African Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Tak konečně v osobním vlastnictví chronicky známé Aquaracery" Omlouvám se za fota, ale pod umělým světlem mi prostě nejdou, dodám lepší někde z přírody, kde mi to více vyhovuje. Veškeré info na: http://www.tagheuer.com/the-collection/aqu...=CAF1010.BA0821 Můj první osobní dojem je příjemný: zpracování super, hodinky jsou dobře čitelné a to i v noci díky zelenému podsvícení, ovládání funkcí korunkou zprvu pomalé, ale dá se ne něj velmi rychle zvyknout. Zajímavostí je vodotěsnost do 300m, aniž by korunka byla šroubovací a možnost ovládání veškerých funkcí pod vodou, dovoluje to nový systém Aquaracerů. Zakoupeny 11/2008-odchylka 0s, takže myslím přesnost pro quartz zatím dostačující:-) Zápory zatím žádné, hodinky mám na zápory až moc krátce, pouze my vůbec nepřišel na chuť gumový tah. Asi to vyřeším ocelovým. O dalších příbězích budu informovat po prvních testech:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO? Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 tak na ně přeci jenom došlo - jsou pěkné - vždycky když jdu do koscomu tak na ně mrknu
safi Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 tak na ně přeci jenom došlo - jsou pěkné - vždycky když jdu do koscomu tak na ně mrknu Ypo?
African Odesláno 22. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 To YPO: Tak, tak, ale úplně jinou cestou než jsem plánoval" Měl jsem je domluvené od jednoho blázna z Anglie, který se po pár telefonech někde asi ztratil. Takže po dohodě s bratrem jsem ustoupil od Carrery a starších Breitlingů, a nechal si v JAR koupit tyto funglovky. Bratrovi jsem ovšem zároveň věnoval pár měsíců staré T-touch experty, které mi moc vyhovovali, takže už zase šetřím na ty samé:-) Hrozná nemoc !!!!
African Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 (upraveno) Tak když mi je tedy ani nepochválíte Vy kucí a holky zlobivý, tak mi aspoň poraďte, kde k nim koupit ocelový tah" V ČR mi byla sdělena cena 3800,-Kč + 14 dní termín dodání. Myslím, že jsou levnější zdroje" Děkuji za každý postřeh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2009 uživatelem Vlastimil7664
Kev Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Tak když mi je tedy ani nepochválíte Vy kucí a holky zlobivý, tak mi aspoň poraďte, kde k nim koupit ocelový tah" V ČR mi byla sdělena cena 3800,-Kč + 14 dní termín dodání. Myslím, že jsou levnější zdroje" Děkuji za každý postřeh. 3800,- za originál ocelový tah?To mě přijde jako dobrá cena nebo ne?
African Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Určitě odpovídající ceně hodinek, ale vím jak to s cenami v ČR chodí" Např. cena tohoto modelu hodinek je v zahraničí až o 10K nižší, tak počítám, že s tahem by to mohlo být stejné. Akorát, že ho nikde menůžu zaměřit, ani na e-bay.
Kev Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Určitě odpovídající ceně hodinek, ale vím jak to s cenami v ČR chodí" Např. cena tohoto modelu hodinek je v zahraničí až o 10K nižší, tak počítám, že s tahem by to mohlo být stejné. Akorát, že ho nikde menůžu zaměřit, ani na e-bay. No jo ale jestli na tahu ušetříš nějakých 5 stovek.To se snad ani nevyplatí,to pomalu zaplatíš na poštovném.
