Ondras_CZ Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 to sú porce jak pro vrabca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. všichni jedete dneska tu zdravou stravu.....já dnes guláš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Co to bude tentokrat? Nápověda Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 no tipoval bych to na něco z bezu, ale první dojem byl úplně jinej......................hlavně u první fotky......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Jo, 7 litru bezinkovy stavy:-) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 jo tak ta mi taky chutná.................pak si ještě pamatuju, že jsem u někoho jako malej kluk ochutnal obalovaný bez..............no řízek je řízek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Kdyby nekdo chtel recept 30kvetu dobre vypranych,5dkg kys.citr.a 2 citrony nakraj na kolecka.zalije se 2l vychladlou prevar.vodou.24h stat v chladnu.pak pres cednik a platno,na plotnu,prid 2kg cukru,rozpust.pln do sklenic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Celkem by me zajimalo, jak se dela 7litru bezinkove stavy ze 2 litru vody a 2kg cukru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Celkem by me zajimalo, jak se dela 7litru bezinkove stavy ze 2 litru vody a 2kg cukru? Že si to přepočítáš podle receptu.....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Že si to přepočítáš podle receptu.....?to je jasne, jen jsem se pokusil byt vtipny no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 nedelni pohoda na zahrade pstruh z grilu, omyty, bez supin, morska sul a vycpat natovou petrzeli s nastrouhanou citronovou kurou vc. klasickych rybich bylinek (rozmaryn, saturejka, bazalka, kopr, trocha cerstveho pepre) priloha grilovany brambor promichany s jarni cibulkou a natovou petrzeli, jogurtove tzatziki s certsvym koprem, olivakek, citronem..... k piti Zweigl rose .....pochvalil jsem se, dobre to bylo:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Tak ten bez děláme stejně, ale narveme tam na jednu várku skoro 2x tolik květů, min. 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 no, ve finále sem jich tam dal taky mnohem víc, tím se nemůže nic zkazit, akorát se to blbě vejde do hrnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 jo tak ta mi taky chutná.................pak si ještě pamatuju, že jsem u někoho jako malej kluk ochutnal obalovaný bez..............no řízek je řízek.Obalovaný bez - lidově kosmatice nebo kocmatice. Jinak za mala jsme doma vyráběli bezovou šumivou limonádu - nějáko se to nechalo lehce zkvasit až to začalo bublat, ale alkohol v tom natuty nebyl, to by maminka nepřekousla. Ale byl docela kumšt to uhlídat, minimálně třetina se zkazila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 no, ve finále sem jich tam dal taky mnohem víc, tím se nemůže nic zkazit, akorát se to blbě vejde do hrnce 5l omniovky jsou na to idealní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 to sú porce jak pro vrabcalepsi..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Jehně nebo vlčák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 to spíš vypadá na stehno............ .............nějakýho kulturisty............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Jehně nebo vlčák?.. kravička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 (upraveno) Ale sluší jí to :-)Jáí měl na neděli naloženou krkovici /jenom/ ale měl jsem velký oči, tak byla i v pondělí - na kameni. K tomu několik druhů mý chilli omáčky ..... Upraveno 3. června 2015 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se