Maxel Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června @Pepino777 Spíš už nakládám jen do soli/pepře/oliváče a občas nějaká bylina, ale když mě to popadne, někde sem létapáně slovil tydle marinády na netu, a mam je uložený pro strečka příhodu. Třeba tě tam něco zaujme. 1
Maxel Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června V tom vedru jen simple dish. Humus. San marzano. Kalamata. Oliváč. Pažit. Toasty. 2 1
Radek124 Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června (upraveno) Dcera dnes po návratu z Erasmu taky spáchala něco na letní notu: Šaltibarščai = litevský studený boršč (řepa, cibulka, okurka, kopr a kefír), takové růžové pobaltské gaspačo... Upraveno 20. června uživatelem Radek124 1 2
Vir Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Svíčková. Včera naloženo, dnes uvařit a zítra konzumace 1 1
Maxel Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Frutti di mare, chřest, domácí hrany, lanýžová aioli. 3 2
Vir Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 8 minutami, Maxel napsal: @Vir Epesní svíce. Well done! Díky
Maxel Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Dneska se rozšoupnem — wagyu burger inprog 3 1
Vir Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června (upraveno) My dnes klasiku. Moravský vrabec, domácí moravský zelí a knedlík. Upraveno 22. června uživatelem Vir 1 1
Maxel Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Double baconcheeseburger. Crinkle cut hrany. Jalapeño zapečené s chedarem a slaninou. Jedno je jisté, lepší maso jsem v burgeru nejedl. Stojí za každou korunu! 5 2
Vir Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června před 6 minutami, Maxel napsal: Double baconcheeseburger. Crinkle cut hrany. Jalapeño zapečené s chedarem a slaninou. Jedno je jisté, lepší maso jsem v burgeru nejedl. Stojí za každou korunu! Vypadá to moc dobře. Prosím kde a jaký maso wagyu kupuješ? Díky za info
Maxel Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června @Vir Terrys. Konkrétně zde: https://www.terrys.cz/produkty/wagyu-burger-japan-detail-1187 1
Maxel Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Masové snack tyčinky inprog. Děcka na tom frčí, tak zkoušim, jestli se dá přiblížit oblíbeným Snack!T. Na cca 3/4kg jemně mleté vepřove plece jsem dal 30g pragandy, podobně základní směsi na jerky od Maso Here (viz. odkaz), lžičku cukru a špetku MSG. https://www.masohere.cz/zakladni-koreni-jerky/ V sušičce jede 3h na 70st. + 5h na 55st. 1
Maxel Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Na první pokus to neni zlý. Zároveň určitě zůstal prostor pro další ladění. Hlavně míň soli, nedošlo mi, že i v kořenící směsi je jí dost 1 1 5
Vir Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Žádná velká kuchařina, ale moc dobré Karbošě alá holanďan, br.kaše s cibulkou a rajský s bazalkovým oliváčem. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se