kdojinej Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Tvl ty si fakt kouzelnik pres zradlo, to mi rekni jestli delas doma i neco jinyho pac tohle vyrobit musi stat spoustu casu ne..??
busdriver Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Tom Kha Gai.Jakou pastu do toho dáváš? Mně dycky ta polívka vyjde taková bledá. Kdybych to chtěl mít tak pěkně barevný, jak Ty, tak bych tam tý pasty, co mám, musel nacpat kýbl a to bych už asi nepožral ani já, natož pani. Burgr mě čeká v neděli z trhanýho vepře s BBQ, jen musim někde nabrat dobrý bulky... Vidim to taky na ten rohlik.cz, tam myslim něco i maj.
Maxel Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) @kdojinej: Je to docela žrout času, toe fakt. Ale na chronomag (bohužel) pořád čas zbejvá K tomu to mam jako strašnej relax, v práci hlavně kecam, u tohohle jsem z ticha. @busdriver: Dávám tuhle, jedno celý balení. A vždycky to dopadlo takhle - dobře. Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem Maxel
tikzot Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Tak jestli toho nedelas 5 litru tak musi ta tom kha palit jako swina nee;-)?? Ja davam tak 2-3 lzice a jako pali tak jako dost no.Busdriver... barvu dozenes jeste par orestovanejma rajcatama aty pusti cervenou barvu;-)
Maxel Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) Nope. Vyšel toho kotel kolem 2l, ale pálivý to nebylo skoro vůbec. A byl to záměr, drahá polovička nerada. Proto jsem si tam lupnul navrch tu chilli papriku ? a ta tedy kopala slušně. Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem Maxel
tikzot Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Jasny, chapu, ja delam vetsinou jen pro dva tak to bude vonicko;-)
Maxel Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) To pak jo, lžíce/dvě pasty pak musí bohatě stačit. Vzal jsem na víkendovou zavářku hovězí hrudí s kostí. Máte někdo inspiraci jinou, než je klasika pomalé tažení na kořenovce? Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem Maxel
Tom4 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 No hurá, konečně něco co nezavání dietním jídlem hamburger vypadá dobře, dezert ve skle vždycky. To hrudí mám naučený buď amerikano/Texas klasicky dry rub / bbq,ale fajn změna je směr afrika/Tunis, jestli máš rád tohle kořenítak tady je recept (akorát té máty to chce víc jo a nevykašlat sena opražení korení, to je důležitý). Uděláš pastu ze všech surovina to je celé kouzlo.
Maxel Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Dík šéfe, to vypadá dobře. Hrudí se před pečením nezatahuje? Pastou potřu, do pečícího hrnce - nepodlejvat?
Tom4 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Přesně tak, do vyhřátý trouby bez zatáhnutí. Voní to neskutečně, k tomu pak jen kousek chleba nebo třeba zeleninový salát.
honzyk Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Se to sem skoro stydím dát, přecejenom fútstajlink moc neovládám ...
Maxel Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Hlavně že chutnalo, na fůtstajlink se vyser U nás příprava na večeři - hrudí potřené pastou Harissa založeno.
Tom4 Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Hmoždíř, jo? Já už tyhle věci mydlím tímhle ufem. teda už mám druhej, do jednoho jsem dal nadrtit Gandalfovo chilli a . . . .
tikzot Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 sakra ta harissa vypadá velmi dobře, taky do toho skočím, hrudí je super, občas dělam kypersky Stifado, jestli znáte. dušený mraky dlouho s hřebíčkem, skořií, pepřem, novým kořením atd, k tomu rýže a je to taky moc dobrý, tak třeba příště, Ráďo:-))
Maxel Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 (upraveno) @tom4: Taky něčím podobným vládnem, ale chtěl jsem spíš hrubou strukturu, tak pěkně růčo v hmožďáku. @tikzot: Tož to zní taky zajímavě. Zkusim Jinak už hotovo a nebál bych se to označit za grandsukcés! Chutově hodně výrazný, a trochu jsem to asi přehnal s chilli - choť pravila. Nevadí. Aspoň zbyde... víc na mě! Výpek jsem jen lehce zredukoval a zjemnil kouskem másla. Jinak víc netřeba. Snad ani toho chleba. Upraveno 13. ledna 2019 uživatelem Maxel
Lynx12 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Sakra....jsem si poslintal klávesnici....... :-D
TomCZ Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Prý je dneska mezinárodní den pastrami nějaký blbuvzdorný recepis by někdo neměl ?
warann Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Souhlas, taky je mám rád. Tenhle vypadá dobre, co v tom všechno mas?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se