Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Pepino777 Spíš už nakládám jen do soli/pepře/oliváče a občas nějaká bylina, ale když mě to popadne, někde sem létapáně slovil tydle marinády na netu, a mam je uložený pro strečka příhodu. Třeba tě tam něco zaujme. 

IMG_2649.jpeg

IMG_2648.jpeg

  • Like 1
Odesláno (upraveno)

Dcera dnes po návratu z Erasmu taky spáchala něco na letní notu: Šaltibarščai = litevský studený boršč (řepa, cibulka, okurka, kopr a kefír), takové růžové pobaltské gaspačo...

image.jpeg.5ecb2e5e0c588ead23480502616f085a.jpeg

 

Upraveno uživatelem Radek124
  • Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Double baconcheeseburger. Crinkle cut hrany. Jalapeño zapečené s chedarem a slaninou.

Jedno je jisté, lepší maso jsem v burgeru nejedl. Stojí za každou korunu! 
 

IMG_2876.jpeg

IMG_2877.jpeg

IMG_2882.jpeg

  • Like 5
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 6 minutami, Maxel napsal:

Double baconcheeseburger. Crinkle cut hrany. Jalapeño zapečené s chedarem a slaninou.

Jedno je jisté, lepší maso jsem v burgeru nejedl. Stojí za každou korunu! 
 

IMG_2876.jpeg

IMG_2877.jpeg

IMG_2882.jpeg

Vypadá to moc dobře. Prosím kde a jaký maso wagyu kupuješ?

Díky za info

Odesláno

Na první pokus to neni zlý. Zároveň určitě zůstal prostor pro další ladění. 
Hlavně míň soli, nedošlo mi, že i v kořenící směsi je jí dost :)

IMG_2972.jpeg

  • Like 1
  • Díky 1
  • Dát hlas 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...