Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Dovolím si připomenout sezónní záležitost - zkušební várka ala baileys s variantami obyč, presso, hořká čokoláda. Ta poslední pozor, jedna tabulka 85% Lindt na cca 1 litr a znatelně to díky ní zhoustne. 🎄 Teď to budu zkoušet na pokusných subjektech. IMG-20241201-WA0001.thumb.jpeg.e743042ef1b8431a9a7770da700711ec.jpeg

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takové menší kulinářské peklo, pečený losos, batátové hrancle, a salát z grilovaného ananasu a celeru🫣😁

IMG_20241204_193025.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

@Maxel Souhlasím, vzpomněl jsem si na kuře s broskví, pokřižoval se, dvakrát, ale potřeboval jsem spotřebovat obé, takže volba byla jasná, kupodivu i chutná😁

Odkaz ke komentáři

K lososovi mi ani tak nevadí ten ananas, jako ty batátový hranolky, dycky mi to připomene přemrzly brambory ve školní jídelně z dětství a tyranskýho tělocvikáře, kterej nad náma stál a my to museli sníst všechno🤮

Odkaz ke komentáři

Pěkně! :) Letos asi vynechám. Já to moc nepiju, a drahá si dává suchou zimu.

Jinak na oběd kung-pao se smaženou rýží; pro pány s chilli. Než to uchvátí vlna české kuchyně směrem na svátky. 

IMG_7772.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pěkně. Na lotuskovej se taky chystam. 

Já se pustil do experimentu v podobě pastrami doma, bez uzení v troubě. Je to jen cca půlkilovej kus hrudí, kdyby to nedopadlo :)
Po mřížce pod grilem na vnitřních 65st. půjde do papíru na druhou část. Do odkapového pekáče jsem nalil trochu kapalného kouře, takový fejkový uzení. 
Sem zvědav… 

IMG_7804.jpeg

IMG_7812.jpeg

IMG_7814.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Moty napsal:

A nebylo i přesto mega sladký?

Hele tahle, měl jsem na obědě kamaráda s paní a servíroval jsem jako desert a názory byly následující :)

manželka - je to sladký jako debil

já - je to akorát 

kamarád a jeho přítelkyně - je to svěží a vůbec ne sladký ( nutno podotknout, že jsou oba na sladké ) 

Za mě to bylo fakt super a mám nakoupeno na další 🤣

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...