Návštěvník Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Pro me je to prirozenost, ja nic neridim. A cil taky zadnej nemam, krome teda ze chci, aby se laktovegetarianem dobrovolne stal Roman I. jasňačka, jdu si před spaním vyčistit zuby čabajkou a popřemýšlím o tom.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Su taky vegos, mel jsem k veceri salat caesar jo a Romana zvu ve stredu na smazeny celer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Su taky vegos, mel jsem k veceri salat caesar jo a Romana zvu ve stredu na smazeny celer Bestceler. Vyborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 jo a Romana zvu ve stredu na smazeny celer to mi ale ztuhne ................................................................................................... úsměv na rtech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 to vis, chci ti po edukaci repomila prodlouzil zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 (upraveno) Teda já nevím ale fakt se to co píšete dá jíst?????Jinak dnes k obědu kachýnka,bílé zelíčko a domácí houskový knedlíkvečeři jsem ještě neřešil Upraveno 10. července 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 tak caesar je luxusni, lehke jidlo a smazeny celer necekane taky, tezke, ale fakt dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Tedy Gas u Tebe bych čekal spíš něco zabalenýho ve vinném listě ale totok to ne to tedy ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 he he, jdu do sebe ne, jidelnicek mam rozmanity, ale tohle je vazne dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Teda já nevím ale fakt se to co píšete dá jíst????? Jinak dnes k obědu kachýnka,bílé zelíčko a domácí houskový knedlík večeři jsem ještě neřešil Ted uz nezer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Ale to nutkání to je,šel jsemkolem kuchyně a slyšel jsem tichý ale naléhavý hlas pojď,pojď koukám co je a ona to lednička mě volá.tak co jsem měl asi tak dělat,mám ji rád no...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 tak caesar je luxusni, lehke jidlo a smazeny celer necekane taky, tezke, ale fakt dobre Gasi souhlasím,že Caesar salát je fakt luxusní,ale extra lehký a dietní to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 po tom všem co se tady na posledních stránkách odehrává, jsem dostal nezřízenou chuť na telecí řízečky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 po tom všem co se tady na posledních stránkách odehrává, jsem dostal nezřízenou chuť na telecí řízečky... Co to je to zlaty na tech bramborach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Milis to neznáš to je asi smažená CIBULKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 přesně tak, smažená cibulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Tak jsem si udělal lehkou véču:4rohlíčky se šunkou,ledový salát s ředkvičkami a paprikou zakápnutý jogurtovým dresingem s bylinkami to aby to bylo lehké a dietní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Neuděláš nic, když musíš tak musíš, já to chápu. Pravě doděláváme poslední kousky bramboráků, na sádle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Neuděláš nic, když musíš tak musíš, já to chápu. Pravě doděláváme poslední kousky bramboráků, na sádle. bramboráky na sádle, gkde? já jedu to je nádhera do toho bych šel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 No jel bys zbytečně, je to rovnou z pánve do pusy (skoro přeci jen se nespálíme) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se