Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Kdyby nekdo chtel recept

30kvetu dobre vypranych,5dkg kys.citr.a 2 citrony nakraj na kolecka.zalije se 2l vychladlou prevar.vodou.24h stat v chladnu.pak pres cednik a platno,na plotnu,prid 2kg cukru,rozpust.pln do sklenic..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nedelni pohoda na zahrade

pstruh z grilu, omyty, bez supin, morska sul a vycpat natovou petrzeli s nastrouhanou citronovou kurou vc. klasickych rybich bylinek (rozmaryn, saturejka, bazalka, kopr, trocha cerstveho pepre)

priloha grilovany brambor promichany s jarni cibulkou a natovou petrzeli, jogurtove tzatziki s certsvym koprem, olivakek, citronem..... k piti Zweigl rose

.....pochvalil jsem se, dobre to bylo:))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

jo tak ta mi taky chutná.................pak si ještě pamatuju, že jsem u někoho jako malej kluk ochutnal obalovaný bez..............no řízek je řízek.

Obalovaný bez - lidově kosmatice nebo kocmatice. Jinak za mala jsme doma vyráběli bezovou šumivou limonádu - nějáko se to nechalo lehce zkvasit až to začalo bublat, ale alkohol v tom natuty nebyl, to by maminka nepřekousla. Ale byl docela kumšt to uhlídat, minimálně třetina se zkazila.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...