Maxel Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 (upraveno) Já než to naťukám... sry, Filipe, snad jsem ti nezpůsobil nějakou újmu tou fotkou (je to celý vobalený v ňákym těstě, tak to nevypadá tak naturálně) Upraveno 30. srpna 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Maxeli, kam chodiš v Praze na řeckou kuchyni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Jaj, pardon - to je Písek. V Praze jsem zatim na nic takového nenarazil, ale pravda se nepohybuju kolem centra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 V Praze je např. v Podolí Taverna Kreta kde jsem teda byl už hóóóódně dávno, takže nevím jak na tom jsou teď, ale tehdá vím, že to tam bylo dobré. Maxeli, kam chodiš v Praze na řeckou kuchyni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Díky chlapi. Řeckou miluji, ale v restauraci jsem na ní nebyl. Jen u známých, nebo jí občas dělám doma sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Díky za tip! Sice to patří spíš do jiného vlákna, snad nám nikdo nadávat nebude - žrádlo je to tak, jako tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 (upraveno) Díky chlapi.Řeckou miluji, ale v restauraci jsem na ní nebyl. Jen u známých, nebo jí občas dělám doma sám. V tom případě to určitě musíš zkusit. Můžu doporučit jen kde jsem byl, ale fakto stojí za to. Taky řeckou doma občas zkusím, ale nikdy jsem jí tak dobře nepřipravil, jako jsem to dostal na talíři tady. Kdybys měl cestu do Písku, je to restaurace POSEIDON přímo na velkém (hlavním) náměstí. Jo a je to sice vedlejší, ale vychází cenově cca o 30-40% levněji, než ta pražská (nic proti ní!) - nepřekvapivě Upraveno 30. srpna 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Já sem v Řecku pečenej/vařenej, svýho času sem tam moment i žil. V hotelech se nestravuju, to spíš po známých a po hospodách.....takže mi to pěkně dlouho drží na patře...ta chuť... :-))) Ale ničemu se nebráním, teď mám doma novou paní, tak bychom na nějakou dobrotu mohli zajít...nejvíc jsem závislý na choriatiko lukanika...vesnických klobáskách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 To pak jo, když máš možnost jíst přímo od zdroje O té klobáse jsem ještě neslyšel. Je to tahle?http://honest-food.net/2008/04/24/loukaniko-traditional-greek-sausage/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 (upraveno) Jo, to je ona, oni jí na každé vsi dělají trochu jinak. Většinou je to jako tužší a šťavňatější ( sakra, to je hezký slovo) italská salsiccia....s tou já když vařím, tak jí vymačkávám ze střívka. Upraveno 30. srpna 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Hmmm, to zní skvělě, budu muset zkusit sehnat. Nevěděl bys kde jí koupit u nás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 No, to právě nevím. Když se poštěstí, tak mi jí vozí kamarád z Řecka. Ale někdy vloni jsem objevil řecké potraviny skoro až na rohu Francouzská/Slovenská, kupoval jsem tam jen dezerty, a byly výtečné. Tak třeba tam by mohli..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Já než to naťukám... sry, Filipe, snad jsem ti nezpůsobil nějakou újmu tou fotkou (je to celý vobalený v ňákym těstě, tak to nevypadá tak naturálně)Né, v pohodě, chápu, že jiným to chutná. Já z toho vyloženě osypky nemám, ale prostě mi to nejede. (Až na ty humry teda, z těchhle potvor osypky mám - koukat na to můžu, ale to je všechno) - užij si to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 V Praze je např. v Podolí Taverna Kreta kde jsem teda byl už hóóóódně dávno, takže nevím jak na tom jsou teď, ale tehdá vím, že to tam bylo dobré. Změnila majitele kuchyň výtečná jen pozor dali jsme si talíř meze a potom už jsme skoro nebyli ve stavu sníst hlavní jídlo vřele doporučuji bifteki. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 zebro.. prekvapive dobry, i kdyz nestareny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Tomu řikam ŽEBRO! Proti tomu jsou ty moje žebírka ... no, žebírka Vypadá to skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 dik. .. jsem tenhle rok ulitlej do hoveziho.. nikdo uz to nechce jist.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 dnes pizza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 (upraveno) Dneska se pochlubim cizím peřím - pomalu pečená kačena (6h), červené zelí s brusinkami a domácí houskové knedle (na ten kupovaný polystyren mám přimo alergii). Všechno made by my father.Odpoledne to pak půjdem spláchnout na pivní slavnosti. Life's good! Upraveno 5. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Proboha, já mám dietu (zánět žaludku,chycený játra) proč tohle otvírám :frusty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se