Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Mohu ti to opravdu doporučit. Je to bezvadný, na maso se nedostane ten kouř z tuku, který odkapává na žhavé uhlí. Sice chvíli trvá, než se kámen rozpálí, ale potom to stojí za to. Když je kámen v rámu, tak nepraská. Čistí se špachtlí a potom drátěnkou - klasika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gandalfe, ty jsi vyloženě paprikový typ... dáváš si je i k sladkému? Už několikrát jsem měl silné nutkání poprosit tě o vzorek, vždy mi ale pálení v ústech a konečníku připomnělo, co by mě čekalo, ovšem zase člověk by měl vědět co ho v kremačce čeká, tak nevím...

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jenom malickou poznamku k te palivosti. kdyz se mi stane, ze mi ujede ruka, treba s habanerem, u nas doma v lednicce je stabilne bilej jogurt nebo kefir. je az neuveritelne, jakej drzkopal to dovede zneutralizovat. ovsem splachnout vopravdovy chili, ktery pali, pifkem, to je potom sadíčko- masíčko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gandalfe, ty jsi vyloženě paprikový typ... dáváš si je i k sladkému? Už několikrát jsem měl silné nutkání poprosit tě o vzorek, vždy mi ale pálení v ústech a konečníku připomnělo, co by mě čekalo, ovšem zase člověk by měl vědět co ho v kremačce čeká, tak nevím...

 

Ke sladkému ne, ale zkoušel jsem Habanera naložená v medu. Lepší by byla čokoláda. K tomu pálení - kvalitní chilli neprojde zažívacím traktem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motivační foto :-) Zatím mám adresy od "robo, sect, FrantisekH, carlos, conrad, Alina, milis, grakij,

ricous (?), Kamilovu jsem někde potratil. Jestli jsem na někoho zapomněl, tak napište.

Jak jsem tak ty biskupský klobouky před chvílí koštoval, tak jsou spíš na zdobení a poté k přímé konzumaci - jsou slaboučký /ale pěkný/. Pěkně by se vyjímaly v nějakým nálevu, vcelku.

Kytkám dopřávám ještě sluníčka, aby pěkně vyzrály.

edirt.: doplnění

post-277-017146700 1317117758.jpg

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poraďte, odborníci kde kúpiť veci na sushi. Manželka ide vyskúšať niečo také a neviem, kde morské riasy, prípadne bambusovú rolku na výrobu sushi a aj ďalšie veci kúpiť.

 

Edit. A máte na to nejaký dobrý grif na výrobu, či fajnu chuť

 

Dík

 

 

Upraveno uživatelem robo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...