Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Hele,Milisi...jestli si neděláš p...l,tak mne to zajímá....kvůli klukovi. Můžeš se rozepsat víc?????

 

Brambory uvařím ve slaný a vokmínovaný vodě. Celou řepu vomeju, a tak jak je, tak ji zabalím pečlivě do alobalu, nic víc s ní nedělám. Pak ji peču v troubě volume doprava dvě hodiny.

http://www.cuketka.cz/?p=67

post-376-016375600 1289155294.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta řepa je dobrá i studená!

 

 

kua nedělej si prd.del princátko :)

 

 

Píte bez rukoly, vona by přerazila chuť miciny, řepu jo, jako příloha je zdravá :)

 

Hoši, tak řepa se dělá už 45minut. Jsem na to zvědavej. Ve své podstatě jím všechno, jen je zbytečné jíst kočku, za kterou mi dávali 50k, když si můžu dát řepu za 9,- která je dobrá i studená :oneeyed02: - říkal Milis

Jinak rukola bylo nějaké ošklivé video před cca 4mi lety a od té doby k ní mám odpor, a vechutnalo by ani Gasovi... To můžu slíbit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši, tak řepa se dělá už 45minut. Jsem na to zvědavej. Ve své podstatě jím všechno, jen je zbytečné jíst kočku, za kterou mi dávali 50k, když si můžu dát řepu za 9,- která je dobrá i studená :oneeyed02: - říkal Milis

Jinak rukola bylo nějaké ošklivé video před cca 4mi lety a od té doby k ní mám odpor, a vechutnalo by ani Gasovi... To můžu slíbit

 

No tak řepa hotová. Chuť dobrá. Překvapilo mě to. Ale že bych z toho udělal jídlo týdne, tak to asi ne, ale jako zelenika dobrý. Díky Milisovi...

Příště musím zkusit obalit...

http://www.magazinzdravi.cz/cervena-repa-obalovana

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...