Vir Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Domácí dršťková Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Skoro bych to dal do co mě dnes potěšilo, ale máme za sebou čerstvě cooking class s místními v Indonésii, a musím říct že super, škoda, že některé suroviny tady nejde koupit. Nicméně dělal se silný vývar z chňapala a krevet, bambusové výhonky a fazolové lusky, chňapal dušený v banánovém listů - krájí se zmrzlý, na tenké plátky jak sashimi, klasické špízy z kuřecího v sójové marinádě, a palačinky z banánových listů plněné kokosem a palmovou třtinou - kdo má vysoký krevní cukr, doporučuju přiměřeněMoc fajn kulturní i kulinářské obohacení. A hlavně, co si uvaříte, to si sníte ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Anton_ Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Dneska žebra s Duchess bramborama a glazavanou mrkví. Demiglace samozřejmě vlastní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 3
tommi_d Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Dnes daniel na koreňovej zelenine a Cabernete a zemiakový knedlík... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Vir Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Páteční grill Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Maxel Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Chlapci, všichni paráda, ale @Anton_ naprostá pecka !! 2
Anton_ Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Dík, poslední rok koukám snad už jen na hochy z Fallow, tak dělám podle nich pořád něco Hlavně používám ty "kartuši" Jinak jsem nechal inspirovat tim motofoko bůčkem...a to je opravdu jen cukr a sůl? studený se to nakrájí a studený se to i podává? Pořídil jsem si 2 krásný bůčky a i tu hliníkovou vaničku Chci to přinést do práce místo chlebíčků.
Maxel Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Fallow taky sjíždim horem dolem Pár stran zpět jsem dával recept na konfitovaný bramborový fondán. Pecka. A dneska sem čuměl na všechny variace omáček, co dělaj ze základové holandské — pár se chystam prubnout. Jinak Momofuku, ano — sůl/cukr 1:1. Bůček důkladně prosypat, dát do pekáče a zasypat zbylou směsí. Nechat max. 24h, jinak děláš pancettu. Bůček vyndat, nožem setřít největší nánosy, ale nemít. Péct hodinu na 220st, druhou 110. Nechat odležet, a krájet ideálně druhý den. Do práce se hodí velmi, kor pokud je skladba spíše mužská; ačkoliv třeba moje drahá na tom ujíždí taky Good luck! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Tittus Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Kolegové, tohle mi nedělejte. Na tohle prostě nemám. Člověk aby se pak styděl sem dát obyčejný guláš... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Maxel Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května (upraveno) @Tittus Netřeba se obávat, takovej poctivej guláš je kolikrát větší pošmak, než kdejakej kaviár nebo wagyu Dneska na vegoše — chřest na páře, holandská (podle Fallow), grenaille s maldonem a pažitkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. května uživatelem Maxel 2 4
vzduch Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května A teď něco z reálného života. Žena si odletěla s babama na výlet a mě tu nechala samotného s děckem a psem. Já v životě dělal max tak smažená vejce a špekáček. Moje vlastní první řízky v životě, a to je mi 60 P.S. Děcko (15 let) řeklo, že to šlo a šla na brusle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2 5
Jackie Treehorn Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
tommi_d Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Ball Tip s cesnakovým maslom, rukola a cherry rajčiny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Jone Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května …rád vařím ze "zbytků"; z víkendu mi v lednici zbyl kus grilované krůty, pár ve slupce vařených brambor a půl sáčku salátu party mix: takže dnes k obědu farmářský salát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
ABCDE Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jone Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května …dnes k obědu kachna na pomerančích, ale fotka kachny je nuda, co tu byla už milonkará Ale “by-product" (byla s drůbkama) tu myslím ještě nebyl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dovolte, abych představil: nadívaný krk 3
Vir Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Pečené kořeněné brambory s česnekem a máslem. Sous vide krkovice. Bílý řecký jogurt a pažit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Maxel Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Hranolky dělám 9 z 10 vaření v troubě. Předvařené, osušené, zastříknuté olejem a pečené zprudka na silikonové podložce. A jsou dycky epesní. Jednou za uherák ale dostanu chuť na klasické smažené. Taky předvařené, den dopředu, a odleželé v lednici. Obalené v troše bramborového škrobu. Smažené na dvakrát. Dochucené jen solí. K tomu aioli s konfitovaným česnekem a lanýžem. Ufff… a už taky vim, proč je todle spíš ultra-rare cheatmeal — dal sem půlku, a mam zas na rok vybráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2 2
Anton_ Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května To je peklo, sem se musím dívat jen po jídle uplně slyším, jak jsou chrumkavý Já mám na příští cheat day naplánovaný fish and chips... podle fallow samozřejmě 1
Tittus Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Vykostěné kuřecí stehno z grilu, brambory, chřest (ještě ho pořád nemám dost), tatarka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se