Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Kucí...klídek...pochybuju, že někdo poznáte, co za pivo bylo použito, pokud se chutě prolnou při vaření. Já používám Plzeň, páč jiné pivo jsem nikdy nepil ( ve smyslu, jiné mi nechutnalo ) a pít nebudu. Není potřeba to až tak řešit, nebo se hádat.

Mimochodem, celá rodinka (až na mne) se na to vrhla a vylízali i talíře a kastrol :) To potěšilo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Budeš pěkně prdět :lol:

 

Ale abych jen nekecal....byli jsme od rána s klukama venku, tak jsem to dnes ošulil a spotřeboval zbytky z lednice...."pseudorizoto" - ale vrhli se na to všichni, jak Atilla "bič boží" :lol2: ) - nezbylo.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mnoo s timhle co jsem sundal už 27 kg problémy nemam.. jen tam chtělo něco pálivýho do toho..chilli fazole nějak jaksi nepálí

 

dobrý...já, kdysi, sundal 35 Kg během půl roku...ale to jsem jedl 3x tejdně.....měl jsem 135 Kg- Dostal jsem se až na 82 Kg. Dnes mám asi 95 Kg a tak nějak furt. Dolů už to neleze....chybí pohyb ( vzhledem ke svému zdr. stavu nemůžu moc makat ). A moc neblbnu, páč s tou slinivkou, co mne chytla, si nějaký výstřelky už nemohu dovolit. S tím, co jím, hubnu, ale odchází hlavně hmota :( Tuky si tělo holt šetří, až bude nejhůř.... :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekený, ale nádherný. Jsou tam Habanero Red /340.000 SHU/, Habanero Savina Red /540.000 SHU/, Jolokia 1.000.000 SHU/, Bihops Crown, Jamaican Yellow, najde se i Trinidadský škorpion Butch T. Průběžně testuji /nejen na sobě/, už jsem přišel o několik přátel. Na všechny se dostane. Asi je budu posílat v čerstvém stavu, protože jsou nádherný /jako mamba/. :wheelchair:

Edit.: ježíšmarjá já zapomněl v boudě hodinky :suicide_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekený, ale nádherný. Jsou tam Habanero Red /340.000 SHU/, Habanero Savina Red /540.000 SHU/, Jolokia 1.000.000 SHU/, Bihops Crown, Jamaican Yellow, najde se i Trinidadský škorpion Butch T. Průběžně testuji /nejen na sobě/, už jsem přišel o několik přátel. Na všechny se dostane. Asi je budu posílat v čerstvém stavu, protože jsou nádherný /jako mamba/. :wheelchair:

Edit.: ježíšmarjá já zapomněl v boudě hodinky :suicide_anim:

 

Zdarec, dozrává Ti to všechno, jak má? Já mám skoro sklizeno, ale habanero mustard je na jednom keříčku asi deset paprik a nehejbe se to k žluťoučké barvě a mají malou pálivost... Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, zatím ale nesklízím /jen občas uškubnu pár kousků/. Nechávám je dozrát do botanické zralosti. Potom to orvu najednou. Záleží na tom, kde je máš, kolik mají světla, tepla a hlavně výživy /to je skoro věda/. Přihnojuji skoro každý 3. den a to jak na list, tak i do půdy /podle slunce/. Habanera mám jako tenisáky, ostrý, Savinu taky ..... Potom je tam nějaký neznámý /ale ostrý, sladký/, velký jako kapie - zatím to nikdo neurčil. Ale určitě je to Capsicum Chinense /podle květů/. Je tam 56 "kytek", to bude nářez.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...