Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk

To je v pohodě, já taky nejsem žádnej zvláštní krasavec.

můžu se ostříhat...i ta tečka se dá smazat... nešel bys na workshop tantry?

EDIT: to máš čočky , nebo máš ty oči tak přirozeně zelený... :angel:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Páni tady se to zase zvrtlo,vypadá to jak bioseznamka,du si naložit uzený a křen a taky chleba jo a ještě pívko........

kouknul jsem do špajzu a dole mezi sklenicemi s okurkami jsem zahlídl sklenici s červenou řepou byla takovásamotná smutná zaprášená.........

Odkaz ke komentáři

Pánové já bych rád ale víte jak to je,skrovný zbyteček od nedělního oběda ani na čtyři porce to nedá no co budu aspoň na vás myslet,aby vám to nepřišlo líto tak si najděte nějakou fotku uzenýho,na internetu je jich určitě dost................

Odkaz ke komentáři

To je blábol z roku 1972? Zkus si někdy zajít na jatky v roce 2011. Dobytek se odpravuje udušením pomocí CO2 v jámě, kam sjede v nerezové kleci a vykrvuje se v jiné prostoře s podtlakovým větráním, aby další zvířata necítila krev. Vy zrnožrouti to moc prožíváte, zkuste se spíš opřít do "halal" porážek, které se už z důvodů multikulti předpřiposranosti EU rozbíhají i v Česku - zatím snad jen u drůbeže. Ale vypadá to stejně, jako když zajatému Američanovi Talibánci odřezávají hlavu... :sick01:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

To je blábol z roku 1972? Zkus si někdy zajít na jatky v roce 2011. Dobytek se odpravuje udušením pomocí CO2 v jámě, kam sjede v nerezové kleci a vykrvuje se v jiné prostoře s podtlakovým větráním, aby další zvířata necítila krev. Vy zrnožrouti to moc prožíváte, zkuste se spíš opřít do "halal" porážek, které se už z důvodů multikulti předpřiposranosti EU rozbíhají i v Česku - zatím snad jen u drůbeže. Ale vypadá to stejně, jako když zajatému Američanovi Talibánci odřezávají hlavu... :sick01:

těch několik příspěvků na téma řepa, sušenky atd..je myšleno s nadsázkou...příště dám smajlíka aby pochopil úplně každý

EDIT: jo a já maso normálně jím, takže rozumím i vtipu.... :smile_anim:

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

lososvy filet obaleny v seasoningu na pare, k tomu nadrobno nakrajana cerstva cervena repa pokvapkana olive oil, rukola a duseny chrest a ako priloha karfiolove pyre..momentalne sa chystam na risotto alla milanese :) a pokukujem po wonton soup..nemate s tou polievkou niekto skusenosti, specialne s wonton wrapmi?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...