Maxel Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 To máte jak se všim, 100 lidí 100 chutí Mě tam třeba ta mayo sedla, krůtí taky neni bůhvíjaký maso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Mám kámoše a ten si dává trojkombinaci - mayo, kečup, hořčice, všechno najednou. Nechápu, ale holt mu to musím tolerovat, když mu to chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 já do burgeru používám tuto směs a všem moc chutná, takže svým způsobem je mayo ok ? ledového salátu 2 vrchovaté lžíce mayo 1 vrchovatá lžíce kečupu 1 lžička tabasca 1 lžička Worcester 1 lžička bourbon Smíchat a je to lahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 do trouby a za hodinku ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 @pebe: Co to bylo za dobrotu? U nás dnes grilované suvlaky na dva způsoby. První várka na takový asijský řekněme (ústřicová omáčka, sojovka, cukr, malinový ocet, chilli, olej). Druhá wanabe indie (kari, garam masala, med, olej). Ke všemu jogurtový dip. Celkem bašta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 klasický cheesecake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 já do burgeru používám tuto směs a všem moc chutná, takže svým způsobem je mayo ok ? ledového salátu2 vrchovaté lžíce mayo1 vrchovatá lžíce kečupu1 lžička tabasca1 lžička Worcester1 lžička bourbon Smíchat a je to lahodaa vieš že to znie celkom dobre...? Škoda že nemám bourbon, dnes budem robiť burger a rozmýšľam nad nejakou novinkou... mäso čisto hovädzie... uvidíme čo mi nakoniec napadne, ten posledný čo som aj tuna dával bol delikatesný tlak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Ten salát od Motyho do burgrů je super, včera vyzkoušeno, díky! jen jsem neměl bourbon, tak jsem improvizoval - Zacapa, a dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Diky kluci;-)2 Petik: ja delam burger z krku (chuck stake) a max spokojenost Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 (upraveno) See you in 2,5 hours. Upraveno 24. září 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Ze stromu k oldskůl jablkovému kompotu za 45 minut a už je sežranej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Kuře dosaunovalo. Ke konci už asi nůďo, tak si ulevilo od stání na stranu. Zítra na oběd bude ready. Dodělam omáčku ala svíce, k tomu asi prubnu domácí krokety. Jablečnej kompot by k tomu docela šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 No však jsme k tomu měli kuře, pečené na šalvěji Právě jsem zadělal na chleba dle receptu co tady postoval roura74 tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Dobrou chuť k nedělnímu obědu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Vypadá to moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Já včera přijel z golfu a manželka mi přichystala parádní oběd, králík na smetaně, domácí knedlík, černé pivo a brusinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Ovšem to vypadá taky skvěle! Palec hore za manželku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 akože vyzerá to naozaj fajne...! čo všetko je v tých knedlíkoch?? Ja dnes robím kura na smotane ale už teraz viem že to nebude také dobré ako na pohľad, tak aj chuťovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Tak jsem ptal a v knedlících je jarní cibulka a anglická slanina, lehce restováno na pánvi + petrželová nať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Tak roura74 díky moc za recept, místo kvásku je klasicky droždí a chleba je S jako SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se