastni... mira zatmaveni musi byt max 35% 1
Spongebob Odesláno 14. října Nahlásit Odesláno 14. října V 12. 10. 2025 v 17:29, fijo napsal: asi jsem nejak zaspal dobu, ale od kolegy jsme se dnes dovedel, ze za vsechny moje helmy s tmavym hledim (80%) muzu dostat pokutu... a dokonce i za to, ze mam pri jizde pootevrene hledi tohle jsem teda vazne netusil a prijde mi to fakt zvlastni... mira zatmaveni musi byt max 35% To jsem taky samozřejmě netušil...dík za info. Naštěstí mám plexi obojí takže případně černý rychle zavřu
Dez123 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Tak sluneční clona je snad OK ne? To by musely být zakázané i sluneční brýle 1
vicomt Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Podzimní mytí, baterka ven a půjde pod plachtu... 2
fijo Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října celej moped poskrabanej, ulamany listy, vodskoceny plasty a promacklej bok... 6
Roland Sands Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října před 1 hodinou, fijo napsal: celej moped poskrabanej, ulamany listy, vodskoceny plasty a promacklej bok... Tak to je nemilé... může za to plachta + silný vítr nebo někdo nedával pozor při couvání?
fijo Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října před 47 minutami, Roland Sands napsal: Tak to je nemilé... může za to plachta + silný vítr nebo někdo nedával pozor při couvání? vcera foukal hodne vitr... myslim ze kdyby byla bez plachty, tak nespadne. Vedel jsem ze s tim nekde jednou drbnu, ale takhle bez myho osobniho zavineni me to fakt stve uvidim jak se na to bude tvarit pojistovna, stane se no
Roland Sands Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Před hodinou, fijo napsal: vcera foukal hodne vitr... myslim ze kdyby byla bez plachty, tak nespadne. Vedel jsem ze s tim nekde jednou drbnu, ale takhle bez myho osobniho zavineni me to fakt stve uvidim jak se na to bude tvarit pojistovna, stane se no Zrovna před nedávem jsem narazil na inzerát kde do skútru někdo nacouval. Tak snad bude s pojišťovnou rozumná řeč. Přes zimu se dá moto do kupy ať jsi na příští sezónu nachystaný Pak dej vědět jak to dopadlo. Vespa Sprint 125
fijo Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října před 8 minutami, Roland Sands napsal: Zrovna před nedávem jsem narazil na inzerát kde do skútru někdo nacouval. Tak snad bude s pojišťovnou rozumná řeč. Přes zimu se dá moto do kupy ať jsi na příští sezónu nachystaný Pak dej vědět jak to dopadlo. Vespa Sprint 125 ten inzerat jsem videl a za tu cenu uz jsem se obouval, ze ho jedu koupit... az po chvilce jsem zjistil ze je rozmontovanej jezdim i v zime, tak doufam, ze nebude oprava trvat dlouho, protoze bych musel tancovat na krosce a tam se musi radit 1
kuncák7 Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Jen ti chci ještě napsat- víš že na tom chodníku nemáš co dělat a že ti klidně může přijít ještě navíc pokuta, vid? U nás teď např běží už dva měsíce od měšťáků akce- pokutuj si svého skutra.
Spongebob Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu Dneska bylo pěkně tak jsem si trošku pohrál v gafáži. Výměna klasickýho madla za madlo s malým nosičem 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se