Návštěvník Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 Vsechno je jednou v zivote poprve. Vcetne vlastnorucnich povidel Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 Tak nevim, jestli nebudou ty 4 litry přeci jen málo. ??????????? (tomu bude rozumět asi jen Sashator)
Maxel Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Odesláno 17. března 2019 Nakonec jsem Romanův recept lehce doladil vlastní invencí, a myslim celkem dobrý ? všechny talíře se vrátily prázdný. Kromě čočky na šalotce, blanžírované mrkve a balzamika jsem přidal pečený fenykl a jarní cibulku.
montemar Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Odesláno 18. března 2019 palacinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 Nejni to z vlastní zahrádky, ale nedá mi se nepodělit ? jo, já vim, sem kurwa Prasíme oslavně, a Ovocný světozor nám v tom vydatně přeje.
Micey Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 Ja uz nicemu nerozumim, skoro kazdej den tady prezentujes takovou nadheru a kdyz je nejaka spesl prilezitost, frcej kupovany chlebicky a dortiky?
Maxel Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 Je to tak. Kaju se. Ale... Když dojedeš ze služebky v půl osmý, a nechceš večer prostát u plotny ? i takle se to dá
Micey Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 Nekaj se, chvalim - nez do jedenacti varit, radsi se uzit.. jsem rad, zes taky jen clovek:)
krutor Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 Ja si do zasoby chystam vyvar. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 (upraveno) @Micey: Well, člověk... Tudle sem si sám chvilku nebyl jistej, po jedenácté večer a smršti šnitů se zmizíkem... Ale jo, ráno bylo tentokrát lepší jak cesta dom a v zrcadle sem se poznal Upraveno 21. března 2019 uživatelem Maxel
krutor Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Cibulacka :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Cibulačka pěkně! U nás dnes takto. Vyzrálá picanha ? což považuju za jedno z nejlepších mas value-for-money, fazolky na slanině, avokádová majonéza, ztracené vejce s avokádem a redukovaná omáčka.
Maxel Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Dezert už jen simple s ovocem a krémem z créme fraiche a řeckého jogurtu.
Maxel Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Je to (asi) k nevíře, ale klasickej tatarák dělam doma uplně poprvé. Lososovýho sem udělal vagón, hovězí je premiéra.
Maxel Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Odesláno 24. března 2019 Na neděli už jen zbytky ? houbové ragú s kousky hovězí picanhy a opražené piniové oříšky.
maama Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Odesláno 24. března 2019 Mam chut na makovy satecky z listovyho testa. Nevite kde je maj? Nevidel jsem je leta.
Jone Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 Pekařství Kollingerovi, Starokolínská 21, Újezd nad Lesy, Praha 9; jestli Ti to pomůže... ;-)
Zlý Jabko Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 Maxeli, mohl bych vědět odkud máš tu krásnou měděnou žličku?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se