Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Řeším něco podobného, moc se na ruku nedostanou, tloušťka 12,9, ale jinak mají vše a z té záplavy chron meca-quartzů mi tyto přijdou nejhezčí, zvláště ve variantě bicompax...

Dan_Henry_1964_Gran_Turismo_White_Panda_

Upraveno uživatelem Kruppe
Odesláno

Rozhodnutý zatím nejsem :D aktuálně vedou Maeny, ale na ty si budu muset ještě 2 měsíce počkat než je budou mít skladem (což mě sere), takže je dost dobře možné, že do té doby najdu ještě něco lepšího.

Odesláno
před 18 minutami, Chronopetr napsal:

Sinn 556 Perlmutt = skvělé, funky + radost v Chronoshopu! 😉

sinn-556iperlms-f-mb2g-srgb.jpg

Ty jo tady bych nezvládl krátké ručičky, proč??? 

Odesláno

A co třeba Formex Reef? Doteď mě štve, že jsem je pustil, nízké pouzdro, super tah, 300m WR, COSC... A už je dělají i 39,5mm.

formex-reef-39.5mm-automatic-cosc-300m-collection-shot.jpg

Odesláno

Mal som ich 8. Je tam baumgartner 582. Čiže strojček ktory rozladis aj keď zatlieskas rukami po tom ako dakto povedal na vašej fashion paráde príhovor. Do nich by som nešiel. A hlavne je to vintage zo 70 rokov ktorý je aj tak cítiť že Ta robustnosť tam chyba. 

• po 2 týdnech...
Odesláno
V 28. 1. 2024 v 19:02, watchboy napsal:

@actionman1 tyjo o shadow date jsem nevěděl, to by mi asi vadilo :D moc díky :) 

@Willie McBride velikosti se určitě neboj, já sám mám ruku 18 cm a jsem i celkem dost namakanej a s tim integrovanym tahem je to až moc. Osobně bych volil ideálně tak 37-38. Paní je modelka, takže se pohybuju v těhdle “uměleckejch” kruzích, kde už si ani skoro nemůžu vzít nic většího než 38mm, jelikož když si vezmu něco většího než toto, tak hned všichni koukají ve smyslu “to je jako rok 2010 ala diesel watch?” :D samozřejmně záleží, u starších lidí jsou i větší hodinky tolerovány, jelikož na malé hodinky často nevidí a potřebují tak větší. Taky záleží kde se pohybuješ, pokud v okolí pražských fashion kde je všem 20-30 let, tak už si dneska ani větší hodiny vzít nemůžeš aby na tebe nekoukali jako na sedláka :D za poslední 2-3 roky mi to už přijde úplný extrém, jak se doba proměnila.

Rozhodování jinak nebude lehké, já už to úplně vidím, jal nakonec skončím u Royal Oaků 🫠

Študoval som teraz tie nivady lebo som skúsil date verziu a názory sa rôznia. TGV hovorí že zhostil date je, recenzie že nie. Treba to overiť. Mne však date verzia vyhovuje. Len pre predstavu na 18 cm ruke 

IMG_7931.jpeg

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...