Jiří Sedlák Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 Tak jdi do centra Prahy a projdi se po obchodech. Když to nepomůže, pokračuj do většího města dál na západ. Tvoje požadavky nejsou tak nesmyslné. Oni ti někde vyndají na stůl něco, kde jiskra přeskočí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBear Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 (upraveno) V 4. 3. 2024 v 22:54, pi3ta napsal: Mozno by vošli do rozpočtu Czapek Antarctique passage de drake Když vidím návrh na Czapky, tak bych věděl o posledním kusu limitované edice Antarctique Celestial (25 kusů), které již běžně nejsou k dispozici a do tvého limitu by se "s trochou snahy" vešly. A to i s možností navštívit dílnu Czapek ve švýcarském La Chaux de Fonds jako bonus Je to limitka, bez data a navíc jeden z nejhezčích strojků na trhu (5Hz). Pokud bys chtěl klasické Passage de Drake ale bez datumovky, můžu se taky poptat. Jestli tě to zaujalo, pošli mi zprávu. BB Upraveno 13. března 2024 uživatelem BadBear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 Tohle je masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 19. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2024 V 14. 3. 2024 v 17:02, Spongebob napsal: Tohle je masakr To ano. Ale i cenový oproti retailu. Ale jinak GS jsou to parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 20. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 @Chronopetr hezká Béčka, díky za tip ale v mých očích asi moc obyč... a dýnko teda strašná nuda JLC - můžeš poslat odkaz nebo napsat jejich reference number? Děkuji. @Jiří Sedlák díky, ale chci si udělat předem představu, co mi na ten stůl můžou vůbec vyndat @BadBear krásné hodinky, super ciferník a neskutečný strojek, ale vadila by mi úplná absence indexů... klasické Passage de Drake se mi tolik nelíbí @Spongebob @orius GS krásný, ale opět s datumem - to už jsem si ujasnil, že nechci Koukal jsem ještě třeba na De Bethune, ale tam jsem cenově úplně mimo Díval jsem se i na Bulgari (Bvlgari) a celkem mě zaujaly dva kousky, ale... 103467 - bohužel 470k... 103431 - bohužel 360k... Za ty prašule se mi mnohem víc líbí Moser a jejich řada Pioneer ty první 365k, druhé 383k Nějaké další tipy? Sem s nimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Tady ty JLC POLARIS CHRONOGRAPH v Carollinum: https://www.carollinum.cz/cs/hodinky/jaeger-lecoultre-polaris-chronograph-q9028180 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Co wardy v nižší cenový hladině? 12 jsou k dostání, Bel Canto chce vychytat, až se objeví. Laureato Infinity bych ten datum prominul. Do rozpočtu se vejde i spousta zajímavosti, třeba B&R Cyber Skull. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 A ještě přidám svého favorita, když už se tu nakousnul Moser. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 22. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 @Chronopetr díky za odkaz líbí se mi, ale musím si v hlavě ujasnit, jestli by mi nevadila absence průběžné sekundovky @Patek Christopher Ward proč ne Twelve mají datumovku a verze bez datumovky má jen 36mm - to už mi přijde jako hodně malé hodinky. Bel Canto určitě technická frajeřinka, ale už jsou to moc oblekovky a mají WR jen 3 bary. GP v mých očích nejsou až tak úžasný, abych jim odpustil datum B&R mají WR jen 5 barů, jinak by byly super! Tip na tyhle Mosery už tu byl, akorát měl jiné (v mých očích hezčí) ručičky bohužel to byl (stejně jako nejspíš i tvůj tip) už ukončený model a shánět je někde přes chrono24 se mi moc nechce... to radši oželím potápěčskou lunetu a koupím nové bez lunety a o hodně levněji Ještě si sem hodím dva tipy na Longines v chronografu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Za mě jako fanouška Omegy tyhle bílý Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 24. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 @tom88 díky za tip, ale WR jen 5 barů a moony (jak už jsem tu psal) už mám svým způsobem vyřešený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBear Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Tak jako obvykle ještě zabrousím do microbrandů, které mají něco zajímavého: Švýcarský Ba11od má moc hezký tourbillon skeleton - švýcarský strojek s rezervou 105 hodin od Oliviera Moryho se objevuje i u mnohem prestižnějších značek (např. Binachet). Se 40mm průměrem by ti mohly vyhovovat. S odolností nárazu 5000G a se součástkami z křemíku pro výbornou odolnost proti magentickému poli jsou opravdu k dennímu nošení. Více na https://ba111od.com/collections/chapter-4 Pokud se ti líbí, je možno se na ně podívat v Praze - dej mi vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBear Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 (upraveno) Tak jako obvykle ještě zabrousím do microbrandů, které mají něco zajímavého: Druhým tipem je francouzská YEMA s modelem YACHTINGRAF STEEL TOURBILLON MAREOGRAPHE 75TH ANNIVERSARY LIMITED EDITION. https://yema.com/products/yema-yachtingraf-tourbillon-mareographe-75th-anniversary-limited-edition-37-33-66-sn-u6? Strojek s tourbillonem opět od Oliviera Moryho tentokrát s nástavbou - ukazatelem přílivu a odlivu. Parametry stejné jako u Ba111od (viz výše), jen jsou vyráběny ve francouzském Morteau (jen co by kamenem dohodil od Švýcarských hranic). Upraveno 1. dubna 2024 uživatelem BadBear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBear Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Tak jako obvykle ještě zabrousím do microbrandů, které mají něco zajímavého: Třetím tipem je francouzský Pequignet s modelem Roayale. Je k dispozici v několika designech a velikostech, s big date, moonphase i GMT. Automatický strojek s garantovanou rezervou chodu 88 hodin, ve skutečnosti je to přes 100 hodin. https://pequignet.com/en/collections/royale Hodinky jsou opět vyráběny ve francouzském Morteau (jen co by kamenem dohodil od Švýcarských hranic). Pokud se ti líbí, je možno se na ně podívat v Praze - dej mi vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 24. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 @BadBear díky za tipy BA111OD - skeletony mám rád, ale tohle bohužel působí lacině, jsou na kůži a mají malou WR... YEMA - mnohem hezčí, ale ukazatel přílivu a odlivu vážně nevyužiju Pequignet - datum a moonphase nechci... Nějaké další tipy? Např. něco nějaké no date Bell & Ross? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Chopard skeletony? https://www.hodinkee.com/articles/the-chopard-alpine-eagle-is-ultra-thin-again-with-the-xp-tt?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-042624&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2024 (upraveno) On 3/12/2024 at 4:22 PM, Lookyn said: @pi3ta PF - krasavice, ale je tam datum A co tak PF bez datumu: GMT rattrapante, ocel+platina? Nove su sice nad limit, ale na chrone by sa nejake "mint/like new" blizko limitu nasli. Upraveno 17. srpna 2024 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 22. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2024 @Harwey Chopard skeleton na mě působí laciným dojmem @bluman PF velká krása Nakonec to asi bude tenhle kousek níže 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 29. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2024 (upraveno) Grand Seiko Heritage 44GS 55th Anniversary Limited Edition SBGY009G https://www.hodinky-koscom.cz/grand-seiko-heritage-44gs-55th-anniversary-limited-edition-sbgy009g-k0062118?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw9eO3BhBNEiwAoc0-jWFlDqGed9Q3Ygg6NYyIt__mrk5V2FfSvLILrh_pJ38A7Je5_4smCBoCDvUQAvD_BwE Seiko Spring Drive SpaceWalk Upraveno 29. září 2024 uživatelem ondra_v Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se