Horhe Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 A když jste se mnou povečeřeli, tak povinná návštěva u kytek. Ty jsi démon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Ty jsi démon. Dělám co můžu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 (upraveno) Paráda to jedlo aj tá Tvoja úroda. Grilovanie na kameni som ešte neskúšal. Upraveno 25. září 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Mohu ti to opravdu doporučit. Je to bezvadný, na maso se nedostane ten kouř z tuku, který odkapává na žhavé uhlí. Sice chvíli trvá, než se kámen rozpálí, ale potom to stojí za to. Když je kámen v rámu, tak nepraská. Čistí se špachtlí a potom drátěnkou - klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 @gandalf jídlo i úroda vypadá "k sežrání" Dnes jsem měl v ruce/puse papriku vypadající jako tvá (tvé foto níže). Okraje chutnaly sladce a ovocně. Prostor okolo semínek pálil. Copak to je prosím za druh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Bishops Crown /biskupská koruna, nebo klobouk/. V domovině ne vysoká tak 2.5 metru. Jj ovocná, sladká, pálivá /slabší - tak kolem 100.000 SHU, ale tady spíš míň/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Bishops Crown /biskupská koruna, nebo klobouk/. V domovině ne vysoká tak 2.5 metru. Jj ovocná, sladká, pálivá /slabší - tak kolem 100.000 SHU, ale tady spíš míň/. Díky, tipoval jsem to na BC, podle internetu, ale jistota je kulomet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Tady je obrázek toho mangoldového závinu o kterém jsem psal posledně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 (upraveno) Gandalfe, ty jsi vyloženě paprikový typ... dáváš si je i k sladkému? Už několikrát jsem měl silné nutkání poprosit tě o vzorek, vždy mi ale pálení v ústech a konečníku připomnělo, co by mě čekalo, ovšem zase člověk by měl vědět co ho v kremačce čeká, tak nevím... Upraveno 26. září 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Jsem na tom stejně jako ty a před chvíli jsem se odhodlal požádat o semínka.....už se těším příští rok na sklizeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 jenom malickou poznamku k te palivosti. kdyz se mi stane, ze mi ujede ruka, treba s habanerem, u nas doma v lednicce je stabilne bilej jogurt nebo kefir. je az neuveritelne, jakej drzkopal to dovede zneutralizovat. ovsem splachnout vopravdovy chili, ktery pali, pifkem, to je potom sadíčko- masíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Gandalfe, ty jsi vyloženě paprikový typ... dáváš si je i k sladkému? Už několikrát jsem měl silné nutkání poprosit tě o vzorek, vždy mi ale pálení v ústech a konečníku připomnělo, co by mě čekalo, ovšem zase člověk by měl vědět co ho v kremačce čeká, tak nevím... Ke sladkému ne, ale zkoušel jsem Habanera naložená v medu. Lepší by byla čokoláda. K tomu pálení - kvalitní chilli neprojde zažívacím traktem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Ke sladkému ne, ale zkoušel jsem Habanera naložená v medu. Lepší by byla čokoláda. K tomu pálení - kvalitní chilli neprojde zažívacím traktem. A kde to teda končí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 no kde libe? v dutině břišní, páč ti rozleptají střeva, tudíž do konečníku nemají šanci dorazit poslední dotaz na Gandalfa, vyroste mi něco "jitelného" za oknem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 no kde libe? v dutině břišní, páč ti rozleptají střeva, tudíž do konečníku nemají šanci dorazit poslední dotaz na Gandalfa, vyroste mi něco "jitelného" za oknem? Ale jo, chce to světlo, teplo, hnojení a větší nádobu. Poradím ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 (upraveno) Motivační foto :-) Zatím mám adresy od "robo, sect, FrantisekH, carlos, conrad, Alina, milis, grakij,ricous (?), Kamilovu jsem někde potratil. Jestli jsem na někoho zapomněl, tak napište.Jak jsem tak ty biskupský klobouky před chvílí koštoval, tak jsou spíš na zdobení a poté k přímé konzumaci - jsou slaboučký /ale pěkný/. Pěkně by se vyjímaly v nějakým nálevu, vcelku.Kytkám dopřávám ještě sluníčka, aby pěkně vyzrály.edirt.: doplnění Upraveno 27. září 2011 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 (upraveno) to Gandalf: Ešte raz dík za ochotu Upraveno 27. září 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Plha se hlásí! Posílám SZ s adresou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 to Gandalf:Tomu teda říkám úroda! už se těším:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 (upraveno) Poraďte, odborníci kde kúpiť veci na sushi. Manželka ide vyskúšať niečo také a neviem, kde morské riasy, prípadne bambusovú rolku na výrobu sushi a aj ďalšie veci kúpiť. Edit. A máte na to nejaký dobrý grif na výrobu, či fajnu chuť Dík Upraveno 27. září 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se