Tondaa73 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 No neříkejte mi, že si pro ten asfalt budu muset dojet taky... :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Budeš:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 @Tondaa73: Buď v pohodě, já pro to jedu zítra Abych jen nemlel pantem, dnes jsem spáchal ženy oblíbené žra-so - kuřecí stripsy alá KFC s drobnými úpravami ©, k tomu bramborová káša a něco málo zeleniny na barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 (upraveno) My dnes doma dostali chuť na langoše tak přítelkyně udělala. Jeden dokonce vypadal jako slavný obraz "The Scream" od Edvarda Muncha Upraveno 20. srpna 2015 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Langoše jsem dlouho neměl....dal bych si.. :-))) I toho uměleckýho bych sežral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 týýý jo, langoš !!! Ten jsem měl naposledy před 5 lety v Maďarsku, takže o večeři bylo právě rozhodnuto, díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Kurník, ty jsem taky neměl roky - dnešní večeře, totally! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Tak to jsem rád, že jsem mohl být inspirací. Budu se těšit na vaše fotky měla to za chvíli no a já to jistil spíš ze zálohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Langoše mám taky rád, ale vždycky když si ho dám, tak je mi pak těžko, takže leda v létě u vody a zalít pivem a ještě vopatrno :-) Já dnes salátek - domácí caesar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Úplně jsem si vzpomněl na tu paní v okénku na koupáku, jak řve: " langošééé, tak kdo si vobjednal ty langošééé". Mlask... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 A takto vypadal posledne, dnes jeste cekam na zenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 to je moc malý a moc zelený................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 To dělá ta perspektiva (a já mám fakt velký ruce), ale jinak je to miska na jednu večeři až až (má objem cca 0,7l). S tou zelenou se na nic navymluvím no :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 dcerka nemocná, tak jsem ji udělal její oblibenou polivku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Dostal jsem chuť na křidélka, doma se válelo dost zeleniny.....tak bylo nakonec tohle.Je to dobrý, tak to někdy zopáknu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Dnes na oběd zelené kuřecí kari podle Nigelly. Není to vůbec fotogenický, ale bylo to skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Kari mám moc rád, a Nigellu ještě raději....takže to dobrý muselo bejt. Slupnul bych to ale bez těch fazolek... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Tak jsem šel do teska pro rohlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Marmite vlna je tady:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se