Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vysej si ho. Je to rychla bylina, a mladá je stejne nejlepší.

Dík Moty :)

Odesláno

Dneska pečené krůtí stehno na rozmarýnu s bramborovo cizrnovým pyré a pečenou kořenovou zeleninkou

0b19105ba0c5d8c0e52c44bb98e948a5.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mně dnes přivezla dcera z Itálie tohle:

post-147-0-03891800-1497711777_thumb.jpg

Před chvílí jsem ochutnal, Nduja vynikající. Tady o ní básní kejklik a tady z ní dělal pastu Kalifx. Tak jsem si hned přes Ebay objednal další. Přímo z Itálie a doprava zdarma, kdyby měl někdo zájem. :)

Odesláno

Ribeye steak pro dospěláky a prsíčko pro kloučka :-)

Pečené nové brambůrky a obrcuketa

1d0dbd64fe5fe86a57f920e26c560746.jpg

91a56f656f9ef2410554a8c2b6289d3e.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamile, tak jestli fakt dojde, dej echo. Prubl bych ji taky. Vypadá to zajímavě.

Ted mi prisel mail potvrzujici odeslani, dorazit by to melo zacatkem pristiho tydne.

A vcera jsem zkusil testoviny s Ndujou a byly genialni. :clap:

Návštěvník Kamil
Odesláno

V podstatě jako méně slaná čajovka smíchaná s pálivou paprikou. Pálivou myslím pro normální lidi, ne v mém standardu. Jsou tam i jiné chutě, které musím ještě pořádně vstřebat. Fór by měl být v paprice z Kalábrie a samozřejmě v místních prasatech, krmených zrním, žaludy, kaštany, atd. A taky by to mělo asi dva roky zrát v kontrolované vlhkosti a teplotě.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

V podstatě jako méně slaná čajovka smíchaná s pálivou paprikou. Pálivou myslím pro normální lidi, ne v mém standardu. Jsou tam i jiné chutě, které musím ještě pořádně vstřebat. Fór by měl být v paprice z Kalábrie a samozřejmě v místních prasatech, krmených zrním, žaludy, kaštany, atd. A taky by to mělo asi dva roky zrát v kontrolované vlhkosti a teplotě.

Já sem jak sem Kamil dával v sobotu ten odkaz na ten italskej ebay, to hned objednal a dneska to přišlo. Dvě půlkilový ndůje v obrovský polystyrenový krabici s chladícím pytlikem. Poštovné zdarma!

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Já sem jak sem Kamil dával v sobotu ten odkaz na ten italskej ebay, to hned objednal a dneska to přišlo. Dvě půlkilový ndůje v obrovský polystyrenový krabici s chladícím pytlikem. Poštovné zdarma!

Dobrý, to mi právě trochu vrtalo hlavou, jak je to s tím chlazením. Jinak už jsi to zkusil?

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Dobrý, to mi právě trochu vrtalo hlavou, jak je to s tím chlazením. Jinak už jsi to zkusil?

Jeste ne. Ja jak nezeru chleba tak to musim zrat samotny a to sem nemel chut. Sakra vlastne nevim, co s tim budu delat pac testoviny taky nezeru. Asi to zapecu s bramborama. Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

Před chvílí jsem ochutnal, Nduja vynikající. Tady o ní básní kejklik a tady z ní dělal pastu Kalifx. Tak jsem si hned přes Ebay objednal další. Přímo z Itálie a doprava zdarma, kdyby měl někdo zájem. :)

co tady všechno člověk nenande :)

Lámu si hlavu, co dát kamarádovi k narozkám a zdá se, že mám vyřešeno :)

Přihodil jsem si jeden kousek pro sebe a k tomu ještě pancettu a fertig, teď budu každý den lítat na podatelnu kontrolovat kastlík :D

hlava to obchodníkovi nepobere - tolik objednávek z ČR v tak krátké době...

Upraveno uživatelem lukis
Odesláno (upraveno)

tak jen malé doplnění....včera po obědě objednáno, dnes dopoledne převzata krabice na pracovišti - tohle jsem teda ještě nezažil :D

nic...idu hledat recept na ciabattu, ať je to na co mazat :D

post-2864-0-97095400-1498127626_thumb.jpg

jedna motivační.....

Upraveno uživatelem lukis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...