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Myslim si, ze levneji originalni tah nesezenes, je to stejny problem jako sehnat v zahranici (ebay atp) levnejsi kaucuky na B nebo Omegy.. V pripade TH to bude koukam asi podobny - http://cgi.ebay.com/ORIGINAL-BRACELETS-TAG...1QQcmdZViewItem Jedine presvedcit prodejce aby ti na predobjednany tah dal slevu, ale to asi neudela
lolohh Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Tak když mi je tedy ani nepochválíte Vy kucí a holky zlobivý, tak mi aspoň poraďte, kde k nim koupit ocelový tah" V ČR mi byla sdělena cena 3800,-Kč + 14 dní termín dodání. Myslím, že jsou levnější zdroje" Děkuji za každý postřeh. Když jsem v podobných cenách sháněl podobné příslušenství (spona Panerai, Omega), tak jsem zjistil, že v zahraničí stojí takřka stejně jako u nás (a velmi podobné čekací lhůty), s poštovnym spíše dráž. Takže bych v to asi moc nedoufal, ale třeba něco najdeš.
XXXfazerXXX Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Clovece,HEZKE HODINKY I ten kaucuk je na nich peknej-Po B1 -urcite tyhle a moc me chytlo dynko ,je paradni---kazdopadne gratulace
African Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 (upraveno) Tak nějáké malé jednohubky z dnešního lyžování" Hodinky už konečně dostali první kapky :-) Na to se vždycky moc těším, nějáký ten mazec, lyže, kolo, motorka, plavání, sauna,etc. tam se vždycky ukáže co v hodinkách je" Nikdy jsem nešetřil nic s toho, co leželo ve skříni, tak se tomu bohužel nevyhnou ani TH a už vůbec né poté, když v manulálu píší, že každý kus, než opustí výrobu projde 60 testy kvality" no, necháme se překvapit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2009 uživatelem Vlastimil7664
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Vlastimil - jeste zkus Giliusuv test prejeti autem Ta druha fotka je moc hezka!
African Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 To Spiderer: To bude právě ten šedesátý test :-)
African Odesláno 9. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Nemáte informaci jaký kalibr je skryt v těchto aquaracerech? Tipuji na ETU, ale nikde ani slovíčka a už jsem hledal dost dlouho,abych se konečně zeptal"
Gilius Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Vlastimil - jeste zkus Giliusuv test prejeti autem Ta druha fotka je moc hezka! Hele....neponoukej ho.....tohle tyto hodinky neustojej......si myslím......
Lapis Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 (upraveno) Nemáte informaci jaký kalibr je skryt v těchto aquaracerech? Tipuji na ETU, ale nikde ani slovíčka a už jsem hledal dost dlouho,abych se konečně zeptal" Podle foky kalibrů ETA Thermoline (2004), to vypadá na: 13 ¼''' ETA E20.341. Thermo-compensated quartz, COSC. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. února 2009 uživatelem Lapis
spiderer Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Hele....neponoukej ho.....tohle tyto hodinky neustojej......si myslím...... Tak aspon test "zubni odolnosti" Vlastimil7664 - tim padem se jedna o stejny kalibr jako v novejsich B-1 - Kalibr B78 - akorat me tam trosku mate to datum, ktere B-1 takhle zobrazovany nemaji
African Odesláno 10. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Autem není problém, ale mám dost drahého a bolestivého zubaře, naposledy mu na dveře nějáký pacient nasprayoval "DR.MENGELE" Takže takový testy nebrat Jinak díky za odpovědi" Ohledně toho datumu, je celkem dost možností, jak ho zobrazit a to opravdu dost. Jinak, když tu někdo popisoval funkce B1, tak mi to přišlo dost podobné s Aqua, hlavně funkce korunky, takže Spiderer, věřil bych tomu.
spiderer Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Jinak díky za odpovědi" Ohledně toho datumu, je celkem dost možností, jak ho zobrazit a to opravdu dost. Jinak, když tu někdo popisoval funkce B1, tak mi to přišlo dost podobné s Aqua, hlavně funkce korunky, takže Spiderer, věřil bych tomu. Ja tomu taky verim, je dost mozne, ze tenhle datumovy displej je u B-1 prekryt cifernikem a datum se zobrazuje pouze na tom spodnim otacenim korunkou EDIT: I kdyz ted jeste koukam, ze ten horni displej je zahnutej, coz u B-1 neni.. treba toho strojku je vic variant..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se