Spongebob Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června před 17 hodinami, Kairos napsal: Jsou to Continentaly, uz na Vespe byly, kdyz jsem ji kupoval. Je zeny, za 4 roky s tim najela 200km To se nedivím to gtso fakt není pro ženský.. obří, těžký.. když jsem ho sháněl, tak spousta lidí prodávalo s tím že to bylo manželky ale že to nedokážou ani otočit na místě, natož hodit na stojan. No já prcek se 70kg jsem s tím ze začátku taky trošku bojoval ale už jsme si na sebe zvykli
Murphy97 Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června moje "havěť" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Murphy97 Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června před 1 hodinou, warann napsal: @Murphy97 uz jsi ho protahl provozem? jasny, kdyz neprsi (jsem uz starsi a pohodlnej pan), tak jezdim skoro furt 1 1
Murphy97 Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června ..asi sundam ten cemadan vzadu, pod sedlem je mista dost a navic to bez nej nebude tolik "hazet" 1
Kairos Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června před 11 hodinami, Spongebob napsal: To se nedivím to gtso fakt není pro ženský.. obří, těžký.. když jsem ho sháněl, tak spousta lidí prodávalo s tím že to bylo manželky ale že to nedokážou ani otočit na místě, natož hodit na stojan. No já prcek se 70kg jsem s tím ze začátku taky trošku bojoval ale už jsme si na sebe zvykli Tohle neni pripad me zenyjezdila na Fazerovi, ale ma spoustu jinych dopravnich prostredku, takze Vespa neni uplne aktualni. Ja na jare prodal Scarabeo 300 a kdybych nemel mraky jinych motorek, tak bych si ho nechal. Ted musim bohuzel obcas jezdit s batohem, abych neco prevezl
Irwinek Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Taky " motorka " Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Zaujimave ale nikto ma nepresvedci ze v dazdi nebude predne kolo hadzat vsetok sajrajt na tu nabijaciu pripojku a ta si to nasledne nehodi. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se