Lamiczka Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 (upraveno) Zbylo mi 10 bílků z víkendového creme brulee, tak jsem hledal co s tím. Už se v troubě "suší" pavlovka, tak jsem zvědav jak to dopadne. Pokud dobře, tak to zítra bude jako dezert s jahodama Upraveno 15. června 2015 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Jak dopadla Pavlovka? Muj jahodovy dort luxusně:-) Bite my shiny metal *** with Tapa Upraveno 16. června 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Pavlovka se sfoukla neudržela se....ale nějaká šlehačka s jahodama to ještě spraví - bude z toho "korpus". Foto nemám...večer jsem ji ještě testl a chuťově byla v pohodě Dort vypadá super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Ja si pamatuju, ze když máma dělala bezé dort ( asi česká obdoba Pavlovky) tak ty placky susila v troubě celou noc Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Tak i když se to propadlo, tak to nakonec se šlehačkou a jahodama bylo dobrý dost... Upraveno 17. června 2015 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Tak jsem to nevydržel a koupil v Globusu párty šunku .Zatím jsem ji jen ořezal a připravil marinádu a potřel.Večer jak bude čas,ji zkusím ještě dopéct,tak snad to bude dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 .. tak jsem taky zkusil neco z jahod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Hotovo A je to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Paráda! Krapet se ti chytla, ale to mě taky pokaždý - žena má tyhle "cirhózní" kousky nejraději Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Křídla z krůtího opeřence pečená s kořenovou zeleninou a k tomu domácí hrany s tymiánem.Nějak jsem dnes neměl voko na epesní servírování, tak alespoň dokončovací práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Mě štvete, já dnes neměl čas něco dělat. Jdu se někam najíst! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 (upraveno) Tak to přeju dobrý výběr!Kdybys nemohl nic kloudného sehnat a bloudil kolem P9, stav se pro krabičku, hromoda toho zbyla Upraveno 21. června 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Dneska jen smažené kotletky a lilek s mozzarellou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 hm........ jsem dělal lečo, zmizelo ani jsem nestačil cvaknout, tak si dávám k večeři vysočinu s cherry rajčátky a rohlíkem.Nic nenadělám......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 hm........ jsem dělal lečo, zmizelo ani jsem nestačil cvaknout, tak si dávám k večeři vysočinu s cherry rajčátky a rohlíkem.Nic nenadělám........... lečo.. miluju... s dobrou klobasou.. bohuzel jsem zatim nenasel ve svem okoli nikoho, kdo by se mnou tuto uchylku sdilel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 jo klobása je základ, tu gothajem nenahradíš............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 (upraveno) Včerejšího létavce zbylo víc, než jsem čekal a druhý den už to není ono - zpracoval jsem z toho takovou variaci na francouzké Rillettes.Plus jsem ženě dlouho sliboval její oblíbený dezert, tak se dnes stalo. Upraveno 22. června 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Takhle to vypadá to stuhnutí v ledničce. Podává se nejlépe na čerstvém chlebu, lehce posolené a posypané cibulí.Jinak dnes jsem splácal burger co-dům-dal. Zeleného tam moc není, páč to dům nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Tohle vlákno je dobré otevřít až po jídle.... Flank, opečené brambůrky a salátek, celkem pohoda večer..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Snídaně - jahody, jogurt, tvaroh, vlašáky, rozpouštěný med...parádní start: Večeře - burger z hovězího a vepřového 250g, sýr, jalapeňos papričky, volské oko: Je třeba si každý den dělat drobné radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se