pete Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Já si doma plácám na jídlo tohle. "Jé to je srandá, jé to je mazec, jé to je masakr " A ráno repete Připomělo mi to tu soutěž v ochutnávce chilli, jak běžela někde na netu...řval jsem u toho smíchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 (upraveno) Ta omáčka Habanero je "slabší", než plody, ale asi 10x ostřejší než Tabasco. Má kolem 80.000 jednotek. Plody obyč. Habanera maj tak kolem 150-200.000 SHU.edit: doplnění Upraveno 12. října 2010 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Romane, po kolika dnech začneš zase normálně vnímat chutě? Já mám chuť teda hnedka. Ale my jsme doma taková diuná rodina. Desetiletý syn miluje česnek, sušené hovězí maso a sladkou chilli omáčku, šestiletá dcerka syrečky a brynzu a manželka jí pořád mrkef. Takže ani moje chutě asi nebudou normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 U toho chili nejde prvoplánově o tu palčivost. Třeba to Habanero Savina Red má úžasnou "ovocnou" vůni, je sladká a jídlu dá "cosi" navíc. Pochopitelně nesmí potlačit charakteristiku pokrmu, ale spíš jí zvýraznit. Tu Jolokii jsem si zatím nikam nedovolil dát. Když se přihlásí dobrovolník, rád zašlu. Na přísští sezónu plánuji Jamaican Yellow,Trinidad Scorpin, Bishops Crown, Scotch Bonnet Red a Red Peter Pepper /***** sv. Petra :-)/ Jen pro zajímavost - takhle to vypadá a ještě buskupská koruna - není to nádhera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 (upraveno) U toho chili nejde prvoplánově o tu palčivost. Třeba to Habanero Savina Red má úžasnou "ovocnou" vůni, je sladká a jídlu dá "cosi" navíc. Pochopitelně nesmí potlačit charakteristiku pokrmu, ale spíš jí zvýraznit. Tu Jolokii jsem si zatím nikam nedovolil dát. Když se přihlásí dobrovolník, rád zašlu. Na přísští sezónu plánuji Jamaican Yellow,Trinidad Scorpin, Bishops Crown, Scotch Bonnet Red a Red Peter Pepper /***** sv. Petra :-)/ Jen pro zajímavost - takhle to vypadá a ještě buskupská koruna - není to nádhera? To je hezký...To bych mohl pořídit matce do skleníku Upraveno 12. října 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Myslíš ty "sprostý"? Spíš bych to viděl vzít to chili s sebou ho hospody a po návratu z toalety to vyndat a zeptat se "kluci, kdo jste byl naposledy čurat?" Takhle jsem po převratu "zavtipkoval" s obalem na průkaz PS-VB. Málem se to tam popralo, jak se hádali, komu vypadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Myslíš ty "sprostý"? Spíš bych to viděl vzít to chili s sebou ho hospody a po návratu z toalety to vyndat a zeptat se "kluci, kdo jste byl naposledy čurat?" Takhle jsem po převratu "zavtipkoval" s obalem na průkaz PS-VB. Málem se to tam popralo, jak se hádali, komu vypadl Pete by se bral o ten druhý zprava na horní fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Pete by se bral o ten druhý zprava na horní fotce Jo, aby mi tě připomínal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Jo, aby mi tě připomínal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Jako otec a manžel roku jsem dnes tvořil hříbkové rizoto.Osmahl jsem cibulku, na to dal malé (vlastnoručně nasbírané) hříbky a nakrájenou červenou papriku, kmín, sůl...chvilku orestovat, pak propraná kulatá rýže, zase chvilku orestovat, zalito kuřecím vývarem a šup do trouby...teplé na talíři zasypáno sýrem.famózní záležitost k večeři, teď zapito troškou červeného vínka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Kuře s nádivkou, úplně vykoštěné, játrová nádivka, na řezu vypadá dobře, tak ještě pořádně vychladit, nakrájet na tenké plátky a zapíjet vínem 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Kuře s nádivkou, úplně vykoštěné, játrová nádivka, na řezu vypadá dobře, tak ještě pořádně vychladit, nakrájet na tenké plátky a zapíjet vínem Tý jo, to vypadá úplně jak od tchýně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 14. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Ricousovo maso 2/3 vepřová kýta, 1/3 libový bůček. Na kilo směsi použito 20 g řeznické soli (podle řezníka by měly být 3% soli na váhu masa), špetka mletého kmínu a trochu toho pepře. Výsledek skvělý, barva masa zachována, chuť vskutku delikatesní. Mé nejdražší to až připomělo za bolšánů prodávané čínské vepřovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Doporučuji nedávat řeznickou (rychlo)sůl, ale obyčejnou. Maso má barvu taky růžovou, i když asi ne tak krásně, ale každopádně budete mít čisté maso bez chemie, kterou do sebe cpeme ve všem co koupíme....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Připomělo mi to tu soutěž v ochutnávce chilli, jak běžela někde na netu...řval jsem u toho smíchy Jo, to je libozni...Ochutnávka chilli.doc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Výsledek dnešní "pitvy" /Habanero Savina Red/. Byt je zamořenej, kam se hrabou Saddámovy chemické zbraně. A to mám ještě zpracovat hrst Jolokií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Výsledek dnešní "pitvy" /Habanero Savina Red/. Byt je zamořenej, kam se hrabou Saddámovy chemické zbraně. A to mám ještě zpracovat hrst Jolokií. Už jen fotka mi protáhla nos a zaslzela oči.. Z toho se dá fakt vyrábět útočný granát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Já dnes poprvé páchal znojemskou omáčku,povedla se. Akorát to nevyfotím,baterky ve foťáku řekly "nashledanou"..... Ale vypadá to úplně stejně,jako tady . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Už jen fotka mi protáhla nos a zaslzela oči.. Z toho se dá fakt vyrábět útočný granát! Pokud vím, tak indové z jolokie opravdu vyrábějí granáty. Resp. je jimi plní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) Já dnes poprvé páchal znojemskou omáčku,povedla se. Akorát to nevyfotím,baterky ve foťáku řekly "nashledanou"..... Ale vypadá to úplně stejně,jako tady . gratulace,ses kluk sikovna-ve strednim veku se takhle odvazne pustit do znojemsky chce notnou dafku odvahy........mala pripominka,aby ses necepejril celej den-jestli si ji mel stejnou,jako na fotce v odkazu,tak to vypada,ze tu vomacku, uz minimalne jednou pred tebou jedl pes s neuplnym chrupem Upraveno 14. října 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se