Goran02 Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Dovolím si připomenout sezónní záležitost - zkušební várka ala baileys s variantami obyč, presso, hořká čokoláda. Ta poslední pozor, jedna tabulka 85% Lindt na cca 1 litr a znatelně to díky ní zhoustne. Teď to budu zkoušet na pokusných subjektech. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince Butter chicken curry 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince Takové menší kulinářské peklo, pečený losos, batátové hrancle, a salát z grilovaného ananasu a celeru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince Čoveče to už je celkem divoký kombo Ale pokud chutnalo, vše v pořádku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince @Maxel Souhlasím, vzpomněl jsem si na kuře s broskví, pokřižoval se, dvakrát, ale potřeboval jsem spotřebovat obé, takže volba byla jasná, kupodivu i chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince K lososovi mi ani tak nevadí ten ananas, jako ty batátový hranolky, dycky mi to připomene přemrzly brambory ve školní jídelně z dětství a tyranskýho tělocvikáře, kterej nad náma stál a my to museli sníst všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Jako každý rok, recept by Maxel male jsou pro děcka bez alkoholu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince (upraveno) Pěkně! Letos asi vynechám. Já to moc nepiju, a drahá si dává suchou zimu. Jinak na oběd kung-pao se smaženou rýží; pro pány s chilli. Než to uchvátí vlna české kuchyně směrem na svátky. Upraveno 8. prosince uživatelem Maxel 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Ja to taky nepiju, ale drahá velmi, určitě budu přidělávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Lotuskovy podle těhotného 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Mňam! Odkaz na recept? Těhotný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince (upraveno) Pěkně. Na lotuskovej se taky chystam. Já se pustil do experimentu v podobě pastrami doma, bez uzení v troubě. Je to jen cca půlkilovej kus hrudí, kdyby to nedopadlo Po mřížce pod grilem na vnitřních 65st. půjde do papíru na druhou část. Do odkapového pekáče jsem nalil trochu kapalného kouře, takový fejkový uzení. Sem zvědav… Upraveno 8. prosince uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince před 31 minutami, organic napsal: Mňam! Odkaz na recept? Těhotný? Zde nedával jsem cukr, ani tu polevu.. je to strašně žratelny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Jednoduché, ale skvělé. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Krasojízda pokračuje. Teď zabalené v pomazaném pečícím papíře do dosažení 90st. uvnitř masa. Zatim to vypadá celkem hratelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Voala, máme. Pečený hovězí. Překvápko se nekoná, brisket bez udírny a grilu prostě nejde. Ale chuťově to zas nejni zlý. Naperu to do kváskovýho chleba s horčicí. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Nedávno tu byl dotaz na robota, aktuálně v NDR v Kaufu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince V 8. 12. 2024 v 17:36, semi001 napsal: Zde nedával jsem cukr, ani tu polevu.. je to strašně žratelny A nebylo i přesto mega sladký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Před hodinou, Moty napsal: A nebylo i přesto mega sladký? Hele tahle, měl jsem na obědě kamaráda s paní a servíroval jsem jako desert a názory byly následující manželka - je to sladký jako debil já - je to akorát kamarád a jeho přítelkyně - je to svěží a vůbec ne sladký ( nutno podotknout, že jsou oba na sladké ) Za mě to bylo fakt super a mám nakoupeno na další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se