Ripet Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Pěkný prkno, to musel bejt pěknej odvaz .Pro kolik je to lidí jestli se mužu zeptat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Bylo nás na to šest (fazer jen koukal), ale prkno zvítězilo (nesežralo se). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 ... ale prkno zvítězilo (nesežralo se). Protože jsem měl absenci. A teď tady slintám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Já bych si, s dovolením, také vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) kamil+pavča: maminka mi vždycky říkávala, že kdo záváhá, nežere... Jinak se podávalo (maso): kachna, kolena, bůček, domácí jitrnice a jelita. Proléváno plzní. Sakra já bych žral... EDIT: To včerejší obžerství bylo trefně přirovnáno ke scéně z pohádky "Obušku z pytle ven", ale Peška dělal fazer... http://www.youtube.com/watch?v=MG5IklXhZW4 Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 kamil+pavča: maminka mi vždycky říkávala, že kdo záváhá, nežere... Jinak se podávalo (maso): kachna, kolena, bůček, domácí jitrnice a jelita. Proléváno plzní. Sakra já bych žral... To už asi žijeme v komunismu, jinak to není možné, nakonec jsme to přece jen dokázali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Tohle byla moje čtvrtá "fazerova fošna", a zatím nejlepší. Chlapi to byl orgasmus... a co za maso je ta ohlodaná kostřička v popředí?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 a co za maso je ta ohlodaná kostřička v popředí?:-) Ožraná půlka kachny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Dnešní oběd - krémová žampiónová polévka a náš rodinný recept s polníčkem. Brambory se uvaří ve slupce, nakrájí na kostičky, osolí a ochutí octem a troškou oleje.Vejce se uvaří na tvrdo a nakrájí na kostičky. Postup je následující na talíř si každý sám dle chuti nabere brambory, polníček, posype vejcem a na to přijde jakkékoliv maso např. řízek, kuře, pečeně atd.. My dneska měli pečené kuře. Kombinace lehce kyselých brambor a čerstvého salátu je famózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Že já mám vždycky po draku chutě na takový prasárničky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ripet Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Njn, výpečky, pivko, že já semka lezu.No nic, du něco zobnout:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Dnešní oběd - krémová žampiónová polévka a náš rodinný recept s polníčkem. Brambory se uvaří ve slupce, nakrájí na kostičky, osolí a ochutí octem a troškou oleje. Vejce se uvaří na tvrdo a nakrájí na kostičky. Postup je následující na talíř si každý sám dle chuti nabere brambory, polníček, posype vejcem a na to přijde jakkékoliv maso např. řízek, kuře, pečeně atd.. My dneska měli pečené kuře. Kombinace lehce kyselých brambor a čerstvého salátu je famózní. Za tohle dávám za 1 už jen za vzhled :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Tohle byla moje čtvrtá "fazerova fošna", a zatím nejlepší. Chlapi to byl orgasmus... Tohle vypadá, jako by to měla být poslední večeře v životě. BTW samé chutné a nezdravé věci. Polykám naprázdno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Nějakou dobu jsem pauzíroval a jediná možnost pro mě je přes víkend.Tak se budu snažit něco tady příští týden plácnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Tohle byla moje čtvrtá "fazerova fošna", a zatím nejlepší. Chlapi to byl orgasmus... ú ž a s n ý .. ty jelítka vypadaj skvěle... :-) (jen cigára mi tam neladí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 (upraveno) ú ž a s n ý .. ty jelítka vypadaj skvěle... :-) (jen cigára mi tam neladí) Taky to nebyl zadnej sraz priznivcu zdraveho zivotniho stylu..... Proste klasickej sraz lepsich lidi Upraveno 22. ledna 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 4 Karotka - paráda, pane Prozradíš, v jakém poměru tam dáváš ocet a olej ??? ( Ocet je totiž dost prevít ) . Vypadá to velmi chutně !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 4 Karotka - paráda, pane Prozradíš, v jakém poměru tam dáváš ocet a olej ??? ( Ocet je totiž dost prevít ) . Vypadá to velmi chutně !!!! těžko říct... rozmíchal jsem cca v deci vody lžičku oleje, octa a soli, nalil jsem to do brambor, přišlo mi to moc slaný, málo kyselý, tak jsem ještě trochu octa přidal:-) ale, poměr, ten nemám:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 V neděli byla k obědu kachna. Nestih jsem fotit, nicméně byla skvělá. Dal jsem jí osolenou a okmínovanou nasucho do zavřenýho pekáče prsama nahoru. Troubu nastavil na 80°C, vrazil to tam cca ve 20:00, nad ránem v cca 6:00 jsem teplotu zvednul na 120°C a stále přikrytou pek do 11:00. Pak jsem jí odklopil, slil výpek, trochu výpeku smíchal s medem a tím jsem kačenku potřel rovnoměrně. Mezi tím se mi trouba vyhřála na 180°C, dal jsem tam odklopenou kachnu a nechal dopéct do zlatova (cca 10-20minut). Doporučuju pekáč, do kterýho je vidět - sklo. podávat s knedlíkem a zelím dle chuti, my jsme dělali bramborový a bílý zelí.Zapíjet pivem.Naprostá lábuž, ještě jsem nejedl lepší kachnu. A recept je opakovatelnej, což je pro mě velikej přínos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 těžko říct... rozmíchal jsem cca v deci vody lžičku oleje, octa a soli, nalil jsem to do brambor, přišlo mi to moc slaný, málo kyselý, tak jsem ještě trochu octa přidal:-) ale, poměr, ten nemám:-) díky, takhle stačí, s tím už si pohraju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se