Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo, díl kandidát zločinu, jsem ho před měsícem viděl na přehrajto. Super. A neměly zaplý chrono, jinak by na ně jenom koukal, takhle je dá k uchu a říká poslechněte, pořad tikají. 

Jinak jsem jim vydražil menšího bráchu, 6119 6023, taky v modré verzi. Ten člověk prodával poprvé a aukce končila o půl čtvrté ráno, já měl noční, tak to šlo bez boje jenom jedním příhozem půl minuty před koncem za cca 3200 Když jsem pak viděl, za kolik jsou jinde, udělalo mi to ještě větší radost. Asi se teď na původní sporty ze sedmdesátek trochu zaměřím. Bude to trochu jako sbírat Pokémony. 😁

Odesláno

Nechci poučovat, ale aby jsi nebyl zklamaný... Dle mého neexistuje na Aukru kus, který by za něco stál, a který by místní členové neměli v merku. A když víš, jak systém přihazování funguje, je naivní si myslet, že jsi vyhrál, protože aukce končila ve 4 ráno. Neplatíš to, co přihodíš, ale jako vítěz zaplatíš o kačku víc, než by zaplatil druhý. Tzn. když mi budou hodinky stát za 10k, hodím to tam rovnou na začátek aukce. A pokud budou lidi přihazovat do 8k, budou pořád moje za 8001,- Kč. Neumím si představit, že by nezbastlovaný kousek místní sběratelé nechali na Aukru ležet za 3200, - Kč. 🤷‍♂️ Ani Pokémoni nejsou všichni originál a člověk se lehce spálí, tak jednoduché to není. 🙄

Odesláno

No vypadají nezbastleně. A kdyžtak vím kam je poslat. A nejsou to chrona, takže trochu stranou zájmu. Na Aukru už zůstaly i monstra za korunu a s frakturou za servis z Onyxu. Kvůli blbejm fotkám, kde jedna naznačovala hodně drblou nožku. Což by mi u Monster za korunu bylo úplně fuk, nebo bych si to v práci dovařil a zapiloval. A měl jsem je ve sledování a zapomněl přihodit. Kupuju i gramofonový desky a tam bys viděl, jaký kusy lidi přehlídnou. Ten prodejce prodával poprvé, žádný sledující, jen stovky pozitivů za nákupy. Kdybych něco prodával já, dopadl bych stejně, protože mě nikdo nezná.

Odesláno

Jasně, tah je neoriginální, univerzální rozměr, jak má ty konce pružný. Strašně mě sralo jak se furt hejbal ze strany na stranu, tak jsme ho s kolegou trochu vylepšili. Na každý straně 2 body laserem a je z něj fix 19mm a už se nehejbe.😁

IMG_20240402_173503.jpg

Odesláno

Jako nastavit den v týdnu byl boj, nejdřív se mu nechtělo a zůstával někde v půlce mezi, ale pak začal přeskakovat docela normálně. Vnitřní luneta se taky točí a čas drží pěkně po nějakých osmi hodinách je odchylka prakticky stejná. Akorát je strašně slyšet rotor, jak ráčna. Neví někdo jestli to má obousměrnej nebo jednosměrnej nátah?

Odesláno
V 29. 2. 2024 v 21:08, LovecK napsal:

Na co se ptáš? Nechej si dát hodinky do stavu takového, aby se líbily tobě. Na zbytek bych se vykašlal. Můj názor.

Přesně jak píše Karel. Je to jen na tobě.  Já dostával rady nechat jak jsou jen seřídit strojek.  Dal sem na tyto rady, ale z nošení jsem neměl radost. Pak jsem si uvědomil, že to nejsou hodinky Paula Newmana,  nemám k nim papíry ani historii, jen jsem věděl, že je měl od novoty jeden konkrétní majitel,kterého jsem znal. 

Tak sem si řekl, že priorita je pro mě mít z nich dobrý pocit na ruce.  A proto sem nechal provést rozsáhlejší renovaci.

Teď jsem spokojený a nosím je raději než jejich novější reinkarnaci. 

Jen moje zkušenost a můj názor. 

20231226_120356-01.thumb.jpeg.cd4136ef304a5af56f8b787a89505469.jpeg

20240329_091301-01.jpeg

20230519_074530-01.jpeg

20230518_200244-01.jpeg

Odesláno

Nakonec jsem řekl Rudovi, ať udělá všechno co umí. Dostaneme se sice na cenu rovnající se ceně nákupu, ale bude to stát za to.

Myslím, že mě ke kompletní renovaci přesvědčily právě fotky podobných udělaných Omeg v Onyx vlákně. Možná že to byly ty tvoje.

Jo, Omegy, už nějakej čas mě dráždej v prodejní sekci ty se strojkem Lemania 5100 s daydate. 

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...