mondeo2 Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Mondeo, ne jen se smiř že žereš jak čtyřčelná rodina a ještě by jsi si dal za obě tchýně...ajó to mě nenapadlo,
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Tak jsme zůstali se synkem na víkend doma sami.Včera večer jsem zalovil v mrazáku na našel balíček s cedulkou líčka. Bylo rozhodnuto. Dnes ráno olej do hrnce, maso na kostky, sůl, pepř, osmahnout ho a vydusit vodu, vyndat maso a trochu másla do výpeku a osmahnout na hrubo nasekanou mrkev, cibuli, celer a petržel. Přihodit šalvěj a bobkový list. Maso zpátky, dvojku červeného a začít dusit, po hodině trochu rajčatového protlaku a dusit tři hodiny. Na malém plameni. Udělat brkaši a servírovat. Kluk si přidal maso třikrát . Za celé dopoledne jsem udělal - usnul na gauči, zkouknul tři dokumenty na prima zoom přerušované spánkem a dojel do Chrudimi pro slivovici do palírny. Odpoledne hodlám pokračovat na gauči a večer jdeme na hodinu na badminton. Je to peklo bez ženský v baráku.
Frostie Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 dnes sem to prehnal s gramazi... z tohodle rizku se najedla styrclenna rodka a este zbylo for kocour...já tam vidím jednu ošizenou podprůměrnou porci pro čtyřleté dítě...
quest987 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 2Roman : líčka jsou skvělý. nechápu, že jsem si takové jídlo dal poprvé poměrně nedávno.
Tomas_2002 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Tak jsme zůstali se synkem na víkend doma sami.Včera večer jsem zalovil v mrazáku na našel balíček s cedulkou líčka. Bylo rozhodnuto. Dnes ráno olej do hrnce, maso na kostky, sůl, pepř, osmahnout ho a vydusit vodu, vyndat maso a trochu másla do výpeku a osmahnout na hrubo nasekanou mrkev, cibuli, celer a petržel. Přihodit šalvěj a bobkový list. Maso zpátky, dvojku červeného a začít dusit, po hodině trochu rajčatového protlaku a dusit tři hodiny. Na malém plameni. Udělat brkaši a servírovat. Kluk si přidal maso třikrát . Za celé dopoledne jsem udělal - usnul na gauči, zkouknul tři dokumenty na prima zoom přerušované spánkem a dojel do Chrudimi pro slivovici do palírny. Odpoledne hodlám pokračovat na gauči a večer jdeme na hodinu na badminton. Je to peklo bez ženský v baráku. Podobně to dělají u nás v Aplusu a vždycky se toho můžu užrat :-) Přitom je to jejich nejlevnější jídlo :-)
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Sakra ta fotka z hospody mi moc nelichoti. Budu si muset dat vetsi praci s prezentaci. A koupit nove talire. Ty hruzy devastovane myckou uz maji neco za sebou
Návštěvník Kamil Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Budu si muset dat vetsi praci s prezentaci. Jo a pasírovat omáčku. Tos to dával synkovi i s vínem?
quest987 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Sakra ta fotka z hospody mi moc nelichoti. Budu si muset dat vetsi praci s prezentaci. A koupit nove talire. Ty hruzy devastovane myckou uz maji neco za sebouv domácích podmínkách je jedno jak to vypada, hlavní je to jak to chutná jinak v hospodách sem už zažil, že jidlo vypdalo famozne, ale k jidlu moc nebylo
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 Jo a pasírovat omáčku. Tos to dával synkovi i s vínem?Vínko jsem měl já a omáčku jsem nepasíroval záměrně. Nám ta rozhňahňaná cibulka a mrkef na vidličce s masem chutná
Mirek Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2014 (upraveno) Fotka je teda z dřívějška, ale dneska jsem si dával v hospodě kanca se šípkovou, tak jsem si vzpomněl, že jsem na šípkové před necelým měsícem dělal srnca.? Upraveno 15. listopadu 2014 uživatelem Mirek
Bob Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Jo a pasírovat omáčku. Tos to dával synkovi i s vínem?ja to delam na dvakrat, pulku korenovy do zakladu, propasiruju a druho pulku tam necham k jidlu :-)
montemar Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 jedna z nejlepsich ryb nasich vod, koreni z ukrajiny
mondeo2 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Je to moc pěkný, ale v deset večer je to cílená provokace jdu vyplenit ledničku.
Tomas_2002 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Takhle jsme to kdysi pekli na klacku :-) Dneska už si dám raději ze pstruha filet :-) Máme sádka vedle domu a za domem nám teče řeka plná pstruhů, takže to taky fakt můžu :-) Ale opravdu, bez kostí si to vychutnám mnohem víc. Dám sem příště foto, až bude dělat manželka pstruha s ořechovou krustou, to je moje oblíbená varianta :-)
JDenver Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Takhle jsme to kdysi pekli na klacku :-) Dneska už si dám raději ze pstruha filet :-) Máme sádka vedle domu a za domem nám teče řeka plná pstruhů, takže to taky fakt můžu :-) Ale opravdu, bez kostí si to vychutnám mnohem víc. Dám sem příště foto, až bude dělat manželka pstruha s ořechovou krustou, to je moje oblíbená varianta :-) To zní skvěle. Mohu požádat o recept?
Filip.J Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Pánové!1) Taktéž prosím Tomase_2002 o recept na pstruha s ořechovou krustou. 2) Hledal jsem recept na vepřovou pečeni a našel jeden, kde se píše "Rozehřejte na sporáku hlubší kameninovou nebo litinovou pečicí nádobu, do které se maso vejde tak akorát." Opravdu můžu dát kameninovou zapékací mísu nad plamen sporáku? Mám strach, že praskne...
mondeo2 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) ty nemáš rozptylovací podložku ? http://www.kuchynskepotreby.cz/cz-detail-93359-rozptylovac-plamene.html http://www.srovnanicen.cz/q/rozptylovac%20plamene/ Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem mondeo2
Filip.J Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Ahá, tak na tohle ta věc je! Mám to někde zahrabané mezi hrnci, doteď jsem to nepotřeboval, pekl jsem jenom v plechových pekáčích. Díky, Mondeo2!
mondeo2 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Nemáš zač, já to nikdy nepoužíval, mám sklokeramiku ale někde jsem to zahlídl v akci.
JDenver Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Pánové!1) Taktéž prosím Tomase_2002 o recept na pstruha s ořechovou krustou. 2) Hledal jsem recept na vepřovou pečeni a našel jeden, kde se píše "Rozehřejte na sporáku hlubší kameninovou nebo litinovou pečicí nádobu, do které se maso vejde tak akorát." Opravdu můžu dát kameninovou zapékací mísu nad plamen sporáku? Mám strach, že praskne... To nedělej. Domnívám se, že kameninové nádobí snese teplotu max. kolem 250 stupňů. Plynový plamen má podstatně víc. Pečící nádobu doporučuji rozehřívat v troubě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se