TomCZ Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Vysej si ho. Je to rychla bylina, a mladá je stejne nejlepší.Dík Moty
M3maniac Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Hoši vy si dáváte, tady je to skoro samej michelin :-)
Rici-Pici Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Dneska pečené krůtí stehno na rozmarýnu s bramborovo cizrnovým pyré a pečenou kořenovou zeleninkou
Návštěvník Kamil Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Mně dnes přivezla dcera z Itálie tohle: Před chvílí jsem ochutnal, Nduja vynikající. Tady o ní básní kejklik a tady z ní dělal pastu Kalifx. Tak jsem si hned přes Ebay objednal další. Přímo z Itálie a doprava zdarma, kdyby měl někdo zájem.
Rudykopalsson Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Kamile, tak jestli fakt dojde, dej echo. Prubl bych ji taky. Vypadá to zajímavě.
Moty Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Po nějaký době zase burgery Asi z tyhle krávy
Rici-Pici Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Odesláno 18. června 2017 Ribeye steak pro dospěláky a prsíčko pro kloučka :-)Pečené nové brambůrky a obrcuketa
Návštěvník Kamil Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Kamile, tak jestli fakt dojde, dej echo. Prubl bych ji taky. Vypadá to zajímavě. Ted mi prisel mail potvrzujici odeslani, dorazit by to melo zacatkem pristiho tydne.A vcera jsem zkusil testoviny s Ndujou a byly genialni.
marosh Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Kamile, jak to chutná? Blbá otázka, vím. Ještě jsem to neměl a chtěl bych ochutnat...:-)
Návštěvník Kamil Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 V podstatě jako méně slaná čajovka smíchaná s pálivou paprikou. Pálivou myslím pro normální lidi, ne v mém standardu. Jsou tam i jiné chutě, které musím ještě pořádně vstřebat. Fór by měl být v paprice z Kalábrie a samozřejmě v místních prasatech, krmených zrním, žaludy, kaštany, atd. A taky by to mělo asi dva roky zrát v kontrolované vlhkosti a teplotě.
marosh Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Díky, náčelníku...Teď mě to láká ještě více... S pastou to musí být pecka.
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 (upraveno) V podstatě jako méně slaná čajovka smíchaná s pálivou paprikou. Pálivou myslím pro normální lidi, ne v mém standardu. Jsou tam i jiné chutě, které musím ještě pořádně vstřebat. Fór by měl být v paprice z Kalábrie a samozřejmě v místních prasatech, krmených zrním, žaludy, kaštany, atd. A taky by to mělo asi dva roky zrát v kontrolované vlhkosti a teplotě.Já sem jak sem Kamil dával v sobotu ten odkaz na ten italskej ebay, to hned objednal a dneska to přišlo. Dvě půlkilový ndůje v obrovský polystyrenový krabici s chladícím pytlikem. Poštovné zdarma! Upraveno 20. června 2017 uživatelem Zmizík
warann Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Já sem jak sem Kamil dával v sobotu ten odkaz na ten italskej ebay, to hned objednal a dneska to přišlo. Dvě půlkilový ndůje v obrovský polystyrenový krabici s chladícím pytlikem. Poštovné zdarma!Dobrý, to mi právě trochu vrtalo hlavou, jak je to s tím chlazením. Jinak už jsi to zkusil?
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 (upraveno) Dobrý, to mi právě trochu vrtalo hlavou, jak je to s tím chlazením. Jinak už jsi to zkusil?Jeste ne. Ja jak nezeru chleba tak to musim zrat samotny a to sem nemel chut. Sakra vlastne nevim, co s tim budu delat pac testoviny taky nezeru. Asi to zapecu s bramborama. Upraveno 20. června 2017 uživatelem Zmizík
lukis Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 (upraveno) Před chvílí jsem ochutnal, Nduja vynikající. Tady o ní básní kejklik a tady z ní dělal pastu Kalifx. Tak jsem si hned přes Ebay objednal další. Přímo z Itálie a doprava zdarma, kdyby měl někdo zájem. co tady všechno člověk nenande Lámu si hlavu, co dát kamarádovi k narozkám a zdá se, že mám vyřešeno Přihodil jsem si jeden kousek pro sebe a k tomu ještě pancettu a fertig, teď budu každý den lítat na podatelnu kontrolovat kastlík hlava to obchodníkovi nepobere - tolik objednávek z ČR v tak krátké době... Upraveno 21. června 2017 uživatelem lukis
lukis Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 (upraveno) tak jen malé doplnění....včera po obědě objednáno, dnes dopoledne převzata krabice na pracovišti - tohle jsem teda ještě nezažil nic...idu hledat recept na ciabattu, ať je to na co mazat jedna motivační..... Upraveno 22. června 2017 uživatelem lukis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se