Pavel87 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 36 minutami, Spongebob napsal: já myslím že watchboy je dávno rozhodnutý Pelagosy?
geometr Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 To jsem zvědavej, co z toho vyleze za Maeny
Kruppe Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 (upraveno) Řeším něco podobného, moc se na ruku nedostanou, tloušťka 12,9, ale jinak mají vše a z té záplavy chron meca-quartzů mi tyto přijdou nejhezčí, zvláště ve variantě bicompax... Upraveno 29. ledna 2024 uživatelem Kruppe
Chronopetr Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Sinn 556 Perlmutt = skvělé, funky + radost v Chronoshopu!
watchboy Odesláno 29. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Rozhodnutý zatím nejsem aktuálně vedou Maeny, ale na ty si budu muset ještě 2 měsíce počkat než je budou mít skladem (což mě sere), takže je dost dobře možné, že do té doby najdu ještě něco lepšího.
Pavel87 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 před 18 minutami, Chronopetr napsal: Sinn 556 Perlmutt = skvělé, funky + radost v Chronoshopu! Ty jo tady bych nezvládl krátké ručičky, proč???
Pavel87 Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Počkal bych do 20.2. na Yemu, vypadá to zajímavě
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 A co třeba Formex Reef? Doteď mě štve, že jsem je pustil, nízké pouzdro, super tah, 300m WR, COSC... A už je dělají i 39,5mm.
Bende Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Odesláno 1. února 2024 Co Astromaster Buler, sehnat je v nějakým top stavu
watchboy Odesláno 1. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2024 Astromastery jsou dobrý tip za tu cenu bych je asi i zkusil.
AndyAaron Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Odesláno 1. února 2024 No tak zrovna stary pastiky si moc jako gada nepredstavuju. Uz jenom kvuli pochybne WR...
actionman1 Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Odesláno 1. února 2024 Mal som ich 8. Je tam baumgartner 582. Čiže strojček ktory rozladis aj keď zatlieskas rukami po tom ako dakto povedal na vašej fashion paráde príhovor. Do nich by som nešiel. A hlavne je to vintage zo 70 rokov ktorý je aj tak cítiť že Ta robustnosť tam chyba.
actionman1 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Odesláno 9. února 2024 V 28. 1. 2024 v 19:02, watchboy napsal: @actionman1 tyjo o shadow date jsem nevěděl, to by mi asi vadilo moc díky @Willie McBride velikosti se určitě neboj, já sám mám ruku 18 cm a jsem i celkem dost namakanej a s tim integrovanym tahem je to až moc. Osobně bych volil ideálně tak 37-38. Paní je modelka, takže se pohybuju v těhdle “uměleckejch” kruzích, kde už si ani skoro nemůžu vzít nic většího než 38mm, jelikož když si vezmu něco většího než toto, tak hned všichni koukají ve smyslu “to je jako rok 2010 ala diesel watch?” samozřejmně záleží, u starších lidí jsou i větší hodinky tolerovány, jelikož na malé hodinky často nevidí a potřebují tak větší. Taky záleží kde se pohybuješ, pokud v okolí pražských fashion kde je všem 20-30 let, tak už si dneska ani větší hodiny vzít nemůžeš aby na tebe nekoukali jako na sedláka za poslední 2-3 roky mi to už přijde úplný extrém, jak se doba proměnila. Rozhodování jinak nebude lehké, já už to úplně vidím, jal nakonec skončím u Royal Oaků Študoval som teraz tie nivady lebo som skúsil date verziu a názory sa rôznia. TGV hovorí že zhostil date je, recenzie že nie. Treba to overiť. Mne však date verzia vyhovuje. Len pre predstavu na 18 cm ruke
Jiří Sedlák Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Vyšly nový Citizen Tsuyosa, s mimostředkou jsou nodate. A za ty prachy si můžeš pořídit všechny barvy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se