Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@Vir Pěkně pane! 👏👏

U nás jedem dneska klasiky doby (naštěstí) dávno minulé. 
Kuřecí steak se šunkou-sýrem-broskví, krokety a majda s kardamomem. 
Perník s čokoládou a kokosem. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Maxel
  • Like 4
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Sorry neni to recept, ale sem to patri. K narozkam jsem dostal kazan - afgánský papinak. V afganu na něm vaří na ohništích, aby se ušetřilo dřevo a mudžahedínové s nim obraceli americké hummery na střechu. Pekelně se tesim na prvni varbu na ohništi. Jen pani v zasilkovne mela hodne podezíravý kukuč, kdyz jsem bral krabici made in Afghánistán. 😂

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)
před 11 minutami, Tittus napsal:

Zase kachna...

A nepozval 😪

Upraveno uživatelem Conrad
  • Sad 1
Odesláno

Zkouška nového zařízení. Dnes dorazila sous vide tyč.
Kachní prso jsem doma nikdy nedělal, tak nemám jak porovnat, ale jsem si jistý, že takhle přesně na růžovo a šťavnaté bych to nikdy neudělal. 

• Like 8
  • Dát hlas 3
Odesláno

Další pokus se sous vide. Žena nemusí kachnu, tak jsem jí udělal zeleninu (tu zase nemusím já). Podle jejích slov to chutnalo náramně, na pánvi nebo páře by to takové prý nebylo.

Třeba také někdo váháte se sous vide. Vypadá to použitelně a účelně. Koupil jsem to nejlevnější na Amazon.de. V blízké době bude následovat steak a roláda. 

Toto byl mix: brokolice, mrkev, kedlubna + olivový olej, sůl , pepř, česnek. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...