Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes asi poslední delší vyjížďka - Hazmburk- Louny- Panenský Tynec-Peruc. Chtěl jsem víc, ale pohled na kopce nevěsti nic dobrýho. Skvělej relax.

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Já ke konci léta zjistil, že by se nějaká ta kožená bunda asi fakt hodila. Jak jsem zajel na silnice v lese tak mi riflovka fakt nestačila :).

Nějakou dobu jsem vybíral, pak i zkoušel na prodejně a vítěz je:

Rebelhorn Hunter 2 ve variantě černá hovězí kůže. Dost jsem řešil velikost (jestli M nebo L) a nakonec jdu do L.

https://www.motozem.cz/kozena-bunda-na-motorku-rebelhorn-hunter-ii-cerna/?aVariantValueId[]=14878&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax%3A PLA smart&utm_id=18142657802&gad_source=1&gad_campaignid=17339657674&gbraid=0AAAAADrYUhTdx04TbtBtxTpAakpObCOkE&gclid=Cj0KCQjw0Y3HBhCxARIsAN7931XnZnprtdIEAXnRu3V13_aBcLzADY4fzJtxJNHCJrkQGU4YB6lPZXwaAgLAEALw_wcB

Upraveno uživatelem Spongebob
  • Dát hlas 1
Odesláno

Já už svého 44 let starého mazlíka zazimoval, další jízdu vidím tak cca na konec dubna.

IMG_0304.jpg

• Like 8
  • Dát hlas 3
Odesláno

asi jsem nejak zaspal dobu, ale od kolegy jsme se dnes dovedel, ze za vsechny moje helmy s tmavym hledim (80%) muzu dostat pokutu... a dokonce i za to, ze mam pri jizde pootevrene hledi 🙄 

tohle jsem teda vazne netusil a prijde mi to fakt zvlastni... mira zatmaveni musi byt max 35% 🤷🏻‍♂️

IMG_5574.jpeg

• Like 1
Odesláno
V 12. 10. 2025 v 17:29, fijo napsal:

asi jsem nejak zaspal dobu, ale od kolegy jsme se dnes dovedel, ze za vsechny moje helmy s tmavym hledim (80%) muzu dostat pokutu... a dokonce i za to, ze mam pri jizde pootevrene hledi 🙄 

tohle jsem teda vazne netusil a prijde mi to fakt zvlastni... mira zatmaveni musi byt max 35% 🤷🏻‍♂️

IMG_5574.jpeg

To jsem taky samozřejmě netušil...dík za info. Naštěstí mám plexi obojí takže případně černý rychle zavřu :)

image.jpeg.ec9fc847512ce0288f87bf94c1b3ff16.jpeg

• po 2 týdnech...
Odesláno

celej moped poskrabanej, ulamany listy, vodskoceny plasty a promacklej bok... 

IMG_5907.jpeg

• Sad 6
Odesláno
před 1 hodinou, fijo napsal:

celej moped poskrabanej, ulamany listy, vodskoceny plasty a promacklej bok...

Tak to je nemilé... může za to plachta + silný vítr nebo někdo nedával pozor při couvání?

Odesláno
před 47 minutami, Roland Sands napsal:

Tak to je nemilé... může za to plachta + silný vítr nebo někdo nedával pozor při couvání?

vcera foukal hodne vitr... myslim ze kdyby byla bez plachty, tak nespadne. Vedel jsem ze s tim nekde jednou drbnu, ale takhle bez myho osobniho zavineni me to fakt stve 😄 uvidim jak se na to bude tvarit pojistovna, stane se no

Odesláno
Před hodinou, fijo napsal:

vcera foukal hodne vitr... myslim ze kdyby byla bez plachty, tak nespadne. Vedel jsem ze s tim nekde jednou drbnu, ale takhle bez myho osobniho zavineni me to fakt stve 😄 uvidim jak se na to bude tvarit pojistovna, stane se no

Zrovna před nedávem jsem narazil na inzerát kde do skútru někdo nacouval. Tak snad bude s pojišťovnou rozumná řeč. Přes zimu se dá moto do kupy ať jsi na příští sezónu nachystaný :cheers: Pak dej vědět jak to dopadlo.

Vespa Sprint 125

Odesláno
před 8 minutami, Roland Sands napsal:

Zrovna před nedávem jsem narazil na inzerát kde do skútru někdo nacouval. Tak snad bude s pojišťovnou rozumná řeč. Přes zimu se dá moto do kupy ať jsi na příští sezónu nachystaný :cheers: Pak dej vědět jak to dopadlo.

Vespa Sprint 125

ten inzerat jsem videl a za tu cenu uz jsem se obouval, ze ho jedu koupit... az po chvilce jsem zjistil ze je rozmontovanej 😂 

jezdim i v zime, tak doufam, ze nebude oprava trvat dlouho, protoze bych musel tancovat na krosce a tam se musi radit 😂😂😂

• Like 1
Odesláno

Jen ti chci ještě napsat- víš že na tom chodníku nemáš co dělat a že ti klidně může přijít ještě navíc pokuta, vid? U nás teď např běží už dva měsíce od měšťáků akce- pokutuj si svého skutra. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...